Προς το περιεχόμενο

Sony RDR-HX750 DVD Recorder HELP

angelo72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι κάτοχος του DVD Recorder της Sony και θα ήθελα κάποια βοήθεια σε όσους γνωρίζουν, η είναι κάτοχοι του RDR-HX750.

1. Όταν γράφω ένα δισκάκι γιατί πρέπει να πηγαίνω στο MENU και να κάνω FINALISE το disc ? Υπάρχει τρόπος να το κάνω αυτόματα ? Δηλαδή όταν τελειώνει η εγγραφή να κλείνει και το δισκάκι ?

2. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, προσπαθώ να συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό Western Digital 160 GB στη θύρα USB, αλλά δεν τον αναγνωρίζει, ανάβει το φωτάκι του εξωτερικού αλλά δεν τον δείχνει πουθενά, ούτε στις επιλογές των δίσκων, ούτε στην αντιγραφή φωτογραφιών κλπ. Στο MENU κάνω επαννεκίνηση δίσκων USB, αναβοσβήνει το φωτάκι στο σκληρό αλλά μέχρι εκεί....Χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο φορμάτ ο δίσκος ?

Αναρωτιέμαι αν παίζει ρόλο το FAT32 η το NTFS.

Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όσους μπορούν να βοηθήσουν :mrgreen:

Δημοσ.

αυτο το κανει για να μπορει να γραψεις ξανα και αλλο προγραμμα στο ιδιο δισκακι. Οποτε δε σε επηρεαζει αν δεν κανεις finalize και βλεπεις σε αυτη τη συσκευη. Οπως αναφερει το manual για να παιχτει σε αλλη συσκευη πρεπει να κανεις finalize. Δεν εχω δοκιμασει να κανω πειραματα σε αλλη συσκευη αναπαραγωγης ακομα.

Οσον αφορα το 2ο ερωτημα δεν εχω ασχοληθει καθολου με συνδεση εξωτερικου σκληρου δισκου ακομα, sorry

Δημοσ.

Συμφωνώ στο οτι πρέπει να γίνει FINALIZE για να αναγνωριστεί το δισκάκι. Κάνοντας όμως FINALIZE σου προσθέτει MENU. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις γράψει μια ταινία και δεν θέλεις MENU ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...