Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

η Thermalright είναι η καλύτερη αερόψυξη της αγοράς...αν δεν την βρεις βέβαια υπάρχουν και άλλες αρκετά αξιόλογες όπως πχ η Scythe Ninja Plus Rev B

για fan πάρε κάνα Scythe S-Flex στα 800 ή 1200rpm

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

πολλά λεφτά όμως αν σκεφτείς ότι με την Thermalright + 12αρι fan έχει καλύτερο αποτέλεσμα

Δημοσ.
πολλά λεφτά όμως αν σκεφτείς ότι με την Thermalright + 12αρι fan έχει καλύτερο αποτέλεσμα

Εγω μολις παρηγκειλα αυτα που ειπα πριν!

Δημοσ.
Εγω μολις παρηγκειλα αυτα που ειπα πριν!

Απορώ γιατί το σκέφτηκες. Έφερε το e-shop επιτέλους την Thermalright Ultra 120 eXtreme και το σκέφτηκες να την πάρεις; Τυχερός είσαι που την πρόλαβες μετά.

Ανεμιστήρι δεν ξέω ποιο πήρες γιατί δε βγαίνει στο link πάντως αυτό έπρεπε να πάρεις. :rolleyes:

Δημοσ.
Απορώ γιατί το σκέφτηκες. Έφερε το e-shop επιτέλους την Thermalright Ultra 120 eXtreme και το σκέφτηκες να την πάρεις; Τυχερός είσαι που την πρόλαβες μετά.

Ανεμιστήρι δεν ξέω ποιο πήρες γιατί δε βγαίνει στο link πάντως αυτό έπρεπε να πάρεις. :rolleyes:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805771 αυτο πειρα!

καλα παιδια η σφαιρα της CM τζιφος!!!! 50 ++ χωρις να κουναο το ποντικι

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν το είπα ότι είναι χάλια? :P

έδωσα και link με συγκριτικό από ότι θυμάμαι :-)

ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τον θόρυβο γιατί ο Akasa αυτός σίγουρα θα ακούγεται

Δημοσ.
τον μαρτιο ειχε 297.5 τον απριλιο 295.5 το προηγουμενο σαββατο 302 την δευτερα που μας περασε 322 κ τωρα 300!η τιμη,τιμη δεν εχει κ χαρα στον που την εχει:devil:

Παιδια εγω τον πειρα 300!Μαζι με το κουριερ 307 και τελικα εγω πηγα και τον πειρα απο εκει! Αδικα τα 7 ευρο τα θελω πισωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω καμια πιτουλα που πειναω αχχααχαχαχαχ

παιδια εχω ενα νεο

Η σφαιρα της CM τελικα αποδιδει καλα 24 βαθμους απλα απο το BIOS εδειχνε 50 ++ τορα που εβαλα το προγραμα της ΜΒ εβγαλε 24 καλη ειναι τελικα!!!!

αλλα h thermalright ειναι η καλυτερη πεδια εχετε δικιο ειναι η ανωτερη

Δημοσ.

Ευτυχής κάτοχος κι εγώ πλέον!!! :-D

280 + 15 μεταφορικά (μεταφορά Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε μία μέρα! άξιζαν)

Σας ευχαριστώ όλους για τις ώρες αναμονής, καλά περάσαμε, ελπίζω να ανοίξει και θέμα τώρα πια για OC!

• Super Moderators
Δημοσ.

κάνε update το bios και τις θερμοκρασίες τις βλέπεις με το Core Temp...

το θέμα είναι να βλέπεις τι θερμοκρασία έχει ο κάθε πυρήνας...αυτό είναι που μετράει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...