Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και ξαναρωτάω νομίζεις ότι θα δεις διαφορές σε παιχνίδια και εφαρμογές από overclocking της ram?

Ειδικά στα loading, στο άνοιγμα κ το κλείσιμο στα πάντα..ναι βλέπω..δεν μπορώ να πώ μόνο για τις ram αφού έχω ανεβάσει κ cpu μαζί..οπότε μιλάω ως προς το αποτέλεσμα..

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

αν ανεβάσεις μόνο τις μνήμες σε πληροφορώ ότι δεν πρόκειται να δεις διαφορά...

• Super Moderators
Δημοσ.
Γι αυτό κ δεν ανεβάζω μόνο τις μνήμες...

ναι αλλά το υπονοούμενο είναι ότι τι ddr3 1600mhz πάρεις τι 2000mhz πάρεις στα games δεν πρόκειται να δεις αυξήσεις πάνω από 3-4 fps

• Super Moderators
Δημοσ.

μην το λες...πάρα πολλοί πιστεύουν ότι είναι ανάλογες οι επιδόσεις των ram σε real life εφαρμογές με τα χρήματα που δίνουν....

Δημοσ.

Έβαλα τελικά τις μνήμες μου να δουλέυουν απο 800mhz σε 1066mhz και επειδή είναι φρέσκο για μένα το NFS Pro-street (επειδή το έπαιξα και προχθές που τις έιχα στα 800mhz τις μνήμες) παίζει πολύ πιό smoothly.. και δεν είναι placebo effect.. χαχαχα!..

Αλήθεια δεν είναι.. δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πώ πως δεν είδα διαφορά ως προς το gameplay.. είδα και το λέω..

Δημοσ.

θα σας πω μια ιστορια ειχα μεχρι προσφατα ddr 400mhz στο serious sam 2 με μια 7800gt ειχα 67 fps κρατησα τα 400 κ εριξα τα latency κλπ κ πηγα στα 69 αρα 3% πανω!ενω στο crysis με συνδιασμο o/c μνημης κ cpu απο 50.5 πηγα στα 56 περιπου 11%!ultraxmode αν σου αρεσε το prostreet δες κ το φρεσκοτατο grid!!:-D κανα o/c κανεις του 9450?να ανταλλαξουμε αποψεις?μονο εγω κ ο venisk?

Δημοσ.
θα σας πω μια ιστορια ειχα μεχρι προσφατα ddr 400mhz στο serious sam 2 με μια 7800gt ειχα 67 fps κρατησα τα 400 κ εριξα τα latency κλπ κ πηγα στα 69 αρα 3% πανω!ενω στο crysis με συνδιασμο o/c μνημης κ cpu απο 50.5 πηγα στα 56 περιπου 11%!ultraxmode αν σου αρεσε το prostreet δες κ το φρεσκοτατο grid!!:-D κανα o/c κανεις του 9450?να ανταλλαξουμε αποψεις?μονο εγω κ ο venisk?

Ανέμενε.. coming soon ... ;)

Δημοσ.

Πάντως είναι πολύ βαρύ ρε παιδιά.. το θυμάμαι αυτό κ απο ένα φίλο που το είχε παίξει κ μου το είχε πεί..

Να συνεχίσω λίγο το offtopic και να μου πείτε τί είναι πιό βαρύ ? Αnisotropic filtering, Bilinear ή Trilinear ?

Δημοσ.

Ποιό είναι βαρύ ρε man; το NFS; Μπα... εδώ εγώ με το σύστημα που έχω κάτω, την βγάζω ανετότατα... (τώρα το άλλαξα κάτω... με έναν P4 3,4 HT, και 2GB ram)

Άντε ήρθαν και οι μνήμες... σε καλό δρόμο είμαστε... σε καμμιά βδομαδούλα, έρχεται και το δικό μου θηρίο...:lol::lol:

Δημοσ.

Ρε NIC σε τί το παίζεις ? αναλύσεις κτλ ? :-)

Mιλάω για 1680x1050 και όλα στο Full.. χεχεχε..

(Ο δικός μου P4@3Ghz πηρε promotion σε SERVER... χεχεχε!!!)

Δημοσ.
Πάντως είναι πολύ βαρύ ρε παιδιά.. το θυμάμαι αυτό κ απο ένα φίλο που το είχε παίξει κ μου το είχε πεί..

Να συνεχίσω λίγο το offtopic και να μου πείτε τί είναι πιό βαρύ ? Αnisotropic filtering, Bilinear ή Trilinear ?

Αnisotropic >Trilinear>Bilinear :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...