Προς το περιεχόμενο

Hard to Be a God,rpg?

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

RPG, από ότι κατάλαβα, αλλά δε βρίσκω περισσότερες πληροφορίες.

Γενικά, τα Γερμανικά παιχνίδια είναι λίγο love-hate καταστάσεις.

Settlers, Gothic, The Guild κ.ο.κ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ξεκίνησα πριν καμιά εβδομάδα αλλά το παράτησα για λίγο πιο μετά. Δεν με ενθουσίασε πάντως ιδιαίτερα.

Δημοσ.

αμα καποιος εχει περασει το δευτερο map που δεν εχει να κανεις save ας μου στειλει please ενα pm γιατι βαριεμαι ελεϊνα να το ξαναπαιξω.Please

Δημοσ.
αμα καποιος εχει περασει το δευτερο map που δεν εχει να κανεις save ας μου στειλει please ενα pm γιατι βαριεμαι ελεϊνα να το ξαναπαιξω.Please

ΑΑΑ! Για αυτό δεν μπορούσα να σώσω πουθενά; Και εγώ λέω τι βλακεία κάνω... ήταν και το σημείο όπου βγήκα και απεγκατέστησα το παιχνίδι.

Δημοσ.

έχω κάποια save, αλλά εξαρτάται τι σου αρέσει! Ο δικός μου είναι fighter ( 2 handed sword ) με 1-2 άσκοπα skills ξοδεμένα στην αρχή σε άλλα stats. Είναι όμως power πλέον στο level 7.

Δημοσ.

Γκάλη, έχεις γεμάτα τα πμ σου.

Σου έστειλα τo save στο mail που μου δωσες, είναι στο σημείο ακριβώς που σου δίνει το quest για τα παιδιά η γυναίκα. Εαν βαριέσαι, έχω και άλλα πιο μπροστά, δε ξέρω μήπως χάσεις απο ιστορία όμως, οπότε ίσως να το παίξεις απο εκεί, τσακ μπαμ τελειώνει αυτή η πίστα.

Δημοσ.
Γκάλη, έχεις γεμάτα τα πμ σου.

Σου έστειλα τo save στο mail που μου δωσες, είναι στο σημείο ακριβώς που σου δίνει το quest για τα παιδιά η γυναίκα. Εαν βαριέσαι, έχω και άλλα πιο μπροστά, δε ξέρω μήπως χάσεις απο ιστορία όμως, οπότε ίσως να το παίξεις απο εκεί, τσακ μπαμ τελειώνει αυτή η πίστα.

Κάτσε ρε... εκεί πως έσωσες; Εμένα δεν με άφηνε. Όχι ότι έχει πολύ σημασία γιατί το έβγαλα τώρα αλλά έτσι για την ιστορία.

Δημοσ.
Κάτσε ρε... εκεί πως έσωσες; Εμένα δεν με άφηνε. Όχι ότι έχει πολύ σημασία γιατί το έβγαλα τώρα αλλά έτσι για την ιστορία.

εχει βγει fix.Και εγω για τον ιδιο λογο το ειχα πεταξει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...