fkkso Δημοσ. 31 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2000 Πολλές φορές στα sites βρίσκουμε κλιπάκια για links (π.χ. για e-mail βλέπουμε ένα τεράστιο <e> να γυρίζει γύρωγύρω και όταν κάνουμε κλικ ενεργοποιείται το πρόγραμμα αποστολής e-mail)<BR>Τέτοια κλιπάκια, πώς μπορούμε να τα αντιγράψουμε στο δίσκο?<BR>Αν δεν καταλάβατε τι θέλω να πω (πράγμα διόλου απίθανο μια και η <ορολογία> μου είναι επιεικώς μωρουδίστικη, πείτε το και θα δώσω περισσότερτες λεπτομέρειες
Hal9000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2000 Δεξί click πάνω στο γραφικό που θέλεις να αποθηκεύσεις και μετά Save As στο κατάλογο που θέλει
mandos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2000 Apothikeyte me to idio format pou einai ftiagmeno.<P>An thes diladi na kaneis save ena apo ta prosopa pio pano tha apothikeytei opos einai ftiagmeno (sthn sygkekrimenh periptosh einai .gif)<P>To idio kolpo pianei kai an thelis na kaneis save mia fotografia sto PC sou
gotchagr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2000 Να συμπληρώσω κι εγώ...<BR>Τα σώζει στη μορφή που είναι από τη μάνα τους αλλά μετά μπορείς να τους αλλάξεις τα χαρακτηριστικά με κάποιο πρόγραμμα για γραφικά όπως το Paint Shop Pro ή το Photoshop.<BR>Δηλαδή να κάνεις ένα gif σε jpg ή κάτι ανάλογο. Αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις είναι τα κινούμενα (animated) gifs γιατί αν τα κάνεις jpg π.χ. δεν θα σου παίζει το animation..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.