Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 δεν είμαι απλά "poster" u noob! είμαι spammer...
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Σιγά ρε guru! Φαίνεται..οπότε να βάλουμε anti spyware..
N.I.C Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Α καλά πάει ΓΙΑ ΜΙΑ ακόμη φορά το θέμα... ρε ultraxmode τώρα βρήκες να κοιμηθείς και εσύ;; :lol: απορία το έχω πως κανένας Moderator δεν μας το έχει κλείσει το θέμα με τα τόσα άκυρα... φαίνεται τους κάνουμε να γελάνε ε;:lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 είναι το official offtopic thread του hardware section N.I.C
ultraxmode Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ultraxmode μην επιμένεις είσαι λάθος... Thresh, δεν είπα πως είμαι σωστός ή λάθος.. απλά δίνω κάποια παραδείγματα για αυτό που πιστεύω.. αν είναι να μην λέω ούτε την γνώμη μου τί να πώ ? Τουλάχιστον απο το να λέω ένα ξερό "είσαι λάθος..." είναι καλύτερα να μιλάμε με παραδείγματα για να αποδείξουμε κάτι.. NIC ωραίος man, θα διαβάσω αυτό το link.. Να μαθαίνουμε κ τίποτα.. + ΕDIT : Διάβασα το topic του NIC και δεν είδα κάτι που να αποδεικνύει το ερώτημά μας.. ΠΟΛΥ χρήσιμο βέβαια για να κατανοήσουμε πώς μετακινήτε η θερμότητα απο ένα σώμα σε ένα άλλο, ποιό υλικό είναι καλύτερο για επαγωγή της θερμότητας.. αλλά για το θέμα μας δεν είναι κ τόσο διαφωτιστικό. Το ερώτημά μας είναι το αν μία μέρα πχ με 30 βαθμούς, ένας επεξεργαστής μπορεί να έχει (με αερόψυξη πάντα και με μία πολύ καλή ψύκτρα με πολλά ανεμιστήρια στο κουτί) έστω 29 βαθμούς... ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ! Δεν προσπαθώ να την πώ σε κανέναν (για να μην παρεξηγούμαι έτσι?) απλά προσπαθώ να μάθω ΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 άλλο η γνώμη όμως για κάτι υποκειμενικό και άλλο για κάτι αντικειμενικό... ναι το ξέρω ότι το σκέτο "είσαι λάθος" δεν σε πείθει αλλά δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω αφού με έχουν καλύψει οι άλλοι υπήρχε ανάλογη περίπτωση παλιότερα που κάποιος ισχυριζόταν ότι ο cpu του (με αερόψυξη) είχε θερμοκρασία χαμηλότερη από αυτή του δωματίου που τον είχε και κάποιοι είχαν δώσει εξήγηση, δυστυχώς δεν θυμάμαι topic πάντως τελικά δεν μας είπες, τα Core Temp/Real Temp πόσους βαθμούς σου δείχνουν?
ultraxmode Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 άλλο η γνώμη όμως για κάτι υποκειμενικό και άλλο για κάτι αντικειμενικό...ναι το ξέρω ότι το σκέτο "είσαι λάθος" δεν σε πείθει αλλά δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω αφού με έχουν καλύψει οι άλλοι υπήρχε ανάλογη περίπτωση παλιότερα που κάποιος ισχυριζόταν ότι ο cpu του (με αερόψυξη) είχε θερμοκρασία χαμηλότερη από αυτή του δωματίου που τον είχε και κάποιοι είχαν δώσει εξήγηση, δυστυχώς δεν θυμάμαι topic πάντως τελικά δεν μας είπες, τα Core Temp/Real Temp πόσους βαθμούς σου δείχνουν? Δεν το κοίταξα καθόλου το θέμα.. έφτιαχνα τον Server μου χθές.. thresh, μην φοβάσαι, δεν είμαι αυτός ο κάποιος που θα ισχυρίζεται διάφορα.. δεν είμαι παιδάκι για να έχω μόνο αυτό στο μυαλό μου.. συζήτηση κάνουμε.. και η συζήτηση φέρνει πάντα καλά αποτελέσματα.. για να κάνεις συζήτηση δεν χρειάζεται να είσαι πάντα σωστός ή λάθος.. μαθαίνεις όμως..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 δεν έχω λόγο να φοβάμαι κάτι τέτοιο και ελπίζω να μην υπονόησα αυτό από τα posts μου πληροφοριακά πάντως η θερμοκρασία που μετράει ουσιαστικά είναι αυτή του κάθε core και όχι γενικότερα η ένδειξη cpu (η οποία είναι πάντα χαμηλότερη από αυτή των cores)
N.I.C Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ultra: διάβασε το άρθρο λίγο πιο προσεκτικά και θα καταλάβεις... σχετίζεται με αυτά που σου έλεγε ο antonl, αλλά και με το δικό σου παράδειγμα... Απλώς είναι λίγο περίεργα... προσπάθησε να θυμηθείς και τίποτα από το σχολείο :lol: Έλα επείδη το κουράσαμε το θέμα, είναι κάτω από 35C η θερμοκρασία των Cores; Αν ναι τότε καλά είσαι..
ultraxmode Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ναι ... ΕΧΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 35 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ! ΧΑΧΑΧΑ!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 μια χαρά τότε...άντε σήκωσε τον και στα 3.5-3.6ghz, μην τον αφήνεις έτσι
Venisk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ναι 3.5 πιστεύω πως μπορείς να τα φτάσεις κ να τα κρατήσεις πολύ χαλαρά..
N.I.C Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Καλά σου λέει... τι;; ακόμα εδώ είσαι;; άντε ρε κουνήσου... :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.