Προς το περιεχόμενο

Ψύκτρες και Asus Maximus Formula.

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, θα πάρω το Maximus Formula.. και θέλω να διαλέξω μια καλή ψύκτρα..

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 5 :

• Scythe Cooler Ninja Plus Full Copper
  • Zalman 9700 Led
  • Thermalright IFX-14
  • Thermalright Ultra-120
  • Scythe Mugen

Και θέλω να ξέρω αν αυτές οι ψύκτρε καταρχήν ΜΠΑΙΝΟΥΝ σε αυτή τη motherboard και ποιά κατα τη γνώμη σας είναι η καλύτερη για να "φιλοξενήσει" ένα Q6600...

Eυχαριστώ πολύ !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σίγουρα κάθεται στην Maximus Formula ? Το συγκεκριμένο link με πάει σε review της scythe ninja ALL COPPER...

Έχει βάλει κανείς ultra 120 ext. της Thermalright σε Maximus Formula και Q6600 ??

όλες σχεδόν υποστηρίζουν 775, από κει και πέρα είναι δύσκολο να δεις στα specifications τις κάθε μιας?Formula γιατί παίρνεις?Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος?

• Super Moderators
Σίγουρα κάθεται στην Maximus Formula ? Το συγκεκριμένο link με πάει σε review της scythe ninja ALL COPPER...

Έχει βάλει κανείς ultra 120 ext. της Thermalright σε Maximus Formula και Q6600 ??

αν προσέξεις τους πίνακες θα δεις πως έχουν και την thermalright πάνω σε αυτό το mobo για να την συγκρίνουν με την scythe...άρα μπαίνει μια χαρά

btw TR Ultra 120 Extreme is still the king

κάτσε γιατί μιλάς και σε κάποιον που είχε μέχρι πρίν λίγο 39 πυρετο... χεχεχε...

ΟΚ.. i got it..

Είμαι πολύ κοντά στο να αγοράσω την ultra 120.. και ψάχνω κανένα καλό 120mm fan που να είναι silent και να μπαίνει στη ψύκτρα..

Αυτό μόλις διάβαζα.. είσαι πρώτος..

Thanks a lot !!

EDIT :

Απο τα παρακάτω ποιό θεωρείται S-Flex ?

• SCYTHE DFS123812L-1000 ULTRA KAZE 120MM FAN (9 euros)
  • SCYTHE SCKF-120 HIKARU KAMAKAZE 120MM FAN (9,20 euros)

Παιδιά, θα πάρω το Maximus Formula..

Πεταμένα λεφτά είναι η Maximus formula. H απλή P5E είναι ακριβός ίδια το μόνο που λείπει είναι η οθόνητσα.

Το είδα προσωπικά σήμερα από κοντά.

+1 Thermalright Ultra-120.

naming.jpg

link

έχει και δεύτερη κάρτα δικτύου.. έχει τα κουμπάκια power κτλ μέσα.. απότι είδα έχει περισσότερες ψύκτρες..

άλλωστε 40euro είναι η διαφορά.. ξέρω κι εγώ ?

απο X-bit labs :

"P5E has no second Gigabit network controller and has simpler cooling system for the chipset and processor voltage regulator. Moreover, there are a few smaller differences, too. For example, our board features only four fan connectors, there are no Power On and Reset button on the PCB, no connectors for external thermal sensors and no LED indicators for the voltages on the major mainboard knots (aka Voltiminder LED technology). There are fewer accessories bundled with the board: for example, P5E comes with no LCD poster indicator and no CD disk with additional software (Maximus Formula comes with S.T.A.L.K.E.R. game, 3DMark06 Advanced Edition benchmark and Kaspersky antivirus)."

χεχεχε...

Εντάξει δεν είπαμε κ οτι είναι όλα τα λεφτά επειδή έχει 2-3 βλακείες περισσότερο.. αλλά τουλάχιστον η δεύτερη κάρτα δικτύου (η οποία προορίζεται για τα δικά μου MCSE labs) και η καλύτερη ψύξη.. .δεν με χαλάει να δώσω 40 euro παραπάνω..

ούτε λίγα είναι .. αλλά ούτε κ πολλά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...