Venisk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 και ξαναρωτάω νομίζεις ότι θα δεις διαφορές σε παιχνίδια και εφαρμογές από overclocking της ram? Ειδικά στα loading, στο άνοιγμα κ το κλείσιμο στα πάντα..ναι βλέπω..δεν μπορώ να πώ μόνο για τις ram αφού έχω ανεβάσει κ cpu μαζί..οπότε μιλάω ως προς το αποτέλεσμα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 αν ανεβάσεις μόνο τις μνήμες σε πληροφορώ ότι δεν πρόκειται να δεις διαφορά...
bedazzled Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ας μην το κουράζουμε, υπάρχει και το placebo effect... όπως την βρίσκει κανείς...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Γι αυτό κ δεν ανεβάζω μόνο τις μνήμες... ναι αλλά το υπονοούμενο είναι ότι τι ddr3 1600mhz πάρεις τι 2000mhz πάρεις στα games δεν πρόκειται να δεις αυξήσεις πάνω από 3-4 fps
Venisk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 αλίμονο κ περιμένει κάποιος fps από την μνήμη..γι αυτό υπάρχουν κ τα θηρία της nvidia..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 μην το λες...πάρα πολλοί πιστεύουν ότι είναι ανάλογες οι επιδόσεις των ram σε real life εφαρμογές με τα χρήματα που δίνουν....
ultraxmode Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Έβαλα τελικά τις μνήμες μου να δουλέυουν απο 800mhz σε 1066mhz και επειδή είναι φρέσκο για μένα το NFS Pro-street (επειδή το έπαιξα και προχθές που τις έιχα στα 800mhz τις μνήμες) παίζει πολύ πιό smoothly.. και δεν είναι placebo effect.. χαχαχα!.. Αλήθεια δεν είναι.. δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πώ πως δεν είδα διαφορά ως προς το gameplay.. είδα και το λέω..
unstable_hero Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 θα σας πω μια ιστορια ειχα μεχρι προσφατα ddr 400mhz στο serious sam 2 με μια 7800gt ειχα 67 fps κρατησα τα 400 κ εριξα τα latency κλπ κ πηγα στα 69 αρα 3% πανω!ενω στο crysis με συνδιασμο o/c μνημης κ cpu απο 50.5 πηγα στα 56 περιπου 11%!ultraxmode αν σου αρεσε το prostreet δες κ το φρεσκοτατο grid!! κανα o/c κανεις του 9450?να ανταλλαξουμε αποψεις?μονο εγω κ ο venisk?
ultraxmode Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 θα σας πω μια ιστορια ειχα μεχρι προσφατα ddr 400mhz στο serious sam 2 με μια 7800gt ειχα 67 fps κρατησα τα 400 κ εριξα τα latency κλπ κ πηγα στα 69 αρα 3% πανω!ενω στο crysis με συνδιασμο o/c μνημης κ cpu απο 50.5 πηγα στα 56 περιπου 11%!ultraxmode αν σου αρεσε το prostreet δες κ το φρεσκοτατο grid!! κανα o/c κανεις του 9450?να ανταλλαξουμε αποψεις?μονο εγω κ ο venisk? Ανέμενε.. coming soon ...
antonl Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μπορεί να μη θυμάμαι καλά αλλά το NFS Pro-street δεν έχει cap @ 30fps;
ultraxmode Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Πάντως είναι πολύ βαρύ ρε παιδιά.. το θυμάμαι αυτό κ απο ένα φίλο που το είχε παίξει κ μου το είχε πεί.. Να συνεχίσω λίγο το offtopic και να μου πείτε τί είναι πιό βαρύ ? Αnisotropic filtering, Bilinear ή Trilinear ?
N.I.C Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Ποιό είναι βαρύ ρε man; το NFS; Μπα... εδώ εγώ με το σύστημα που έχω κάτω, την βγάζω ανετότατα... (τώρα το άλλαξα κάτω... με έναν P4 3,4 HT, και 2GB ram) Άντε ήρθαν και οι μνήμες... σε καλό δρόμο είμαστε... σε καμμιά βδομαδούλα, έρχεται και το δικό μου θηρίο...:lol:
ultraxmode Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Ρε NIC σε τί το παίζεις ? αναλύσεις κτλ ? Mιλάω για 1680x1050 και όλα στο Full.. χεχεχε.. (Ο δικός μου P4@3Ghz πηρε promotion σε SERVER... χεχεχε!!!)
unstable_hero Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Πάντως είναι πολύ βαρύ ρε παιδιά.. το θυμάμαι αυτό κ απο ένα φίλο που το είχε παίξει κ μου το είχε πεί.. Να συνεχίσω λίγο το offtopic και να μου πείτε τί είναι πιό βαρύ ? Αnisotropic filtering, Bilinear ή Trilinear ? Αnisotropic >Trilinear>Bilinear
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.