Προς το περιεχόμενο

ψαχνω προγραμμα να ενωνει φωτο και να δημιουργει βιντεακι

kavatzoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως και ο τιτλος ψαχνω προγραμμα να ενωνει φωτογραφιες και να δημιουργει βιντεακι με αυτες. εξηγουμαι καλυτερα .εχω κατι φωτογραφιες για μια εργασια που η μια ειναι συνεχεια της προηγουμενης και θελω ενα προγραμμα που να τις ενωνει ετσι ωστε να δημιουργειται ενα βιντεακι με αυτες.

ευχαριστω

Δημοσ.

Έχουν τα windows απο μόνα τους το windows movie maker, είναι αρκετα καλό και με καλά εφέ, μετα άμα θέλεις μπορείς να χρισιμοποιήσεις το Adobe primier, πολύ καλο και αυτό.

με πρόλαβες alex2005 :P

Δημοσ.

Γεια σου φιλε.Εγω εχω το DVD MAKER PROFESSIONAL.Ειναι απαιχτο φιλε.Πολυ απλο στη λειτουργεια του και με παρα πολλα εφε κ.τ.λ.Κανε μια αναζητηση στο google με αυτο το ονομα και σιγουρα θα το βρεις και σε full εκδοση.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

πως μπορω με το windows movie maker να το κανω σε μεταβασει βιντεο με 500 φωτο να το κανω να βαλει μονο του εφε random για να μην το κανω μια μια?

Δημοσ.

πως μπορω με το windows movie maker να το κανω σε μεταβασει βιντεο με 500 φωτο να το κανω να βαλει μονο του εφε random για να μην το κανω μια μια?

Άστο καλύτερα. Δοκίμασε το foto2avi μήπως σου κάνει.

[Off Topic]Καλά, πλάκα μας κάνει το Hotfile; Πάτησα να κατεβάσω το foto2avi του trustfm και μου πέταξε ένα File is removed due to copyright claim..

Έχουνε χαζέψει μου φαίνετε και διέγραψαν ότι είχαν στους server τους μετά τις μηνύσεις.[/Off Topic]

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Όντως τώρα είδα το μήνυμα σου το έχω στο dropbox τώρα

Θα έλεγα να τους στείλεις και κανένα σιχρτήρισμα στο email τους που σου αφαίρεσαν το πρόγραμμα με την αιτιολογία του copyright claim (ποιος έκανε το claim άραγε; ).

Είπαμε, να το παίξουμε καλοί στις εταιρίες αλλά μην το παραχέ....

Δημοσ.

Εχω στείλει mail σε χαμηλούς τονους ^_^ ... αλλά τζίφος. Βασικά στην 3.2 εχει κάλο γιατί τις παλαιότερες τις έχει up ! Πάλι καλά :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...