Προς το περιεχόμενο

Σοβαρή η LG ? Ακούστε αυτό

j0hnar0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπαντω σε αυτο τ φορυμ επειδη καποιος ειπε για σοβαρη εταιρια η LG.

Eγω ειχα παρει ενα φουρνακι κ σε λειγοτερο απο μηνα μου χαλασε. παιρνω τηλ. μου λενε service τ παω οντωσ μετα απο 5 μερες τηλ. ετοιμο μου λενε

παω τ παιρνω, τ βαζω, δν δουλευε μεσα μια λαμπα που υπηρχε. οκ λεω, θα τουσ παρω τηλ. να ερθουν να τ παρουν.. 4 τηλ. εγιναν μαλιστα κ καταδιαστηματα των τηλ. με ειχαν παρει να με ρςτησουν τι προβλημα ειχα με τ φουρνακι οταν τ προτοπηγα, τουσ λεω τι ειχε συν το καινουργιο προβλημα που μου δημιουργησαν στο service.

λεω οτι τουσ εχω παρει αλλα κανεις δν ερχεται.. μην τα πολυλογω για μια λαμπα, για μια αλλαγη μιας καταραμενης λαμπας, ποθ οι ιδιοι ευθυνονταν ακομα να ερθει καποιος... 4 μηνες

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ POSTARISMENO ΣΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΗΔΗ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To φουρνακι τι σχεση εχει με τις οθονες?

Πάρα πολύ μεγάλο, μπορεί να έχει οθόνη για να δείχνει την ώρα.

Επίσης οι παλιές οθόνες είχαν λυχνίες, οι καινούργιες δεν έχουν, όπως δεν έχει λυχνία πλέον και το φουρνάκι.

Δημοσ.

Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τις ξανθιές: "Δεν είναι τηλεόραση αυτό είναι φούρνος μικροκυμάτων"

Δημοσ.

Επειδή μου έχει καρφωθεί μια υποψία, μια ερώτηση μόνο @ johnaros( cool nick btw):

Συμφωνείς ότι πρέπει να σταματήσουν πια να βγάζουν τις ταινίες στα 25FPS?

:P

Δημοσ.

Η LG είναι σοβαρή εταιρία και αρκετά μάλιστα. Οι γνωστοί (ελληναραδες) αντιπρόσωποι κάνουν πάντα ότι μπορούν για να χαλάσουν το ονομα μιας εταιρίας.

Αλλο ενα παράδειγμα που μου ρχεται στο μυαλό είναι η Fujitsu-Siemens.

Εχω πάντως την εντύπωση πως βρίσκεσαι σε λάθος forum...

Δημοσ.
To φουρνακι τι σχεση εχει με τις οθονες?

μαλλον δν προσεξες οτι καποιος εγραψε οτι ειναι σοβαρη εταιρια,κ μαλλον δν καταλαβες κ τι διαβασες. ειναι θεμα service.. αν σε χαλαει τ φουρνακι να σου πω οτι εκει επισκευαζουν κ τισ οθονες ... ελπιζω φιλε να σε καλυψα τωρα!!!

Δημοσ.

μαλλον δν καταλαβαινεται τι γραφω!! αυτο ειναι τ μονο σιγουρο!

μιλαμε για γενικο service ξερεται τι σημαινει αυτο αν οχι μην γραφεται οτι να ναι κ εκνευριζομαι περισσοτερο με εξυπναδουλεσ...

πολυ φιλικα

Δημοσ.

Στα φουρνακια στις πόσες καμμένες λάμπες δέχονται αντικατάσταση;

Για να μην μπερδευτούμε, είναι έγχρωμο ή ασπρόμαυρο φουρνακι;

Δημοσ.
Στα φουρνακια στις πόσες καμμένες λάμπες δέχονται αντικατάσταση;

Για να μην μπερδευτούμε, είναι έγχρωμο ή ασπρόμαυρο φουρνακι;

Xαχα, καλα εχω λιωσει μιλαμε!:lol:

@Γιανναρε, τι να κατσω να σου απαντησω τωρα...

Τελικα δε μας ειπες, το φουρνακι παιζει blu ray ή οχι?

Δημοσ.
Xαχα, καλα εχω λιωσει μιλαμε!:lol:

@Γιανναρε, τι να κατσω να σου απαντησω τωρα...

Τελικα δε μας ειπες, το φουρνακι παιζει blu ray ή οχι?

κοιταξε να δεις, αν καμια καμια δυο στροφες γυρο απο τν ευατο σου κ τραβηξεις κ κανενα κουτουληδι σε κανενα ντουβαρι, μπορει κ να δεισ κ δορυφικη μεσα απο τ φουρνακι...

σημειωση... η πορτα να ειναι τερμα ανοιχτη διοτι θα βλεπεις χιονακια..

ορεξουλεσ που εχουν τα παιδακια....

ακομα να σας βαλουν για νανι???

μιλαω για ενα προβλημα στν εξηπηρετηση τν service πανω στο οποιο ο ολοσ σε προηγουμενο post χαρακτηριζει τν εταιρια ιδανικη κ μ λετε εσυ π@π@ριες...

οκ.. εμενα στα τετοια μου παλικαρι μια λαμπα μου καψανε αν παει αλλοσ κ του καψουν κατι αλλο.... μετα... θα τν καψει ο κωλοσ του να τρεχει να βρει τι γινεται, ποιος φταιει, το ενα το αλλο...

ασε με λοιπον τωρα

Δημοσ.
Μπορεί να μην έχει ίδιο service με αυτό των οθόνων η των laptop.

οχι φιλε μου το ιδιο ειναι διοτι ηδα κ οθονες προσ επισκευη :-)

Δημοσ.

Βρε Γιάννη, εδω μιλάμε για οθόνες, αν έχεις να παρατηρήσεις κάτι ας το ακούσουμε αν όχι πήγαινε στο http://www.fournakia.gr ή στο http://www.pou-einai-h-lampa.org και παρέθεσε το παράπονο σου.

Ή αν προτιμάς να καταλήξουμε ότι η Lg έχει πολύ καλό service για οθόνες αλλά όχι για καμμένες λάμπες φουρνακίων.

Φαντάζομαι να με ρωτ'ησει κανένας γνωστός μου αν πρέπει να εμπιστευτει την LG για να πάρει οθόνη, τι θα του απαντήσω;

"Δεν ξέρω ρε φίλε, κάνει αντικατάσταση, στο σπίτι σου, σε 0 pixel αλλά σε φουρνάκια δεν αλλάζει λαμπες έγκαιρα..."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...