Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο συγκεκριμενο foroum εγω το εστειλα να το δουν και τα αλλα παιδια που ψαχνουν να το βρουν ας το ελεγες και εσυ βλεπεις οτι ψαχναμε πως και πως και το κρατουσες prv δλδ? μπραβο σου εγω τουλαχιστον το ειπα να το δουν και αλλοι! τεσπ

Q9450 μαζι με asus maximus extreme και ddr3 σκετη κολαση

ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΔΗΞΕΙΣ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΟΥΤΕ Κ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΟΤΣΑΝΑ Κ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ!ΘΑ ΣΤΕΛΝΩ PRIVATE OΠΟΥ ΘΕΛΩ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ!ΑΥΤΑ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΙΛΑ ΜΟΝΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ!

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΔΗΞΕΙΣ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΟΥΤΕ Κ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΟΤΣΑΝΑ Κ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ!ΘΑ ΣΤΕΛΝΩ PRIVATE OΠΟΥ ΘΕΛΩ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ!ΑΥΤΑ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΙΛΑ ΜΟΝΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ!

για γελια εισαι!! μηλα καλυτερα κοτσανα γτ δεν με ξερεις και απο κτες!! παιδακι ε παιδακι

Δημοσ.
hey Captain Capslock μην γράφεις με κεφαλαία plz

Captain Capslock:lol::lol: πετυχημενο thresh!οπως βλεπεις παει το capslock ηταν της στιγμης!ακουσε κανεις τιποτα για αλλαγη του stepping τις σειρας qXXX?

Δημοσ.

Ρε παίδες... ηρεμία..

Nemesis.. έχει δίκιο ρε σύ ο Unstable.. μιλάμε τόσο καιρό μαζί και με άλλα παιδιά και απλά μου έστειλε pm να πάρω τηλέφωνο να δώ αν έχουν τους Q .. εγώ μπήκα στο site και τον αγόρασα.. γιατί να κάνεις τέτοια σχόλια εφόσον δεν είσαι σίγουρος για το τί έχει γίνει ? και ΝΑΙ με βοήθησε το παλικάρι (μιάς και δεν έχω τον χρόνο να ψάξω τόσο όσο κάποιοι άλλοι μου επεσήμανε πως μάλλον υπάρχει.. ) που είναι το πρόβλημα και τί κρύβει δηλαδή ? να μην πάρουν ΟΛΟΙ εδω μέσα και να πάρω εγώ ? έλεος.... πρέπει να τρελένεσαι ? Δεν είναι δα και τόσο φοβερό το θέμα.. όσο για το "παιδάκι" .. ε .. καλά τώρα..

Unstable.. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ.. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.. !!

Ας μην το συνεχίσουμε.. στο κάτω κάτω η ζωή είναι μικρή..αν ασχολούμαστε και με τέτοια... χ##ε μέσα...

PS : AVE QUAD !!!! χεχεχεεχε... ;):-D

post-36667-129062968339_thumb.jpg

post-36667-129062968341_thumb.jpg

Δημοσ.

χμμμ 14-05 packdate φρεσκο πραγμα!απο΄τι βλεπω στη φοτο γραφει 1.25 v.max το περιεργο ειναι οτι στην επισημη σελιδα τη ιντελ εχει volt range του 9450 απο 0.850 εως 1.365 ...http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAWR πριν 2 βδομαδες ακριβως ultraxmode που να φανταζοσουν οτι παραγοταν ο cpu που εχεις στα χερια σου!καλοριζικος!με το bios ενταξει?

Δημοσ.

Σήμερα τελείωσα σχεδόν το hardware κομμάτι της ιστορίας.. (είναι τρέλα με τον ultra 120 extreme πάνω.. !! χεχεχε..) μόλις βάλω και windows θα σου πώ, αν και ένας φίλος με Q9300 που έβαλε το τελευταίο official bios παίζει άψογα πλέον!

Όσων αφορά το voltage, μήπως και καλά το 1,365 πάει σε οc ??? Λέω εγώ τώρα..

EDIT : Μου μπήκαν ψίλοι στα αυτιά.. για πείτε κι εσείς ρε παιδιά.. με το Voltage τί λέει ? τί έγραφε στον δικό σας επεξεργαστή, στο sticker ? :-)

Δημοσ.

