mithrid Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 καλησπερα σας.μια φιλη μου εχει εναν υπολογιστη παλιο p3-900mh celeron,o οποιος δεν αναβει εδω κ 2μερες.τον εχει καιρο,αλλα δεν τον χρησιμοποιει.το θεμα ειναι μηπως καηκε η μητρικη? το ερωτημα το θετω,γιατι ανοιξα τον υπολογιστη και το τροφοδοτικο ηταν out.δοκιμασα ενα παλιο που ειχα κ εδωσε ρευμα,αλλα καμία ενδειξη στην οθονη.εβγαλα τα παντα απο πανω του,ακομα και τις μνημες.επισης παρατηρησα οτι καποιοι πυκνωτες πανω στην μητρικη(γυρω στους 6) απο την πανω πλευρα τους εχουν ενα καφε ιζημα.πιθανολογω ως ασχετος οτι τα τιναξαν.αυτοι οι πυκνωτες βρισκονται γυρω απο τον επεξεργαστη.τι μελλει γεννεσθαι?στην περιπτωση που εξαντλησουμε την πιθανοτητα διορθωσης του προβληματος,που θα μπορεσω να βρω μητρικη που να δεχεται τον ιδιο επεγεργαστη? επισης η μητρικη ειναι transcend ts-ave3/b
subdee Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Ναί. Απο τη στιγμή που έσκασαν πυκνωτές η μητρική είναι για πέταμα. Τώρα για μητρική που να υποστηρίζι P3, καλά θα κάνεις να ρωτήσεις πρώτα ιδιώτες που ίσως έχουν κάτι παλιό γιατί δεν ξέρω μαγαζιά που θα πουλάνε κάτι τέτοιο. Εγώ με δυσκολία βρήκα για Pentium IV!
bluechris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 δυσκολο να βρεις μητρικη και εαν βρεις υπαρχει και περιπτωση να μην υποστηριζει τον επεξεργαστη που εχεις οποτε θα σε συμβουλευα αντι να ψαξεις για μητρικη που θα την βρεις ακριβα λογω οτι δεν βρισκεις ευκολα κοιτα για καποιο σετακι μητρικης επεξεργαστη μνημες καρτα γραφικων απο καποιο παιδι που εχει κανει αναβαθμηση και τα λεφτα σου να ποιασουν τοπο και να δεις και αποτελεσμα
mithrid Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 το σκεφτηκα και εγω.ξερει κανενας καποιο site αγγελιων pc parts(εκτος του insomnia το οποιο μολις ελεγξα και δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο),μηπως και βρω τιποτα? υπαρχει περιπτωση αν αλλαξω τους σκασμενους πυκνωτες με ομοιους να λειτουργησει?εχω ενα φιλο με κολλητηρι κ ελεγα να το δοκιμασω κ αυτο,αλλα που να βρω πυκνωτες στην αγορα?αποτι πηρε το ματι μου ειναι sanyo 1500mh(αν ειδα καλα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.