loumbas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Θέλω να κάνω αναβάθμιση αλλά έχω 3 δίσκους IDE, 1sata και ένα DVD-RW. Ξέρει κανείς κάποια μητρική που να έχει 2 κονεκτορς γιατί εγώ δε βρίσκω τίποτα! Παρακαλώ αν βρείτε βάλτε και κάποιο λινκ από το σχετικό ηλεκτρονικό κατάστημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε Loumpas, γεια σου!!ΑΝ θεσ μια προταση σε ΑΜ2 μητρικη με 2 IDE connectors,μπορεις να κοιταξεις στο emarket.gr για την δημοπρασιασ μιας μητρικης ΑΜ2 της ASUS M2N32 WS Pro με 9 sata controllers και 2 IDE controllers.Δινεται μαζί με επεξεργαστή Athlon X2 5200+ στα 200€.
bloodraven Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveDual-eSATA2 εχει 2 ΑΤΑ 133 μπορεις να την βρείς στο πλαίσιο και το e-shop.!! Πανω σε αυτή εκανα αναβάθμηση και δεν αντιμετόπησα καποιο πρόβλημα!!
vasilis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Εχω την Asus M2N-E sli και εχει αυτα που ζητας (τα οποία ζητούσα και εγω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.