unstable_hero Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Το προγραμματάκι που λες σαν το orthos είναι; Θέλει κάποια ρύθμιση ή το τρέχουμε στις προκαθορισμένες επιλογές; ναι παρομοιο με orthos,prime 95 κ.λ.π δεν θελει τιποτα απο περιπλοκες ρυθμισεις του βαζεις την ωρα που θες να τρεχει κ την μεγιστη θερμοκρασια που θες οταν την φτασει να σταματησει!ειναι ακρετα καλο αν ειναι να βγαλει σφαλμα θα το βγαλει πολυ γρηγορα κανει τρελο στρεζαρισμα!!ολο κ διαδιδεται τελευταια,κοινος ειναι της μοδας
unstable_hero Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 δεν κατάλαβα με τους χρόνους στις μνήμες . Εμένα δηλαδή τι θα με επηρεάσει που έγω 4gb ddr3?αλλους χρονισμους εχουν οι ddr3 κ εκτος απο τους 4 βασικους CAS Latency Time,DRAM RAS# to CAS#,DRAM RAS# Precharge,Precharge Delay (tRAS) αλλαζουν κ οι υπολοιποι:tRRD,tWTR,tWR,tRFC,tRD,Static tREAD PhaseΚ.Λ.Π
ultraxmode Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά.. εμένα μου βγάζει στην αρχή με το που κάνει boot το PC όσων αφορά τις μνήμες (DDR2 800Mhz Dual Channel Interleaved).. Έχω τις Crucial Ballistix 1066Mhz DDR2.. Δεν θα έπρεπε να μου βγάζει 1066 και όχι 800 ? Σκέφτομαι κάτι λάθος ?
unstable_hero Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά.. εμένα μου βγάζει στην αρχή με το που κάνει boot το PC όσων αφορά τις μνήμες (DDR2 800Mhz Dual Channel Interleaved).. Έχω τις Crucial Ballistix 1066Mhz DDR2.. Δεν θα έπρεπε να μου βγάζει 1066 και όχι 800 ? Σκέφτομαι κάτι λάθος ? ναι οι μνημες ειναι 1066 αλλα η μητρικη σου τις τρεχει στα 800!αλλαξε το απο το bios;)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αν κάνεις overcklock φυσικά κ θα σε επηρεάσει..θα ανεβεί το latency (λανθάνουσα κατάσταση) θα αυξηθεί όμως η ταχύτητα της μνήμης..έτσι το ένα εξισορροπεί το άλλο.. αν οι μνήμες έχουν καλά chipάκια πάνω τότε αυτό δεν είναι απαραίτητο... και όχι δεν υπάρχει ακριβώς εξισορρόπηση Ρε παιδιά.. εμένα μου βγάζει στην αρχή με το που κάνει boot το PC όσων αφορά τις μνήμες (DDR2 800Mhz Dual Channel Interleaved).. Έχω τις Crucial Ballistix 1066Mhz DDR2.. Δεν θα έπρεπε να μου βγάζει 1066 και όχι 800 ? Σκέφτομαι κάτι λάθος ? καμία μητρική με Intel chipset δεν βάζει αυτόματα τις 800+ ram να παίζουν στην σωστή τους συχνότητα...πάντα πρέπει να τις βάζεις χειροκίνητα από το bios..
ultraxmode Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 ναι οι μνημες ειναι 1066 αλλα η μητρικη σου τις τρεχει στα 800!αλλαξε το απο το bios;) Thaaaanks!! ααα..έχω μείνει πολύ πίσω σχετικά με hardware issues.. χαλάρωσα μου φαίνεταιιιι... καμία μητρική με Intel chipset δεν βάζει αυτόματα τις 800+ ram να παίζουν στην σωστή τους συχνότητα...πάντα πρέπει να τις βάζεις χειροκίνητα από το bios.. Τhaaanks επίσης Thresh !
Venisk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 αν οι μνήμες έχουν καλά chipάκια πάνω τότε αυτό δεν είναι απαραίτητο... Ωραία, θέλω λοιπόν να μου βάλεις τις δικές μου corsair ddr3 1600 7-7-7-20 να δουλεύουν στα 1750 με latency ddr2..δεν πιστεύω πως μπορεί να γίνει.. Στα 1600 7-7-7-20 κ πιο κάτω, ναι..στα 1750 δεν το πιστεύω..μιλάμε πάντα υπερχρονισμένες..μην παρεξηγηθώ..
unstable_hero Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Thaaaanks!! ααα..έχω μείνει πολύ πίσω σχετικά με hardware issues.. χαλάρωσα μου φαίνεταιιιι.ηρθε ο καιρος να ξαναμπεις στο κολπο αληθεια,ξεκινησες την ανοδικη πορεια του fsb με την ψυγειοψυκτρα που διαθετεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ωραία, θέλω λοιπόν να μου βάλεις τις δικές μου corsair ddr3 1600 7-7-7-20 να δουλεύουν στα 1750 με latency ddr2..δεν πιστεύω πως μπορεί να γίνει..Στα 1600 7-7-7-20 κ πιο κάτω, ναι..στα 1750 δεν το πιστεύω..μιλάμε πάντα υπερχρονισμένες..μην παρεξηγηθώ.. εννοούσα ότι αν πχ παίζουν στα 1600 με X-X-X-X timings αν έχουν καλά chipάκια ΜΠΟΡΕΙ να μην χρειάστεί να ανεβάσεις τα timings αυτά όταν ανεβάσεις την συχνότητα λειτουργιάς...όχι οτι θα παίζεις με ddr2 timings προς Θεού...
Venisk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Έτσι όμως θα κάνεις πολύ λίγο overcklock, όσο καλά κι αν είναι αυτά τα τσιπάκια..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 γιατί πόσο περιμένεις να ανεβαίνουν 400mhz? νομίζεις ότι θα δεις διαφορές σε παιχνίδια και άλλες εφαρμογές? μόνο σε benchmarks θα δεις...
Venisk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Όντως δεν θα ανεβούν κ 400mhz οι μνήμες...άλλα το θέμα είναι να έχουμε κ ένα σταθερό μηχάνημα στην συχνότητα που το υπερχρονίζουμε.. Δεν ξέρω πως το εκλαμβάνεις εσύ..άλλα 2 φορές που τον γύρισα σε στοκ συχνότητα νόμισα πως άλλαξα υπολογιστή..είναι αρκετή διαφορά 840mhz πάνω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 μίλησα για επεξεργαστή? για μνήμες μιλούσα...
Venisk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 μίλησα για επεξεργαστή? για μνήμες μιλούσα... Συνήθως όταν ανεβάζουμε τις μνήμες οι περισσότεροι ανεβάζουμε κ τον επεξεργαστή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 πράγμα το οποίο δεν είναι απαραίτητο ούτε καν στα Intel chipsets πόσο μάλλον στο δικό σου που υποστηρίζει asychronous fsb/ram και ξαναρωτάω νομίζεις ότι θα δεις διαφορές σε παιχνίδια και εφαρμογές από overclocking της ram?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.