Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ταινία αποθηκευμένη στο σκληρό

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω αποθηκευσει κάποια ταινία στο σκληρό του υπολογιστή μου και κάποιες φορές ενώ παίζει "κολάει" η εικόνα σε κάποιο σημείο ενώ η φωνή συνεχίζει να προχωράει κανονκά.Επίσης τώρα που το θυμήθηκα μία φορά μου έβγαλε και μία μπλε οθόνη με άσπρα "κινέζικα" γράμματα. Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

συνηθως ειναι προβληματα μνημης αυτη η μπλε οθονη αν ελεγες κατι δεκαεξαδικους που βγαζει κατω θα ταν πιο ευκολο να βρουμε τι φταιει, τι pc εχεις?

Το οτι κολλαει η ταινια σημαινει μαλλον αδυναμια στο decoding, στο κανει σε πολλες ή μια συγκεκριμενη? Σε τι μορφη ειναι η ταινια

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου.

Το πρόβλημα εμφανίζεται σε μία συγκεκριμένη ταινία η οποία είναι αποθηκευμένη σαν VOB αρχεία και μάλιστα είναι η μόνη που έχω αποθηκεμένη με την ποιότητα στο 100% (χρησιμοποιώντας το dvd decrypter).

Δημοσ.

Μην ανοίγεις τα VOB έτσι χύμα για αναπαραγωγή. Θα χρησιμοποιήσεις τον Media Player Classic, ανοίγοντας το αρχείο VIDEO_TS.IFO. Δες και αυτό : [[Video Playback σε περιβάλλον Windows]] για να στήσεις σωστά το περιβάλλον αναπαραγωγής.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα! Ειχα και εγω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου! μου εβγαζε μια μπλε οθονη με ασπρα κινεζικα γραμματα! τον ειχα αγορασει απο εταιρια υπολογιστων με εγγυηση (ευτυχως). Τον πηγα πανω απο πεντε φορες! μου αλλαξαν μητρικη πλακετα, μνημη , σκληρο , ROM, και τελικα διορθοθηκε το προβλημα! δηλαδη ειναι θεμα Hardware!

+++ Αξιοσημειωτονα τονισω κιολας οτι ο υπολογιστης μου ειναι 4 χρονων!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...