Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά.. αυτό όμως το CoreTemp και το Real Temp δεν μετράνε και στροφές απο ανεμιστήρια.. θα το ήθελα πολύ να μπορώ να τα βλέπω πώς δουλεύουν..

καμμία άλλη επιλογή ?

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά.. αυτό όμως το CoreTemp και το Real Temp δεν μετράνε και στροφές απο ανεμιστήρια.. θα το ήθελα πολύ να μπορώ να τα βλέπω πώς δουλεύουν..

καμμία άλλη επιλογή ?

δεν σου βγαζει στροφες το probe?

Δημοσ.
με τι πρόγραμμα βλέπεις την θερμοκρασία? :-)

Σε εμενα το bios λεει 50+Temp... και στο asus AI suite 26+Temp το ιδιο και στο Asus probe 2 26+Temp.. Τώρα εχω την CM σφερα μολις παει 17:00 θα παω να παραλαβω την thermalright 120 Extreme και τα 4 fan για το case μου!

Καλα μπορει να κανει λαθος το bios και να εχουν δικιο τα προγραματα της ASUS (Ai Suite,Probe2)????

Δημοσ.
Την άλλη φορά είχα πεί πατάτα.. (οτι ανεβάζω θερμοκρασία CPU 28... ) .. 21 ΜΟΝΟ.. με την thermalright 120 ultra extreme..

worth every penny.. :-)

Φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις ότι δεν είναι πραγματική θερμοκρασία αυτή :)

Δημοσ.
κ απο τα 'μεγαλα' καταστηματα ως προς την ελευση του 9450 the winner is....http://www.multirama.gr/multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=CPUIntel&cp_id=141416

έτσι ρε multirama άντε γιατί στο Πλαίσιο ακόμα κοιμούνται .. Και το πιο αστείο είναι ότι στις καινούργιες αφίξεις βάλανε τον 6600 tray .. Τι είναι να τους πεις ??

άκυρο τώρα το είδα :Το προιόν θα είναι διαθέσιμο στα μέσα Ιουνίου

Δημοσ.
έτσι ρε multirama άντε γιατί στο Πλαίσιο ακόμα κοιμούνται .. Και το πιο αστείο είναι ότι στις καινούργιες αφίξεις βάλανε τον 6600 tray .. Τι είναι να τους πεις ??

άκυρο τώρα το είδα :Το προιόν θα είναι διαθέσιμο στα μέσα Ιουνίου

αχα το πρωι δεν ελεγε μεσα ιουνιου!χμ τι να πει κανεις!

Δημοσ.
Φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις ότι δεν είναι πραγματική θερμοκρασία αυτή :)

Δεν φαντάζομαι ούτε ξέρω τί γίνεται φίλε μου !!! :lol:

Προσπαθώ να βρώ μία άκρη τί γίνεται!!! Εσύ έχεις να μου δώσεις μία λύση που να δίνει "πραγματική" θερμοκρασία ??? :whistle:

Δημοσ.
Δεν φαντάζομαι ούτε ξέρω τί γίνεται φίλε μου !!! :lol:

Προσπαθώ να βρώ μία άκρη τί γίνεται!!! Εσύ έχεις να μου δώσεις μία λύση που να δίνει "πραγματική" θερμοκρασία ??? :whistle:

Είναι Ιούνης. 21C με αερόψυξη δε θα ήταν δυνατόν ακόμα και αν ήταν Δεκέμβρης μήνας. Απλά η θερμοκρασία του επεξεργαστή δε μπορεί να είναι μικρότερη του περιβάλλοντος.

Τώρα για το τι φταίει και τι να κάνεις γι αυτό δε μπορώ να πω με σιγουριά. Ίσως λυθεί με κάποιο BIOS update ίσως και να μη λυθεί γιατί έχει ελαττωματικό αισθητήρα.

Δημοσ.

μια καλη λυση για να δεις την temp σε idle ειναι μεσα απο το bios!μπαινεις στα windows τρεχεις μια εφαρμογη 2-3 λεπτα κ μετα restart!μπαινεις κ βλεπεις στο bios τι σου δειχνει κ το συγκρινεις με τα μετρητηρια στα windows κ βλεπεις ποσο + η - σου δειχνει σε σχεση με το bios σε idle!

Δημοσ.

κλαφτα χαραλαμπε και εγω τα ιδια την πειρα μολις την thermalright αλλα θα την βαλω οταν στεισω το pc πληρως να δω διαφορα (μεγαλη θα ειναι συγουρα) αλλα το bios αλλα τα program της asus (bios 50+ Program asus 24+) αντε τωρα να βγαλεις συμπερασμα!

Δημοσ.
Είναι Ιούνης. 21C με αερόψυξη δε θα ήταν δυνατόν ακόμα και αν ήταν Δεκέμβρης μήνας. Απλά η θερμοκρασία του επεξεργαστή δε μπορεί να είναι μικρότερη του περιβάλλοντος.

Τώρα για το τι φταίει και τι να κάνεις γι αυτό δε μπορώ να πω με σιγουριά. Ίσως λυθεί με κάποιο BIOS update ίσως και να μη λυθεί γιατί έχει ελαττωματικό αισθητήρα.

Γιατί το λές αυτό ? Όταν ψύχουμε κάτι με άερα ή κάτι άλλο σίγουρα δεν θα έχει την θερμοκρασία δωματίου..

Στο PC έχω 6 ανεμιστήρια (σωστά βαλμένα, εννοώ σε σωστή διάταξη ωστε να γίνεται καλή κατανομή αέρα.. ) και να πώ πως η θερμοκρασία είναι απο 21 έως 25 βαθμούς..

Το μέταλλο πιστεύεις πχ, έχει ίδια θερμοκρασία με το σωμα σου? ή με το πάπλωμα του κρεβατιού σου? Όλα τα πράγματα σε αυτό τον κόσμο νομίζεις πως έχουν την ίδια θερμοκρασία ?? :-D

Είναι λίγο παράξενη η θεωρία σου.. απλά με βάζει σε σκέψεις ....)

• Super Moderators
Δημοσ.

Core Temp, Real Temp, Everest για θερμοκρασίες...όλα τα άλλα προγράμματα αφήστε τα

Γιατί το λές αυτό ? Όταν ψύχουμε κάτι με άερα ή κάτι άλλο σίγουρα δεν θα έχει την θερμοκρασία δωματίου..

σωστά τα λέει ο antonl...είναι αδύνατον με αερόψυξη να έχεις χαμηλότερη θερμοκρασία στον CPU από αυτή του δωματίου/περιβάλλοντος σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...