frenzy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Ναι μάλλον έφαγε φρίκη την προηγούμενη που το πάτησα Δεν βλέπω να έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό το κουτί. Αφού υποτίθεται είναι και w/c οptimized. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Στο Πλαίσιο που ρώτησα μου παν δεν γίνεται και μου παν που θα μπει το ψυγείο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis7777 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Ψυγεία και εξωτερικά δεν υπάρχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δεν υπάρχουν εσωτερικά και εξωτερικά, όπου θες τα βάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Για το συγκεκριμένο κουτί όμως τι λέτε..?Μου αρέσει πολύ και με βοηθάει γιατί έχω 7 Σκληρούς Δίσκους,1 Front Panel και 2 DVD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 μια χαρα μπαινει η υδροψυξη. Το ψυγειο μπορεις να το βαλεις και εξω(και αν θυμαμε καλα εχει και τρυπες για να βγουνε σωληνες εξω)αλλιως ενα κοψιματακι απο κατω και εισαι ετοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 μια χαρα μπαινει η υδροψυξη.Το ψυγειο μπορεις να το βαλεις και εξω(και αν θυμαμε καλα εχει και τρυπες για να βγουνε σωληνες εξω)αλλιως ενα κοψιματακι απο κατω και εισαι ετοιμος. Εσωτερικά δεν γίνεται..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagchrist Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 εχεις καταληξει σε τι νερο θα πας ? αναφερε τα κομματια για να δουμε πως θα χωρεσει....μαλλον για πατο το βλεπω αν θες εσωτερικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Έχω καταλήξει ναι αλλά όχι στο κουτί που σας είπα γιατί απαντήσεις δεν πήρα και ρίσκο δεν θέλω να πάρω!!!Μιλάμε για Custom Υδρόψυξη και το κουτί είναι αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1025406 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagchrist Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 λογικα εχει αρκετο χωρο και αφου μονο εσυ ξερεις το νερο κοιτα στο site της thermaltake εχει και το ιδιο με υδροψυξη και βγαλε συμπερασματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 υδροψυξη ειπαμε χωραει.Αν θες να την βαλεις απο μεσα ή θα κοψεις το κουτι απο πανω για να μπει το ψυγειο εκει ή θα παρεις βασεις και θα το βαλεις στον πατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.