Προς το περιεχόμενο

ds4 p965 + penryn???

1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η απορια ειναι η εξης. Εχει ενας φιλος την παλια ds4 rev 1.0 και δοκιμασαμε να βαλουμε πανω εναν 8400 με το τελευταιο bios το f11 something που θεωρητικα τους υποστηριζει. Το θεμα ειναι οτι ανεξαρτητα αν βαλω πανω τον 6300 η τον 8400 με αυτο το bios αρχιζει να βαραει σαν τρελη η μητρικη. Αν γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω και αν τελικα οντως παιζει τον 8400 θα το εκτιμουσα.

Δημοσ.

Ωπ, βγήκε τέτοιο BIOS από κει που είχαμε ξεγράψει εντελώς τα rev1.0 ; Πολύ καλά νέα! Απ' ότι φαίνεται όμως, είναι και θα παραμείνει beta και unofficial, το οποίο σημαίνει πως η εταιρεία σου λέει «Εγώ στο δίνω, αλλά άμα δεν παίζουν οι 45nm μη μου γκρινιάξεις». Τώρα, το ύποπτο είναι ότι με τον E6300 θα έπρεπε να παίζει κανονικά. Μήπως μετά το φλασάρισμα δεν κάνατε Load Defaults από το BIOS;

Πάντως, εδώ βλέπω ότι σε 1-2 χρήστες Penryn έπαιξαν κανονικά.

Δημοσ.

η εκδοχη να ηταν απλα corrupted το bios πως σου φαινετε? Κατσε θεωρητικα αυτο απλα ανεβαζει το fsb στο 1333? Μετα το φλασαρισμα δεν μπουταρε καν με τον 6300 και εκανε ρεσταρτ μονο του και μπουταρε με το μπακαπ βιος.

Δημοσ.

Corrupt BIOS; Μπα, υπάρχει μηχανισμός ασφαλείας γι' αυτό (έλεγχος checksum πριν ξεκινήσει το flashing). Οι διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα δεν είναι μόνο η υποστήριξη μεγαλύτερου FSB, προστίθενται και microcode (uCode) updates για τους νέους επεξεργαστές, υποστήριξη για τους νέους x.5 multipliers σε όσες CPUs τους έχουν κ.ά...

Δημοσ.

καλαι ναι σιγουρα αλλα το παιδι ειναι σε φαση πες μου αν μπορουμε να κανουμε κατι η να τα σκασω για καινουργια και εχω φαει τον κοσμο να σκεφτω τι διαολο μπορει να φταιει.

Δημοσ.

Έχει ήδη τη μητρική (φαντάζομαι μαζί με επεξεργαστή που λειτουργούσε) και ψήνεται για καινούργια; Να του πεις να κάτσει στ' αυγά του! :-) Ειδικά αν ψάχνεται για μετάβαση από διπύρηνο σε διπύρηνο. Ας κλοκάρει όσο πάει αυτόν που έχει και όταν νοιώσει ότι δεν τον ικανοποιεί πλέον, ψάχνει για έναν Q6600 G0 μεταχείρω, για να 'χει και το κεφάλι του ήσυχο από άποψη συμβατότητας. Ψάξιμο με beta bioses, αγορά CPU που ίσως να αναγνωρίζεται, ίσως όχι κλπ δεν είναι καταστάσεις για normal home users, μόνο γι' αυτούς που έχουν τον χρόνο και το χρήμα να κάνουν την τρέλα τους...

Δημοσ.

το cpu το ειχε παρει ηδη. τελικα πολυ απλα η ds4 rev 1.0 με 965 απλα δεν παιζει 45ρηδες. πηραμε μια καινουργια και τελειωσε το θεμα. απορω με την εταιρια που βγαζει βιος που λεει οτι τους υποστηριζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...