tornado Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα παιδες, εκανα μια εγκατασταση ΧΡ σε ολοκαινουριο μηχανημα και μου μπερδεψε τα γραμματα. πχ ο C ειναι στο γραμμα Η. Σημειωτεον οτι απλα τον εσπασα περιπου στα δυο και εχει πανω ενα card reader. Επειδη μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο στο παρελθον, το ειχα αφησει ετσι με συνεπεια να εχω διαφορα προβληματα με προγραμματα. Αυτο που ρωταω ειναι αν μπορω ευκολα και απλα να παρουν τα σωστα γραμματα οι δισκοι χωρις προβληματα στο μελλον η να ξανακανω φορματ???
Highlander Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα παιδες, εκανα μια εγκατασταση ΧΡ σε ολοκαινουριο μηχανημα και μου μπερδεψε τα γραμματα. πχ ο C ειναι στο γραμμα Η. Σημειωτεον οτι απλα τον εσπασα περιπου στα δυο και εχει πανω ενα card reader. Επειδη μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο στο παρελθον, το ειχα αφησει ετσι με συνεπεια να εχω διαφορα προβληματα με προγραμματα. Αυτο που ρωταω ειναι αν μπορω ευκολα και απλα να παρουν τα σωστα γραμματα οι δισκοι χωρις προβληματα στο μελλον η να ξανακανω φορματ??? Δεν θα το άφηνα έτσι. Έχω δει αρκετά προβλήματα στο παρελθόν και δεν βρήκα κάποια αξιόπιστη λύση στο Internet. Πλέον φροντίζω όταν κάνω format σε ένα PC να έχω αποσυνδέσει 2ους δίσκους, Card Readers, USB Flashes. Αν κάποιος έχει λύση θα ήταν ευχάριστο.
kosmasgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 εμ φίλε μου αμα είχες συνδεμένους δίσκους έτσι είναι δεν νομίζω να αλλάζει , παρά μόνο με format
tornado Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 καλα ας περιμενω μεχρι να παω σπιτι και αμα δεν βρω λυση θα ξανακανω φορματ με αποσυνδεδεμενα τα υπολοιπα. Ισως καποιος να εχει καμια φαεινη ιδεα...
varemarious Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Υπάρχει ένα πρόγραμμα που μπορεί να σε βοηθήσει είναι το Power Quest Partition magic με το πρόγραμμα αυτό μπορείς να διαχειριστείς τους σκληρούς πχ. να αλλάξεις το γράμμα που θες να κάνεις φορματ να χωρισεις partition και αρκετά ακομα....
tornado Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 τελικα η λυση ηταν πολυ απλη, βασει αυτου του λινκ, http://support.microsoft.com/?kbid=223188 μπαινεις στην registry και αλλαζεις τα γραμματα ενα ενα. Στην περιπτωση μου κιολας επρεπε το γραμμα F (ο C δισκος μου) να γινει C (card reader). Τον δισκο τον εκανα Ζ και τον C ==> F. Στην συνεχεια ο Ζ εγινε κανονικα C μετα reboot και τελος. :cool:
alkisg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Ξανακάνε φορμάτ, θα έχεις προβλήματα σε κάποιες εφαρμογές. Γενικά, η αλλαγή αυτή δεν συνιστάται, ειδικά εάν το γράμμα της μονάδας δίσκου είναι το ίδιο με το γράμμα κατά την εγκατάσταση των Windows. Η μοναδική περίπτωση κατά την οποία ίσως θελήσετε να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια, είναι όταν τα γράμματα της μονάδας δίσκου αλλάξουν χωρίς καμία παρέμβαση από το χρήστη. C γίνεται το πρώτο primary partition.
andros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Start - Administrative Tools - Computer Manager - Disk Management - [Δεξί κλίκ στο σκληρό που θέλεις νάλλάξεις το γράμμα του] - Change Drive letter & Paths ... και έγινε.
kostasSTi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 andros αυτό που προτείνεις το έχεις κάνει ποτέ??? Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό γιατί μιλάμε για το δίσκο που έχει πάνω του το λειτουργικό.
andros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δε θυμάμαι αν το έκανα σε δίσκο με λειτουργικό. Αφού πηγαίνεις γιά format, σεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αφού προηγουμένως αλλάξεις βέβαια τα γράμματα στους άλλους δίσκους.
kostasSTi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μα σου λέω δε γίνεται!!! Τι να δοκιμάσει ο άνθρωπος? Κάνε κι εσύ μια δοκιμή να δεις. Τρως πόρτα και σου λέει οτι δε μπορείς να αλλάξεις γράμμα στο δίσκο με το λειτουργικό!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.