ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα σε ολα τα παιδιά . Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με το καινούριο software i tunes 1, 2 που μόλις πέρασα . Ενω φορτώνει κανονικά τις φωτογραφίες δεν μπορεί να περάσει καθόλου τα τραγούδια που εχω κανονικά σε φακέλους απο την αρχή . Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Πιθανόν να αντιμετωπίζουν κι άλλα παιδιά το ιδιο πρόβλημα . Αν γνωρίζει κάποιος ας μας περιγράψει την διαδικασία φόρτωσης των τραγουδιών γιατι απο το manual της apple που ειδα δεν γίνεται τίποτα .
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Ξέχασα να σας πω οτι εχει αναγνωρίσει κανονικά το μηχάνημα μου το καινούριο λογισμικό και εμφανίζονται ολα κανονικά οι λίστες με τα τραγούδια που εχω φτιάξει . Απλα πάω να κάνω sync και δεν τα παίρνει ουτε απο το summary ουτε απο το music - all songs and playlists η selected playlists μονο φώτο παίρνει . Μιλάμε ειναι τελείως τρελό πράμα αυτά τα i pod τελικά .
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά δεν ξέρω πως χάθηκε ολη η library και τώρα φτιάχνω απο την αρχή καινούρια δυστυχώς . Θα το γεμίσω ολο και δεν πρόκειται να το φορτώσω ξανά άλλο software για να ησυχάσω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.