frenzy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Ναι μάλλον έφαγε φρίκη την προηγούμενη που το πάτησα Δεν βλέπω να έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό το κουτί. Αφού υποτίθεται είναι και w/c οptimized.
prigipa_m Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Στο Πλαίσιο που ρώτησα μου παν δεν γίνεται και μου παν που θα μπει το ψυγείο....
kostasSTi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δεν υπάρχουν εσωτερικά και εξωτερικά, όπου θες τα βάζεις.
prigipa_m Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Για το συγκεκριμένο κουτί όμως τι λέτε..?Μου αρέσει πολύ και με βοηθάει γιατί έχω 7 Σκληρούς Δίσκους,1 Front Panel και 2 DVD
Sadman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 μια χαρα μπαινει η υδροψυξη. Το ψυγειο μπορεις να το βαλεις και εξω(και αν θυμαμε καλα εχει και τρυπες για να βγουνε σωληνες εξω)αλλιως ενα κοψιματακι απο κατω και εισαι ετοιμος.
prigipa_m Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 μια χαρα μπαινει η υδροψυξη.Το ψυγειο μπορεις να το βαλεις και εξω(και αν θυμαμε καλα εχει και τρυπες για να βγουνε σωληνες εξω)αλλιως ενα κοψιματακι απο κατω και εισαι ετοιμος. Εσωτερικά δεν γίνεται..?
vagchrist Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 εχεις καταληξει σε τι νερο θα πας ? αναφερε τα κομματια για να δουμε πως θα χωρεσει....μαλλον για πατο το βλεπω αν θες εσωτερικα
prigipa_m Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Έχω καταλήξει ναι αλλά όχι στο κουτί που σας είπα γιατί απαντήσεις δεν πήρα και ρίσκο δεν θέλω να πάρω!!!Μιλάμε για Custom Υδρόψυξη και το κουτί είναι αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1025406
vagchrist Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 λογικα εχει αρκετο χωρο και αφου μονο εσυ ξερεις το νερο κοιτα στο site της thermaltake εχει και το ιδιο με υδροψυξη και βγαλε συμπερασματα....
Sadman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 υδροψυξη ειπαμε χωραει.Αν θες να την βαλεις απο μεσα ή θα κοψεις το κουτι απο πανω για να μπει το ψυγειο εκει ή θα παρεις βασεις και θα το βαλεις στον πατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.