karatekas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν έχω μια οθόνη samsung 2232bw κ την είχα συνδεμένη με D-sub με την 6800GS Χθες άλλαξα θήρα κ την έβαλα στην DVI.έκανα κανονικά unistall την οθόνη κ την κάρτα γραφικών κ τα ξαναέβαλα μετά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να επιλέξω ότι ανάλυση θέλω και στα παιχνίδια αλλα και στο ντεσκτοπ γιατι πάει από το 1680χ1050 στο 1280χ1024 κ μετά συνεχίζει με χαμηλότερες αναλύσεις.... Αυτο γ'ινεται κ στα παιχνίδια.... η 1440χ900 (αν είναι αυτα τα νούμερα δεν θυμάμαι καλά) που πήγε οεο?? edit: να σημειώσω ότι όταν είχα σύνδεση με D-sub,μπορούσα να επιλέξω κανονικά όλες τις αναλύσεις
super_Vegeta Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασε ένα προγραμματάκι σαν το RefreshLock
John-lamia Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 ειναι θεμα drivers πιστευω κ οχι σινδεσιμοτιτας μεταξη καρτας κ οθονης.παντος δοκιμασε να τα ξαναβαλεις οπως τα ειχες για να δεις αν το προβλιμα παραμενει.... κατι τετια μου εβγαζε κ μενα η ati αλλα ηταν θεμa ρηθμησεων στους catalyst.
karatekas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασε ένα προγραμματάκι σαν το RefreshLock Δεν το δοκίμασα ακόμα φίλε αλλά από ότι διάβασα αυτό το προγ δεν είναι μόνο για τα ΗΖ που παίζει η οθόνη? Ξανάκανα πάλι ινστολ κ ανινστολ αλλά τπτ, θα προσπαθήσω να βρώ τπτ ποιο παλιούς ντραιβερσ να δοκιμάσω τπτ, ευχαριστώ για τις ιδέες πάντος.Αν κανείς άλλος έχει τπτ στο νού ασ το πεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.