gega Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας κοινωνια.Εχω τις corsair xms2 800 mhz Και εχω δυο ερωτησεις μπορω να βγαλω την passive coolιng απο πανω τους? αν ναι πως? τι ψυχτρα να χρησιμοποιησω. παντα για αεροψυξη μιλαμε
Vice Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 8000 ΜΗΖ?? OMG & 3 LOL Πιστεύω σου ξέφυγε ένα μηδενικό. Passive cooling για RAM παίζει από την thermalright τα οποία μπορούν να σηκώσουν και ένα fan μικρό. 1 2 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 μια χαρά είναι οι passive ψύκτρες των Corsair... αν θες active παίρνεις ένα airflow dominator (corsair πάλι) αλλά από την στιγμή που δεν κάνεις hardcore o/c δεν αξίζει να ασχοληθείς καν...
gega Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 δεν μου απαντησατε ομως σε ενα ερωτημα μου βγαινουν οι passive απο τις ram αν ναι πως για να βαλω τις tl P.s αχολουμε με o/c για αυτο ροταω
Vatos_locos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 για ποιό λόγο να τις βγάλεις ? δεν σου κάνουν αυτές που έχουν ?
gega Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 για ποιό λόγο να τις βγάλεις ? δεν σου κάνουν αυτές που έχουν ? αν τις παρω στα 2,1 v λογικα να μην ψηνονται?
gega Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 μια παρατηρηση η ψυξη τησ corsair κανει για τις ram μου?
Arkudas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Καλυτερα θα ηταν να μην προσπαθησεις να τις βγαλεις. ειναι κολημενες ειτε με θερμοαγωγημη ταινια διπλης στρωσης ειτε με θερμοαγωγημη κολα. και στις 2 περιπτωσεις ειναι πολυ συσκολο να βγουν χωρις να κανεις ζημια στο pcb των μνημων. ασε που βγαινουν και εκτως εγγυησης αν το κανεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 τις ζεσταίνει με πιστολάκι για τα μαλλιά και βγαίνον πανεύκολα αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος για να μην τις βγάλει... μια χαρά ψύκτρες είναι
leonpet Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Αν στερεώσεις ένα ανεμιστηράκι απο πάνω να τις φυσάει , είσαι άρχοντας.... Μετά δεν καταβαίνουν όσο και να αυξήσεις volt και Μhz...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.