Το έψαξα λίγο... όλα το ίδιο γράφουν.. ποιός ξέρει.. ίσως εννοοόυν "ασφαλής όρια voltage".. Who knows?..

Nevermind... :-)

Δημοσ.

ΝΑΙ...ΝΑΙ!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! ΗΡΘΕ!!!!

Θέλω να ευχαριστώ καταρχήν τον ultraxmode που σταθηκε πραγματικός αδερφός στην αναμονή του Q9450,που μου έδωσε σε pm την πληροφορία του ότι κυκλοφορήσε ο Q( και σε σένα Nemesis που το είπες δημόσια εδώ;)), επίσης περίμενε μαζί μου για τα πάρουμε από την Ελλαδάρα! Να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους συμφορουμίτες για την ηθική και ψυχολογική στήριξη τόσο καιρό! Έχω συγκινηθεί...:lol::lol::lol::lol:

Περιμένω τώρα και μητρική και τα υπόλοιπα συμπράγαλα για να βάλω το διαμάντι σε λειτουργία! ΑΑΑ και φυσικά δεν νομίζω να ξεχαστεί το θέμα έτσι;;;; ;)

(Ultra δίδυμα μας βγήκανε βρε... :lol::lol::lol: )

Edit: 1,25V και σε μένα, για επιβεβαίωση ....

Δημοσ.
ΝΑΙ...ΝΑΙ!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! ΗΡΘΕ!!!!

Θέλω να ευχαριστώ καταρχήν τον ultraxmode που σταθηκε πραγματικός αδερφός στην αναμονή του Q9450,που μου έδωσε σε pm την πληροφορία του ότι κυκλοφορήσε ο Q( και σε σένα Nemesis που το είπες δημόσια εδώ;)), επίσης περίμενε μαζί μου για τα πάρουμε από την Ελλαδάρα! Να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους συμφορουμίτες για την ηθική και ψυχολογική στήριξη τόσο καιρό! Έχω συγκινηθεί...:lol::lol::lol::lol:

Περιμένω τώρα και μητρική και τα υπόλοιπα συμπράγαλα για να βάλω το διαμάντι σε λειτουργία! ΑΑΑ και φυσικά δεν νομίζω να ξεχαστεί το θέμα έτσι;;;; ;)

(Ultra δίδυμα μας βγήκανε βρε... :lol::lol::lol: )

Edit: 1,25V και σε μένα, για επιβεβαίωση ....

Έτσι όπως τα λές με συγκίνησες γαμώτι !!! :fear::fear::fear:

Νομίζω πως μας αξίζει γιατί ήμασταν και οι δύο διαχυτικοί....:lol::lol::lol:

Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε πάλι τον Unstable_Hero γιατί χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε αυτό το αγαλματάκι!!! :mrgreen::mrgreen: Απο αυτόν ξεκίνησαν όλα.. !

ΥΓ : Καλά ε.. οι καλοί τρόποι πάνε σύννεφο !!! ΕΕΕΕΤΣΙ !!! insomnia rules maaaan!!

Έλα... μαζί να το σηκώσουμε.. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ !!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ !!!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ!!! :lol::lol::lol:

post-36667-129062968343_thumb.jpg

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol:... Έτσι... όχι τώρα ας πουν ότι και αυτά είναι νήματα της Intel και ότι διαφημίζουμε.... Α εάν θέλετε κάντε και το θέμα "όλα περί του Q9450" γιατί τώρα ήρθε, να μην είμαστε και offtopic συνέχεια... εάν θέλετε.... ;)
Δημοσ.
Πωπω τρέλα εδώ μέσα λέμε. Χαχα.

Και που να σφίξουν ακόμα περισσότερο οι ζέστες..:lol::lol:

Είναι καταπληκτικός επεξεργαστής..ο φθηνότερος που έχω αγοράσει ποτέ..βαρέθηκα να πληρώνω στην intel το overclocking..μπορούμε να το κάνουμε κ μόνοι μας..:-) (δεν αναφέρομαι στους extreme edition)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...