johnny21a Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε μου ηθελα να σε ρωτησω επειδη ενδιαφερομαι να αλλαξω τον παλιο μου ξυλοφουρνο και να ερθω επιτελους στην νεα εποχη, το φουρνακι που πηρες εχει HDMI 1.3 ?? Επισης ηθελα να σε ρωτησω αν φτιαχνει φαγητο χωρις υλικα και αν μπορει να ψωνιζει μονο του οτι χρειαζεται. Σε ευχαριστω προκαταβολικα...
Pitsi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Βλέπω πάλι το θέμα: " ΣΟΒΑΡΗ Η LG??? AKOYΣΤΕ ΑΥΤΟ.." Αν ήταν μέλος εδώ η Lg θα σου έλεγε "όχι, είσαι σοβαρός εσύ..." και επειδή ούτε εγώ είμαι σοβαρός, μπορούμε να πούμε ότι χάλασε το backlit του φούρνου σου; Σχεδόν συμπονώ τα κακόμοιρα τα κοτοπουλάκια και τις πατατούλες που πλέον είναι υποχρεωμένα να σιγοψήνονται στο απόλυτο σκοταδι...
Schiller Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Σχεδόν συμπονώ τα κακόμοιρα τα κοτοπουλάκια και τις πατατούλες που πλέον είναι υποχρεωμένα να σιγοψήνονται στο απόλυτο σκοταδι... :lol::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Belial Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Με την ευκαιρία του ποστ, ξέρω ότι είμαι off topic, και για να μην ανοίγω καινούργιο μήπως ξέρει κανείς γιατί μου ξεκινάει το φουρνάκι μικροκυμάτων μόνο του εκεί στο ξεκάρφωτο; Για να μήν νιώθεις άσχημα για το lg σου φίλε το δικό μου είναι samsung...
Pitsi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 "Γιατί έκαψες το φαγητό;" "Ήταν ο μόνος τρόπος να φωτίσει ο φούρνος"
Pitsi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ξέρει κανείς γιατί μου ξεκινάει το φουρνάκι μικροκυμάτων μόνο του εκεί στο ξεκάρφωτο; Μπορεί να φταίνε οι drivers, κάνε update στους τελευταίους. Κάνει conflict με το ψυγείο. Νιώθει άσχημα που ασχολείσαι συνέχεια με την τηλεόραση και θέλει να δηλώσει την παρουσία του. Μήπως του έχεις βάλει Vista; Βάλε Linux. Κάνε backup τις αγαπημένες σου συνταγές και κάνε του format. Αν δεν είναι κάποιο από τα παραπανω πήγαινε το για service αλλά προσοχή, όχι σε αυτό της Lg, είναι γνωστό ότι εκεί "αλλάζουν τα φωτα" στις συσκευές.
giorgosa5 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια μια μ@λ@κι@ εγραψε ο ανθρωπος και τον πειραται απ τα μουτρα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 hell yeah!
frenzy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ε μα lol! εγω εχω στειλει 3 ο8ονες πελατων και η εξυπηρετηση ηταν αψογη, μεσα σε 2 μερες ειχα νεες οθονες, οταν πηρες το φουρνακι σου εταξαν αμεση αντικατασταση η on-site υποστηριξη?εαν σου ειπαν οτι 8α επισκευαστει αμεσα και δεν εγινε τοτε κυνηγησε τους. Εγω λεω στους πελατες μου να παιρνουν μονο LG γιατι απλα οταν σου κατσει στραβη, η LG θα σε "φτιαξει" αμεσως.... Οι οθόνες των πελατών σου όμως δεν είναι αυτές που αγόρασαν. Εννοώ δεν πρόκειται για το ίδιο προϊόν, αφού η συναρμολόγηση των αντικαταστάσεων των σερβις γίνεται στην Ελλάδα. Οπότε όταν σου κάτσει η στραβή με το μάπα προϊόν θα πάρεις πιο μάπα. imo δεν αξίζει τα λεφτά που γλυτώνεις. Συμφέρει τους εμπόρους όμως που δεν έχουν κάποιον πάνω από το κεφάλι τους κάθε τρεις και λίγο, γι' αυτό τις έχουμε φάει στη μάπα. Ο φίλος με το φουρνάκι πιο πολύ κακό κάνει παρά καλό. Θές να παραπονεθείς για το σέρβις ρε φίλε ή θες να την πεις σε κάποιον εδώ μέσα που διαφωνήσατε; Αποφάσισε , αλλά πόσταρε σωστά για να μη γίνεσαι γραφικός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.