bogkolis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα σε ολους, διαβαζοντας αρκετα απο δω και απο κει σχετικα με τις θερμοκρασιες των συστηματων με τις After Market αεροψύξεις ειμαι λιγο απογοητευμενος.Οι θερμοκρασια του συστηματος μου με Vcore=1,44V ειναι 37-39'C idle και με κανα Orthos φτανει τους 50'C,εχοντας Thermalright Ultra Extreme 120.Ολα τα reviews που διαβασα μιλανε για κατι 24 βαθμους σε idle κτλ και εχω μεινει μ@λ@κ@ς.Οπως θα δειτε και παρακατω (οτι φαινεται δηλαδη) στην εικονα που παραθετω φαινεται πληρως το setup,το αρκετα συντηρητικο o/c (να πεις οτι τον τελικιασα να παει στα κομματια) και γενικα ολα αυτα που δε χρειαζεται να εξηγω με λογια. Ειναι φυσιολογικες αυτες οι θερμοκρασιες για τετοιο setup?Αν οχι,τι μπορω να κανω για να πεσουν κι αλλο ? Δοκιμασα ακομα και στοκ χρονισμους του 6000+ με Vcore=1,3V αλλα και εκει οι τεμπ κυμαινονται απο 35-45 βαθμους σε ιδλε και φουλ αντιστοιχα. Οσον αφορα το airflow του κουτιου εχω 2 12cm Arctic Coolin 1500rpm ανεμιστηρρες εμπρος και πισω και αλλο ενα ιδιο στη Thermalright.Βαζοντας κανα S-Flex θα διορθωσω τιποτα η δεν αξιζει? Και κατι τελευταιο,υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα mobo οι υψηλες θερμοκρασιες? Δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο...ΧΧΧΧΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΠΠΠΠΠΠΠ !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δεν έχεις πρόβλημα. Δεν είναι όλοι οι επεξεγραστές ίδιοι, οπότε οι θερμοκρασίες παίζουν. Μια χαρά είναι, μην ανησυχείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί παραπονιέσαι; Ανέβασες .15 βολτ και μόνο 2-3 βαθμούς απ' ότι κατάλαβα. Μια χαρά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogkolis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Τι να σας πω ρε παιδια, δεν ξερω.Αυτα που διαβαζω στο νετ ειναι ενα ευρος θερμοκρασιων 22-26'C και κυριως αυτος ειναι ο λογος που εκανα το ποστ. Συγκεκριμενα,ενας τυπος δηλωνε οτι "ψηνεται" εχοντας 29'C σε idle....και το χειροτερο...οτι οι υπολοιποι τον κραζανε θεωρωντας το μη φυσιολογικο και λεγοντας του να ψαξει να δει 5 πραγματα που ισως "φταινε" ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.