mariammm1984 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Καλημέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς ποιό πτυχίο αγγλικών ζητάνε τα περισσότερα αγγλικά πανεπιστήμια? Υπάρχει κάποιο άλλο εκτός από το ΤOEFL? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 To TOEFL είναι αμερικάνικο πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Το αγγλικό είναι το IELTS (International English Language Testing System): - http://www.britishcouncil.org/greece-exams-ielts-what-is-ielts.htm - http://en.wikipedia.org/wiki/IELTS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 το proficiency δηλαδη δε λεει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 απ οτι μου ειπαν στο βρεττανικο συμβουλιο , μονο το proficiency του Cambridge αναγνωριζεται και μονο αν δεν εχουν περασει 2 ετη απο τοτε που απονεμηθηκε στον φοιτητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Directx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Κοίταξε, καλό είναι να ρωτήσεις το Πανεπιστήμιο που σε ενδιαφέρει επί του θέματος (είναι πολύ εύκολο να το κάνεις μέσο e-mail κτλ. έχουν άψογη οργάνωση σε αυτόν τον τομέα), αν και συνήθως ένα TOEFL που το έχεις πάρει εντός 3έτιας (αν θυμάμαι καλά καθώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια -το είχα δώσει σε περίπτωση που χρειαζότανε να πήγαινα έξω για σπουδές αλλά τελικά δεν μου χρειάσθηκε..) είναι αρκετό στις περισσότερες περιπτώσεις. Υ.Γ Mika, αυτό που έγραψες για το Proficiency, πρώτη φορά το ακούω (περίεργο ή αλλάξανε τα πράγματα ??? ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 δεν ξερω, καραταω και μια πισινη, παντως ειχα ρωτησει προ διμηνου στο british council και μου ειχαν πει αυτο. δεν ασχοληθηκα και εδωσα TOEFL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 αν τελικά είναι να δώσεις TOEFL ή IELTS με βάση την εμπειρία μου πριν 4 χρόνια το TOEFL είναι αρκετά πιο εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Έχετε υπόψη σας ότι (εδώ και κάτι χρόνια, πολλά δυστυχώς) που ήμουν μεταπτυχιακός στη μελαγχολική και βροχερή Βιρμινγάνδη, το πανεπιστήμιο έβαζε τους φοιτητές να δώσουν εσωτερικά γλωσσικό τεστ γιατί οι πιστοποιήσεις είχαν αποδειχτεί στην πράξη ανεπαρκείς. Που σημαίνει ότι το καλύτερο είναι να ακολουθήσετε τη συμβουλή του Directx και να επικοινωνήσετε με το πανεπιστήμιο που σας ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokos31 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 O Μika δικιο εχει ετσι ειναι για το Proficiency Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariammm1984 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Κι εμείς δηλαδή που έχουμε παρει το cambridge prof 9 χρόνια πριν τι κάνουμε ??? Απ΄ οτι ξέρω πάντως τα περισσότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης ζητούν TOEFL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ παιδιά φέτος που έκανα αίτηση σε 5 πανεπιστήμια μέσω ucas και τα 5 IELTS ζήτησαν. Ο βαθμός εξαρτάτε από το πτυχίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zderg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Επειδη και γω το ψαχνω για αγγλια απο σεπτεμβριο εχω δε οτι τα πιο πολλα πανεπιστημια θελουν IELTS ή TOEFL και πολυ λιγα δεχονται το proficiency.. Επειδη εχω μονο το τελευταιο (εντος 2ετιας) θα τους ρωτησω προτου παω να δωσω καποιο απο τα αλλα.. Πολυ βλακεια να εχει proficiency και να θελουν κα κατι αλλο.. Λες και δεν ειναι δυκολο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 ʼμα έχετε proficiency η έστω κάτι, είναι αρκετό διότι μπορείτε να δώσετε το λεγόμενο "τελας" η κάπως έτσι, το οποιο δίνετε εσωτερικά του πανεπιστημιου.Δεν ξέρω εάν ισχύει σε όλα τα πανεπιστήμια. Όχι τίποτα αλλα είναι και δωρεάν. http://www.beds.ac.uk/departments/languageandcommunication/telas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zderg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 You will be invited to take a TELAS test if English is not your first or your main language, and you havenʼt got a recognised English Language qualification. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 My bad...αλλα ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα