Meroula Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Γειας σας, Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με το πως είναι το εργασιακό περιβάλλον της Intracom. Αναφέρομαι στις εγκαταστάσεις της στην Παιανία. Επίσης, αν υπάρχει παιδικός σταθμός για εργαζόμενες μητέρες και πόσο εύκολη είναι η χρηματοδότηση από την εταιρία ενός μεταπτυχιακού στο AIT. Ευχαριστώ πολύ
Crizzt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Γεια χαρα, εχω ενα φιλο που δουλεψε εκει και του μετεφερα το ερωτημα σου. Αυτη ειναι η απαντηση του: "Εγώ δούλεψα στην Intrasoft S.A. και οι δύο εταιρείες είναι ουσιαστικά στο ίδιο κτίριο. Γενικά από όλα τα γραφεία που είχα περάσει εντόπιζα τα πολύ βασικα και από χώρο λίγα πράγματα. Οι μετακινίσεις τμημάτων είναι πολύ συχνές αλλά δε λύνουν σε καμία περίπτωση το πρόβλημα χώρου και αέρα. Ο εξαερισμός είναι γενικά απαράδεκτος αλλά τουλάχιστον σε πολλά τμήματα (δεν είμαι σίγουρος για Ιntracom) απαγορεύεται το κάπνισμα. Οι τουαλέτες είναι γενικά λίγες και μικρές και οι καθαρίστριες έχουν συνέχεια πολύ δουλειά. Υπάρχει εστιατόριο αλλά καλό είναι να φέρνεις δικό σου γέυμα γιατι η ποιότητα του φαγητου είναι χαμηλή (θυμίζει στρατό) ενώ παράλληλ α θα σου φεύγουν τουλάχιστον 4 euro τη μέρα. Μπορείς να πηγαίνεις όμως να τρώς και στο ΑΙΤ που το φαγητό είναι καλύτερο αλλά και πιό ακριβό. Παιδικός σταθμός δε νομίζω να υπάρχει αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Πάντως δεν έβλεπα και κανένα να πηγαινοέρχεται με παιδάκι. Καλό θα ήταν να ρωτήσεις τηλεφωνικώς για αυτό αν και δε νομίζω να έχουν φτιάξει κάτι. Όσο για το ΑΙΤ είναι εύκολο να πάρεις χρηματοδότηση και νομίζω σου γλυτώνει κάπου στα μισά λεφτά. Το πρόβλημα είναι ότι τα μαθήματα είναι σχεδόν καθημερινά, και οι καθηγητές δε δείχνουν και πολύ οίκτο ακόμα και αν δουλεύεις 12 ώρες τη μέρα. Ούτε βέβαια πρόκειτε να δείξουν οίκτο από τον εργασιακό σου χώρο αν πηγαίνεις για Master. Επίσης θα πρέπει να παραμείνεις στην εταιρία για να σε χρηματοδοτεί και όσο και αν δε το πιστεύεις αυτό είναι αρκετα δεσμευτικό... Ελπίζω να σε βοήθησα, καλή αρχή και κουράγιο."
Meroula Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ δηλαδή και τους δύο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.