Προς το περιεχόμενο

HP w2207h

droperman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μολις αγορασα την Hpw2207h..Μια χαρα οθονουλα αν και δεν εχω ρυθμισει τιποτα(contr,bri etc).Απλα εχω καποιο προβλημα στα γραμματα εμφανιζονται σαν να εχουν σκιες απο πισω ..ξερει κανεις γιατι?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παιδια μολις αγορασα την Hpw2207h..Μια χαρα οθονουλα αν και δεν εχω ρυθμισει τιποτα(contr,bri etc).Απλα εχω καποιο προβλημα στα γραμματα εμφανιζονται σαν να εχουν σκιες απο πισω ..ξερει κανεις γιατι?

Και εγω την εχω 5 μερες και τα σπαει!!! Παντως τεοιο προβλημα δεν μου παρουσιασε!

Πως την εχεις συνδεσει? Με HDMI η με απλο VGA καλωδιο??

Δημοσ.

Mηπως δεν την δουλευεις στην native αναλυση της ? Πρεπει να βρεις μια '' καλη '' αναλυση που να σου ταιριαζει αν δεν θες να δουλευεις στην native

Δημοσ.
Mηπως δεν την δουλευεις στην native αναλυση της ? Πρεπει να βρεις μια '' καλη '' αναλυση που να σου ταιριαζει αν δεν θες να δουλευεις στην native

H native αναλυση της ειναι 1680 Χ 1050 και οχι 1920 χ 1080 και ας σου εχει επιλογη για την τελευταια. Και εγω απορησα που την εχει την τελευταια σαν επιλογη αλλα ειπαμε την πρωτη θα βαλεις.

Δημοσ.
Επειδη ενδιαφερομαι να την αγορασω, την εχετε βρει πουθενα αλλου εκτος απο Κωτσοβολο? και σε καλυτερη τιμη?

Για καλυτερη τιμη δε ξερω παντως υπαρχει και αλλου.

Μπες skroutz.gr ψαξτην ως hp w2207h

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...