tenoros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας!! Έχω ένα πρόβλημα με τον εξωτερικό μου σκληρό δίσκο.. Λοιπόν, είναι ένας Seagate Barracuda 7200.10 320 Gbytes και τον εχω σύνδεση σε ένα μαύρο κουτί 3,5" IDE/SATA HDD το οποίο από πάνω γραφεί "ICY BOX". Τον εχω μεταφέρει αρκετές φορές. χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά εχτές συνεβει το παρακάτω: Το ανοίγω από το κουμπάκι, ακούγεται ότι ανοίγει αλλά μέσα σε 10 δέυτερα ακούγεται ένα δυνατό "τσικ" (σαν να κυλάει μια μπίλια) και έπειτα κάθε 2 δευτερόλεπτα ένα πιο χαλαρό "τσικ".Όταν το ανοίγω ακούγεται το "κουδουνάκι" από τον Η/Υ όταν συνδέεται κάτι στην θύρα usb αλλά ο σκληρός δεν φαίνεται.. Είμαι μέσα στο περιθώριο της εγγύησης, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι εχω το απαραίτητο χαρτάκι..Άλλα βασικό μου μέλημα είναι να σώσω τα 200 GB που έχει μέσα.. Μήπως υπάρχει κάποια λύση;;
bluechris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δοκιμασε να τον συνδεσης κατευθειαν μεσα στο PC και εαν τον βλεπει εχει προβλημα το κουτι εαν δεν τον δει τοτε εχει προβλημα ο δισκος αλλα ο θερυβος που αναφερεις μαλλον για σκληρο φαινεται
tenoros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ξέχασα να αναφέρω ότι δουλεύω σε Laptop.
bluechris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 σε καποιον φιλο γνωστο εκτος εαν υπαρχει διαθεσιμο αλλο εξωτερικο κουτι για δοκιμη
tenoros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Τελοσπαντων, πήγα το σκληρό μαζί με το κουτί για service.. Σε ευχαριστώ πολύ :) :)
Mystirios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις το pc καταφέρει να δει το σκληρό σώσε οτι προλάβεις. Μάλλον ο δίσκος σε αποχαιρέτησε
tenoros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Mystirios τώρα είναι στα χεριά αλλού που θα προσπαθήσει να το φτιάξει.. Αν δει ότι δεν γίνεται τίποτα. πιστεύω να προλάβει να σώσει ότι μπορεί!! Σε ευχαριστώ πολύ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.