status Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Να σε καλά ρε Johnaros με έκανες και γέλασα...πόσες ίντσες το φουρνάκη είπαμε;;;; Wide ή κανονικό ήταν το lcd του φουρνακίου;;;
j0hnar0s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Βρε Γιάννη, εδω μιλάμε για οθόνες, αν έχεις να παρατηρήσεις κάτι ας το ακούσουμε αν όχι πήγαινε στο http://www.fournakia.gr ή στο http://www.pou-einai-h-lampa.org και παρέθεσε το παράπονο σου.Ή αν προτιμάς να καταλήξουμε ότι η Lg έχει πολύ καλό service για οθόνες αλλά όχι για καμμένες λάμπες φουρνακίων. Φαντάζομαι να με ρωτ'ησει κανένας γνωστός μου αν πρέπει να εμπιστευτει την LG για να πάρει οθόνη, τι θα του απαντήσω; "Δεν ξέρω ρε φίλε, κάνει αντικατάσταση, στο σπίτι σου, σε 0 pixel αλλά σε φουρνάκια δεν αλλάζει λαμπες έγκαιρα..." κανεις τα πραγματα γελεια ενω δν ειναι και με τσατιζεισ κ εμενα αδικα.. μιλαμε για ενα service τ οποιο δν επισκευαζει φουρνακια, νιωσε το αυτο pls κ μετα προχωρα στο οτι ειναι γενικο service.. τοτε ηταν η λαμπα του γιαννη, πριν 2 μηνεσ τ κλιματιστικο του κωστα κ ερχολαστε στο σημερα που θα ειναι ενα γαμο pixel σου κ θα ψαχνεις ευθυνες!! ειναι σοβαρο, αλλα δν εχεισ πληρωση εσυ τα 140 ευροπουλακια να νιωσεις το τσουξιματακι στο κωλαρακι σου , εγω τ πληρωσα κ εγω τ νιωθω.. γιατι οταν πηρα τ γ@μημενο τ φουρνακι τ πηρα με λαμπα δν τ πηρα χωρισ... ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑ ΓΑΜΟ ΛΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΟΤΟ ΤΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ
j0hnar0s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Να σε καλά ρε Johnaros με έκανες και γέλασα...πόσες ίντσες το φουρνάκη είπαμε;;;; Wide ή κανονικό ήταν το lcd του φουρνακίου;;; γελα φιλαρακι οταν θα τν φας καποια στιγμη γιατι ολοι μασ τν τρωμε καποτε, προσεχτικοι απροσεχτοι, θα σε τσουξει να σκεφτεσαι οτι καποιοσ γελαει μαζι σ που θα του λεσ για τ 1 καμενο pixel...
livewire Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί δεν πας στο ΙΝΚΑ και στο ΜΑΚΗ την υπόθεση να κλάψουν μανούλες???? (sorry για το ontopic) Στο offtopic θέμα μας: Προσπαθώντας να βγάλω άκρη με το κάθε σου κρυπτόλεξο, έκαψα 7 pixel στο δεξί κερατοειδή. Με καλύπτει η εγγύηση?
j0hnar0s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί δεν πας στο ΙΝΚΑ και στο ΜΑΚΗ την υπόθεση να κλάψουν μανούλες???? (sorry για το ontopic) Στο offtopic θέμα μας: Προσπαθώντας να βγάλω άκρη με το κάθε σου κρυπτόλεξο, έκαψα 7 pixel στον δεξί κερατοειδή. Με καλύπτει η εγγύηση? ηδη κλενε αλλα ακομα να το παρεισ ειδηση, ελπιζω να μην στο ειπα πολυ αποτομα κ σε τρομαξα.... ελεος
mpentenis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ε μα lol! εγω εχω στειλει 3 ο8ονες πελατων και η εξυπηρετηση ηταν αψογη, μεσα σε 2 μερες ειχα νεες οθονες, οταν πηρες το φουρνακι σου εταξαν αμεση αντικατασταση η on-site υποστηριξη?εαν σου ειπαν οτι 8α επισκευαστει αμεσα και δεν εγινε τοτε κυνηγησε τους. Εγω λεω στους πελατες μου να παιρνουν μονο LG γιατι απλα οταν σου κατσει στραβη, η LG θα σε "φτιαξει" αμεσως....
bolec Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Το απλόν και χάριν έχει.... Μας μάραναν οι υγροί κρύσταλλοι τρομάρα μας!Που είναι εκείνες οι παλιές καλές εποχές με τα crt φουρνάκια....:lol:
S2Katana Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ποιο μοντελο φουρνακι-tv της LG εχεις? ή Tο 1ο εχει εγγυηση zero pixel... Και για να πουμε και τιποτα μπας και το σωσουμε το θεματακι, εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το σερβις της LG.
j0hnar0s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ε μα lol! εγω εχω στειλει 3 ο8ονες πελατων και η εξυπηρετηση ηταν αψογη, μεσα σε 2 μερες ειχα νεες οθονες, οταν πηρες το φουρνακι σου εταξαν αμεση αντικατασταση η on-site υποστηριξη?εαν σου ειπαν οτι 8α επισκευαστει αμεσα και δεν εγινε τοτε κυνηγησε τους. Εγω λεω στους πελατες μου να παιρνουν μονο LG γιατι απλα οταν σου κατσει στραβη, η LG θα σε "φτιαξει" αμεσως.... αντικατασταση φιλε αφου αυτοι μου εκαψαν τν λαμπα, αν δεν τν πηραν... λεω εγω.. ειμαι πολυ δυσαρεστημενος απο τν εξθπηρετηση
j0hnar0s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ποιο μοντελο φουρνακι-tv της LG εχεις? ή Tο 1ο εχει εγγυηση zero pixel... καλη φαση μπορω να πω.... χαχαχαχαα ειναι το καινουργιο m6l6kiamodel μπορεισ να συνδεσεισ τν διαδρομο γυμναστικησ κ σ δειχνει τι φαγητα μπορεισ να φασ μετα τν ασκηση....
Schiller Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 @Pitsi... ΡΕ ΦΙΛΕ πραγματικα εκπληκτικα σχολια.... ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ....θεος φιλε...θεος. respect, ειχα αναγκη τοσο γελιο. Οντοπικ τωρα, ημαρτον ρε φιλε αν το service μιας εταιρια καθοριζεται απο κατι τετοιο. Σιγουρα μπορει να σε απογοητευσει αλλα ημαρτον...
j0hnar0s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 bla bla bla.... ολο μ@λ@κιες!! αν λεει ο αλλος σοβαρη εταιρια υποτιθεται η σοβαρη μεχρι κ τ πιο μικρο πραγμα κοιταει...
bolec Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Σοβαρά τώρα απο σέρβις δεν ξέρω τι παίζει αλλά έχω μια flatron εδώ και 5 χρόνια και δεν καταλαβαίναει Χριστό
j0hnar0s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Σοβαρά τώρα απο σέρβις δεν ξέρω τι παίζει αλλά έχω μια flatron εδώ και 5 χρόνια και δεν καταλαβαίναει Χριστό δν λεω οτι εχει μαπα προιοντα, προσθεου απλα εκανα ενα θεμα για το service τσ μην παραξηγηθω κιολασ
u_n_f Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Βλεπω πολυ συντομα τοπικ "Πρατασεις για φουρνακι μεχρι 100ευρω!":lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.