Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια please!!! Speedtouch 585i v6 problems

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 2 μέρες έχω στο σπίτι μου το speedtouch 585i v6 και έχω αρκετές απορίες

1. Τι είναι οι πόρτες;

2. Πώς ανοίγω πόρτα για κάποιο παιχνίδι ή πρόγραμμα p2p κτλ.

3. Τι είναι το firmware;

4. Πώς κάνω update το firmware;

please βοήθεια γιατί δεν ξέρω τι μου γίνεται και θέλω να χρησιμοποιήσω διάφορα προγράμματα για downloading.

Δημοσ.

1.anoiγεις 8υρα για να παιζουν πιο γρηγορα τα p2p Οπως και καποιες εφαρμογες ωστε να μπορουν να παιξουν οι εφαρμογες κανονικα.αν δεν την ανοιξεις σε πολα πραγματα δεν περναει η κινηση στο Pc οποτε δεν παιζει αυτο που θες.

2.http://www.portforward.com

3.το λογισμικο που εχει το router sou

4.μπενεις στο site το κατεβαζεις και εχει οδιγιες.στο site της ετερειας του ρουτερ σου

Δημοσ.

Μπορείς να δώσεις οδηγίες αναλυτικά; Έκανα αυτά που λέει το portforwarding αλλά και πάλι τίποτα. Μου είπαν και από το dc++ επειδή εκεί έχω πρόβλημα κυρίως τι να κάνω βήμα προς βήμα αλλά τίποτα. Όταν λες για τα p2p εννοείς για όλα ή για το καθένα ξεχωριστά να ανολιγω πόρτα; Γιατί από όσα μου είπαν κατάλαβα ότι πρέπει να ανοίγω πόρτα για κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά. Γίνεται να ανοίξω και πόρτα για όλα τα p2p προγράμματα;

Δημοσ.

για κα8ε p2p αλλη πορτα.b.to dc++ εκτος απο πορτα 8ελει και no ip γιατι ζηταει και ip.δηλαδη μπλεκεις παραπανω .ξεκινα με τοemule Που εχει και test για ελεγχο πορτων.b.στο pc σου 8α δωσεις καρφωτα ip subnet κτλ στο tcp/ip.και προσεχε με ta firewall

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...