Προς το περιεχόμενο

Αγορα laptop Acer vs HP

anousakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμπερασματικά:

HP

Πιο ελαφριά, πιο μαζεμένα

Καλύτερο after-sales support (υπάρχει HP Hellas)

Acer

Σχεδόν εφάμιλλη ποιότητα πλέον

Καλύτερη οθόνη, καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά (στις λεπτομέρειες)

Χειρότερο service

Acer 5930g vs HP dv5-1020ev

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=281261

Δημοσ.

"Συμπερασματικά:

"HP

"Πιο ελαφριά, πιο μαζεμένα

"Καλύτερο after-sales support (υπάρχει HP Hellas)"

Για service η HP Hellas απλως σε στέλνει μπαλάκι στους 3 εξουσιοδοτημένους Infoquest, ένα στην Αγ.Παρασκευή και ένα στη Γλυφάδα. ¨Ασε που χρεώνει 43 ευρώ για cd Windows. ΄Αρα HP χωρίς επέκταση εγγύησης ίσον ρίσκο. Αυτά από προσωπική εμπειρία και όχι γνώμες φίλων.

Γιώργος

Δημοσ.
"Συμπερασματικά:

"HP

"Πιο ελαφριά, πιο μαζεμένα

"Καλύτερο after-sales support (υπάρχει HP Hellas)"

Για service η HP Hellas απλως σε στέλνει μπαλάκι στους 3 εξουσιοδοτημένους Infoquest, ένα στην Αγ.Παρασκευή και ένα στη Γλυφάδα. ¨Ασε που χρεώνει 43 ευρώ για cd Windows. ΄Αρα HP χωρίς επέκταση εγγύησης ίσον ρίσκο. Αυτά από προσωπική εμπειρία και όχι γνώμες φίλων.

Γιώργος

Αν πάθεις βλάβη εκτός εγγύησης, είσαι τελειωμένος ότι μάρκα και να 'χεις.

Τέλειο support δεν υπάρχει πουθενά, αλλά στην εν προκειμένω περίπτωση συγκρίνουμε υποστήριξη HP vs Acer και HP >>> Acer.

και αν γίνει τίποτα χοντρό, πας να βγάλεις άκρη στην HP Hellas στην μεσογείων και δεν τρέχεις στην Acer Ιταλίας, Κορέας ή δεν ξέρω 'γω που αλλού ανήκει η MDI/Alman Hellas

Δημοσ.

Πάντως επειδή μιλάμε για ΗΡ pavilion ήμουν έτοιμος να πάρω ένα αλλά το είδα σε λειτουργία και είχε από τις πιο άθλιες οθόνες που είδα ποτέ σε φορητό με γυαλιστερές οθόνες.

Μικρή φωτεινότητα,ξεπλυμένα χρώματα με οποιαδήποτε κίνηση του κεφαλιού πάνω-κάτω έστω και κατ' έλαχιστο ,ανάκλαση ικανή να σε βολέψει εαν θελήσεις να χτενιστείς και με φως μέρας στο κατάστημα που τα είδα,ειδικά όταν σύγκρινα με ένα acer και ένα toshiba που ήταν εκατέρωθεν του συγκεκριμένου,τότε η οθόνη του ΗΡ έφαγε σκόνη κανονικότατα.

Είναι κρίμα γιατί έχουν τόσο ωραία χαρακτηριστικά και σχεδιαστικά είναι πολύ καλά αλλά η οθόνη είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.
Πάντως επειδή μιλάμε για ΗΡ pavilion ήμουν έτοιμος να πάρω ένα αλλά το είδα σε λειτουργία και είχε από τις πιο άθλιες οθόνες που είδα ποτέ σε φορητό με γυαλιστερές οθόνες.

Μικρή φωτεινότητα,ξεπλυμένα χρώματα με οποιαδήποτε κίνηση του κεφαλιού πάνω-κάτω έστω και κατ' έλαχιστο ,ανάκλαση ικανή να σε βολέψει εαν θελήσεις να χτενιστείς και με φως μέρας στο κατάστημα που τα είδα,ειδικά όταν σύγκρινα με ένα acer και ένα toshiba που ήταν εκατέρωθεν του συγκεκριμένου,τότε η οθόνη του ΗΡ έφαγε σκόνη κανονικότατα.

Είναι κρίμα γιατί έχουν τόσο ωραία χαρακτηριστικά και σχεδιαστικά είναι πολύ καλά αλλά η οθόνη είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά.

Ναι, δυστυχώς έτσι είναι.

Γεγονός που επιβεβαιώνεται και από σχετικά reviews

HP = brightness 157.6 cd/m, contrast 143:1

Acer = brightness 199,7 cd/m, contrast 200:1

Δημοσ.

ACER πάρε φίλε. ΤΟ 5920G 5A3G16MI έχω εγώ εδώ και 5 μήνες και μπορώ να σου πώ μόνο ότι ο φορητός είναι σκυλί. H ACER αγόρασε την GATEWAY και είναι αν όχι η δεύτερη η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατασκευή υπολογιστών. Ξέχνα το ΗΡ, όχι από προσωπική εμπειρία αλλά από λεγόμενα φίλων που έπαθαν το λέω.

Δημοσ.

τι να σας πω και γω κάτοχος HP Pavilion dv6845ev είμαι κ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα...θεωρώ την οθόνη μια χαρά...μόνο όταν είναι εκτός τροφοδοσίας η φωτεινότητα είναι χαμηλή αλλά κ αυτό λόγω του ότι το έχω θέση εγώ σε κατάσταση "εξοικονόμησης ενέργειας"...

κοίτα πάντως από acer σαφώς καλύτερα να επιλέξεις ΗΡ...

είναι καλύτερη σε ποιότητα κατασκευής κ το service είναι στην ελλάδα.¨

Σε μερικά καταστήματα όπως e-shop μπορείς να κάνεις επέκταση εγγύησης απο 1 σε 3 χρόνια κ μ' αυτό φυσικά θα γλυτώσεις την τσέπη σου και δεν θα κλαις το λαπτοπ σου καθως τα ανταλλακτικά κοστίζουν πάρα πολλά

Δημοσ.

Εγω εχω το 5920g και ειναι το 3ο laptop που αλλαζω και μπορω να πω οτι αξιζει .... Γαι μενα ειναι η καλυτερη εταιρια σε κοστος και επιδοση.Και το προηγουμενο laptop που ειχα ηταν acer και ημουν πολυ ευχαριστημενος.Απ'την αλλη για την hp προσωπικα εχω δει φοβερα προβληματα.Αμα πιστευεις το να δωσεις πολλα λεφτα σε ενα laptop που λιγο πολυ δεν θα το κρατησεις παραπανω απο 3 χρονια,δικια σου επιλογη.Απο την προσωπικη μου χρηση παρε οποιο γουσταρεις και μην το αφησεις να παρει ανασα...Αλλωστε μηχανηματα ειναι,ειτε χαλασουν ειτε οχι δουλεια τους ειναι να μας υπηρετουν μεχρι να τα φτυσουν!!

Δημοσ.
ACER πάρε φίλε. ΤΟ 5920G 5A3G16MI έχω εγώ εδώ και 5 μήνες και μπορώ να σου πώ μόνο ότι ο φορητός είναι σκυλί.

Cross your fingers mate :o

Δημοσ.
Εγω εχω το 5920g και ειναι το 3ο laptop που αλλαζω και μπορω να πω οτι αξιζει ....

Φίλος που έχει το ιδιο μοντέλο στους 6 μήνες του χάλασε το ποντίκη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...