depifish Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Βοηθεια! Είμαι στα προθυρα νευρικης κρισης και στο παρατσακ να παρω το tv tuner και να το εξφεντονισω απο το παραθυρο!!!! Έχω εγκαταστήσει το tv tuner, εχω βρει καναλια, όλα μια χαρα. Αλλα με τον ηχο δε μπορω να βγάλω ακρη! Εχει ενα καλώδιο USB το οποίο συνδεεται η μια μερια στον υπολογιστη και η αλλη μεριά η οποία εχει 2 βισματα, το ενα συνδέεται στο tvr το αλλο πάλι στο tvr αλλα στην υποδοχή audio out και υποτιθεται οτι ο ηχος είναι μεσω της καρτας ήχου. Αλλα πουθενα ήχος! Έχω ηχεία 5.1, παίζουν μια χαρα και τα εχω συνδέσει με το μαύρο, κιτρινο και πρασινο βυσμα της καρτας ήχου. Εχω επιχειρησει να συνδέσω το pc και το tvr με ενα αλλο καλωδιο βαζοντάς το στο audio out tou tvr και στο μπλε βυσμα line in του pc. Tιποτα! Με το ίδιο καλωδιο, συνδέω to tvr με το στερεοφωνικο στο audio in και παιζει μια χαρα! Μα τι λαθος κανω επιτελου! Please heeeeeeeeeeelp!!!! :cry: :cry:
Str Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 επειδη δεν καταλαβα τίποτα...αλλά θέλω να βοηθήσω...ή γινε πιο αναλυτικος, ή δείξε φωτος για να καταλάβουμε...
stm00192 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Ελενξε την ενταση ήχου του audio in της καρτα ήχου σου! Και επίσης είναι πολύ πιθανο να είναι στο mute οποτε unmute it!!!!
depifish Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Ελενξε την ενταση ήχου του audio in της καρτα ήχου σου! Και επίσης είναι πολύ πιθανο να είναι στο mute οποτε unmute it!!!! εμ...και απο που το κανω αυτο? Έχει σχεση ομως το γεγονος οτι τα ηχεία ανοιγοντας π.χ. το winamp παιζουν κανονικα ενω στο tv tuner οχι?
depifish Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 επειδη δεν καταλαβα τίποτα...αλλά θέλω να βοηθήσω...ή γινε πιο αναλυτικος, ή δείξε φωτος για να καταλάβουμε... Εννοώ οτι το tvr διαθέτει το εξης καλώδιο σύνδεσης με το pc: έιναι ένα καλωδιο που το ένα τοθ τελείωμα είναι usb το οποίο μπαίνει σε μια ανάλογη θύρα του pc, και το άλλο του τελείωμα είναι διπλό(όπως η γλώσσα ενος φιδιού): το ένα μπαίνει στην ανάλογη υποδοχή του tvr για να συνδεθουν pc και tvr (οπως ειναι π.χ. και με τους εκτυπωτες) και έχει και ενα αλλο βυσμα το οποίο μπαίνει σε μια τρύπα audio out τοθ tvr. Δηλαδη τον ήχο τον παίρνει στην ουσία μεσω της σύνδεσης usb του pc. Αλλα δε ξερω τι αλλο πρεπει να κανω...:cry: Ελπίζω να είναι πιο κατανοητα αυτα που έγραψα!
depifish Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 κανεις να βοηθήσει???? κλαψ! κλουψ!
kat satan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα αλλα περασε καιρος απο οτι θυμαμαι ομως κατι απο το μενου της crypto με τον τυπο μεταδοσης του σηματος μαλλον
ghosty Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 φιλε τα ιδια τραβικσα το μυτε εμπενε και σε μενα ολι τιν ορα στιν καρτα ιχου επισισ μου εκανε προβλιμα και το στικακι μπλουτου8 τισ ιδιασ ετεριασ αν δεν το εχισ λισι γραπσε να σου πο τι εκανα εγο
ghosty Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 φιλε τα ιδια τραβικσα το μυτε εμπενε και σε μενα ολι τιν ορα στιν καρτα ιχου επισισ μου εκανε προβλιμα και το στικακι μπλουτου8 τισ ιδιασ ετεριασ αν δεν το εχισ λισι γραπσε να σου πο τι εκανα εγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.