Προς το περιεχόμενο

φτιάχνω pc μπορείται να μου πείτε την γνώμη σας και αν είναι όλα συμβατά

antonis18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ό,τι βλέπω είναι (εκτός κι αν έχουν καμιά περίεργη ασυμβατότητα οι OCZ με την Extreme που δε νομίζω).

α) ~1000 ευρώ για cpu δεν είναι παραπάνω από υπερβολικά;

β) Φαντάζομαι πως δε θα βάλεις μόνο 1GB RAM ε;

Δημοσ.

δεν μου τρέχουν τα 500 ευρα αλλα σκεφτομαι να διαθεσω καποια λεφτα και δεν θα βαλω μονο 1GB RAM.Απο motherboard DX38BT ή MAXIMUS EXTREME?Μπορω να βαλω η DDR2 θα ειναι οκ ή πρεπει να βαλω αναγκαστικα DDR3?

Δημοσ.

οσα κ να δωσεις παλυ οι κονσολες καλιτερα θα παιζουν!!!! κιτα να παρεις απλα κατι καλο κ οχι διαχρινικο!ολλα ειναι εμπορικα σκουπιδια. επενδισε περισοτερο σε μια καλη οθονη

Δημοσ.
οσα κ να δωσεις παλυ οι κονσολες καλιτερα θα παιζουν!!!! κιτα να παρεις απλα κατι καλο κ οχι διαχρινικο!ολλα ειναι εμπορικα σκουπιδια. επενδισε περισοτερο σε μια καλη οθονη

Οι κονσόλες δεν έπαιζαν και δεν θα παίζουν ποτέ καλύτερα από ένα PC. αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας...:devil:

antonis18 για να πάρεις αυτό το PC πρέπει να συντρέχει ένας από τους εξής 3 λόγους:

1)Θα κάνεις HD επεξεργασία και 3D Animation και όποτε χαλάει κανάς υπολογιστής στην NASA θα τους τον δανείζεις να κάνουν την δουλειά τους.

2)Θέλεις να πουλήσεις μούρη στους φίλους οτι έχει μηχάνημα με (μπιιιιιιπ)....

3)Θέλεις να παίζεις όλα τα παιχνίδια με όλα τέρμα αναλύσεις, γραφικά και κόλπα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα έπρεπε να δώσεις αυτά τα λεφτά σε μια GTX ultra ή στην σειρά 9 που έρχεται...

Άρα όπως κατάλαβες δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις...

Η απόφαση είναι καθαρά δική σου όμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...