Siroko Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ειμαι ετοιμος να αγορασω ενα MacBook κια θελω να ρωτησω, αν οι εφαρμογες προγραμματισμου τρεχουν στο Mac και αν τρεχουν consoles κλπ.. Εχω την εντυπωση οτι γινεται, εκτος απο το να φορτωσεις και windows.. Αν μπορει να βοηθησει καποιος, αντε γιατι ειναι καιρος να τα αφηνουμε τα windows...
stormrider Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Αν εννοείς τα περιβάλλοντα προγραμματισμού (IDE), ναι υπάρχει για τα πάντα η ανάλογη έκδοση για mac, εκτός φυσικά απο το Visual Studio. Υπάρχει φυσικά και το xcode το οποίο δεν το έχω δουλέψει ακόμη (κι εγώ νεός χρήστης mac είμαι) αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα
zuratharamon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Σε τι γλώσσα/περιβάλλον (IDE) προγραμματίζεις τώρα?
Siroko Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Σπουδαζω πληροφορικη και ετσι δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο μεχρι στιγμης.. Προς το παρον χρησιμοποιυσα το Dev C++ το οποιο δεν εχει συμβατοτητα με mac.. Αργοτερα σε Java και Prolog δεν ξερω ακομα..
sisareg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Και εγώ πληροφορική σπουδάζω! Και δεν έχω κανένα πρόβλημα στο προγραμματισμό! Βασικά στην java δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα γιατί όπου και να γράψεις το κώδικα θα τρέχει σ όλα τα λειτουργικά συστήματα! Τώρα άμα θέλεις να κάνεις κάτι σε C για windows ή κάτι σε vb δεν είναι λόγος να μην πάρεις mac! Βάλε το vmware ή parallels και έχε windows για να κάνεις κάποιες εργασίες που θές! Υ.Γ. Πάρε mac γιατί αλλιώς θα το μετανοιώσεις
fractal87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Για java χωρίς συζήτηση το eclipse. Για c απλά χρησιμοποιώ κάποιον editor(smultron) και compile με gcc. Αλλα και με το xcode θα είσαι οκ...
Siroko Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Eυχαριστω πολυ παιδια που απαντατε θετικα, γιατι δουλευω πανω σε Mac καιρο αλλα οχι δικο μου και μονο για μουσικη και δεν το εχω ψαξει για προγραμματισμο.. Τωρα με την επιδοτηση ομως επιτελους το ονειρο θα γινει πραγματικοτητα.!! once you try mac, you never go back..! ;-) Υ.Γ: Γιαυτο αλλωστε σχεδιαστηκε η Java για να τρεχει σε διαφορα συστηματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.