Προς το περιεχόμενο

TV capture και μετατροπή σε FLV

Founes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδάκια θα ήθελα τα φώτα σας πάνω σε κάποιο θέμα video editing... Τι εννοώ...

Θέλω να κάνω capture απο tv-tuner (στο οποίο δεν έχω πρόβλημα) και στην συνέχεια θέλω να κόβω ενα κομμάτι απο το βίντεο αυτό και να το μετατρέπω σε flv (μικρότερης ανάλυσης) χωρίς όμως να χάνει σε ποιότητα και να πιξελιάζει...

Το έχει δοκιμάσει κανείς? Και αν ναι ποιο είναι το software που χρησιμοποιήσατε?

Σας παρακαλώ αν μου απαντήσετε, να είναι κάτι το οποίο έχετε δοκιμάσει και όχι κάτι του στύλ "το ταδε πρόγραμμα ίσως να κάνει αυτό που ζητάς..."

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

κοιτα υπαρχει πληθωρα προγραμματων που να το κανει αυτο, ενα που εχεις ηδη στον υπολογιστη σου ειναι ο Movie maker δε νομιζω ομως να μετατρεπει σε flv, ενα αλλο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι τωρα το any video converter, υπαρχει πληθωρα τετοιων προγραμματων για να κοβεις σκηνες ή να μετατρεπει αρχεια

Αλλα μην περιμενεις να μετατρεψεις αρχειο απο μια μορφη στην αλλη και μαλιστα να του χαμηλωσεις την αναλυση και να μη χασει σε ποιοτητα

Δημοσ.

Το YouTube εφαρμόζει επανακωδικοποίηση στα αρχεία που ανεβάζεις. Το site που θέλεις ξέρεις αν κάνει το ίδιο; Αν ναι, δεν έχει νόημα να τα ανεβάζεις ως FLV (όχι ότι δε γίνεται), αλλά σε ένα format που θα σου δίνει καλό ισοζύγιο ποιότητας-χρόνου uploading. Δες κι αυτό το thread...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...