soragia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Παδια μπειτε ολοι στο http://www.kakasximos.tk ειναι ενα ραδιοφωνικος σταθμος που εχω κανει με κατι φιλαρακια.Παιζουμε rock,metal,balade και αλλα πολλα.
sotoserres Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 φίλε πόσο "νόμιμος" είναι αυτος ο σταθμός;; κι καταρχήν χρείαζεσαι άδεια για online ράδιο;; αν ναι πληρώνεις κάτι;; πόσα;; πού;; αν ξέρεις πες μου...
dimokritos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 είναι νομιμότατο και free. και με το winamp μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. shoutcast λέγεται το plug in. αν το ψάξεις στο google θα βρείς ότι πληροφορίες χρειάζεσαι.
sotoserres Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 δηλαδή το να έχω ένα internet radio είναι απολύτως νόμιμο?? δεν χρειάζεται να πληρώσω τίποτα??
Commentator Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 δηλαδή το να έχω ένα internet radio είναι απολύτως νόμιμο?? δεν χρειάζεται να πληρώσω τίποτα?? φυσικα και ειναι.Οχι
scissorhands Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 φυσικά και είναι παράνομο! εάν ο σταθμός κάποτε μεγαλώσει και αρχίζει να <<πειράζει>> τότε μία εταιρία νταβατζήδων που ονομάζεται ΑΕΠΙ θα αρχίσει να ε κυνηγάει!
DJ_XLR8 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Για καθίστε ρε παιδιά... από που κι ως που είναι παράνομος ένας web radio; Εφόσον υπάρχει η τεχνολογία να χρησιμοποιούμε δωρεάν εργαλεία για να "εκπέμπουμε" και να μας ακούνε που είναι το μη νόμιμο. Βασικά ας μη συνεχιστεί η κουβέντα εδώ αφού άλλο είναι το θέμα του topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.