Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αλλά και πάλι από την στιγμή που οι μητρικές με το Ρ45 βγαίνουν αρχές Ιουνίου, οι 2-3 μήνες που είπες δεν ισχύουν :P

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

OK 5 MHNEΣ κερδισατε!εμπρος ολοι για p45 νεα τεχνολογια,νεο socket 775,τρελες επιδοσεις,τεραστια διαφορα απο τα προηγουμενα chipset,ξεχαστε οτι ξερατε η ιντελ εκανε την υπερβαση(στο marketing)!ποιους nehalem κ νεο socket κ αντικες χ48-χ38!ηρθε το chip επανασταση!:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ πάντως δεν περιμένω τους Nehalem πριν από τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο...

και προφανώς δεν λέμε να αλλάξουν από Ρ35/Χ38/Χ48 σε Ρ45 αλλά ότι αξίζει να περιμένουν λίγο παραπάνω αυτοί που θα πάρουν νέα μητρική τώρα...

Δημοσ.

Ρε unstable_hero θες να πάρεις Nehalem; Πάνε πάρε...

Προσωπική μου εκτίμηση/πρόβλεψη (don't take it for granted):

Οι Core 2 είναι διαμάντια επεξεργαστές (κατ' αντιστοιχία με τους P3 για την εποχή τους), οι Nehalem έχω μια υποψία ότι θα βγουν πατάτες (κατ' αντιστοιχία με τους P4).

Ειδικά με αυτά που ακούγονται περί κλειδώματος στο OC...

Όσοι θέλετε να πάρετε Nehalem, go for it! Απλά μην πρήζετε τους άλλους που θέλουν να πάρουν κάτι ώριμο/δοκιμασμένο/αξιόπιστο/αποδεδειγμένα γρήγορο...

• Super Moderators
Δημοσ.

το κλείδωμα του o/c θα γίνει μόνο στα mainstream κομμάτια...ta high end θα overclockάρονται μια χαρά...

κλασικά η intel δεν γουστάρει να χάνει λεφτά λόγο o/c...

blame AMD...

Δημοσ.

και προφανώς δεν λέμε να αλλάξουν από Ρ35/Χ38/Χ48 σε Ρ45 αλλά ότι αξίζει να περιμένουν λίγο παραπάνω αυτοί που θα πάρουν νέα μητρική τώρα...

σε αυτο συμφωνω!καλα καποια πραγματα ειναι υποκειμενικα για παραδειγμα ενας μελλοντικος αγοραστης μπορει να σκεφτει να περιμενει λιγο κ να επενδυσει σε νεο socket για μελλοντικη αναβαθμηση cpu!ενας αλλος παλι μπορει να επιλεξει να αγορασει χ38 μητρικες που θα ειναι πιο φθηνες απο τις p45 κ να μην ξοδεψει παραπανω ευρο για κατι που δεν μπορεις να πεις οτι κανει κ την διαφορα απο τα προηγουμενα!

Δημοσ.
Ρε unstable_hero θες να πάρεις Nehalem; Πάνε πάρε...

Pε bedazzled θες να παρεις P45?ΠANE παρε...

οχι δεν θελω nehalem εχω απο τον αρπιλιο q9450 k x48 ddr3 κλπ μετα απο 2-3 χρονια βλεπουμε!

Όσοι θέλετε να πάρετε P45, go for it! Απλά μην πρήζετε τους άλλους στο φορουμ του q9450 κ μας βγάζετε off-topic

Δημοσ.
Pε bedazzled θες να παρεις P45?ΠANE παρε...

οχι δεν θελω nehalem εχω απο τον αρπιλιο q9450 k x48 ddr3 κλπ μετα απο 2-3 χρονια βλεπουμε!

Όσοι θέλετε να πάρετε P45, go for it! Απλά μην πρήζετε τους άλλους στο φορουμ του q9450 κ μας βγάζετε off-topic

Μπράβο για το στυλάκι σου που με αντιγράφεις ειρωνικά.

Έχεις διαβάσει ΟΛΟ το thread; Πολύ αμφιβάλλω, γιατί αν το έκανες, θα έβλεπες ότι έχω ήδη P35...

Και για να τελειώνουμε:

Το P45 είναι το state of the art mainstream LGA775 chipset και το X48 το αντίστοιχο enthusiast.

Καλύτερο ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξει για LGA775. Άρα όσοι θέλουν να «επενδύσουν» σε LGA775 πλατφόρμα αυτήν την στιγμή (και όχι όσοι αγόρασαν ήδη P35), πάνε προς P45.. κατανοητό;

ΥΓ: Μπράβο σου που πήρες DDR3 πριν την ώρα τους, κάποιος πρέπει να πληρώσει και το κόστος του R&D...

• Super Moderators
Δημοσ.

άξιο αναφοράς, ότι οι P45 mobos έχουν περισσότερα features από τα υπόλοιπα chipsets, πχ η P45-DQ6 της Gigabyte έχει 10 sata και 4 gigabit ethernet και η Asus έβαλε επιτέλους 8 sata...

Δημοσ.

Ultraxmode: επιτέλους ρε φίλε... μεγειές!! άξιζε πάντως η αναμονή... ντόπιο από Ελλάδα το κομμάτι!! :lol::lol::lol:

Έγω έδωσα χτες έδωσα την παραγγελία, οπότε την Παρασκευή το κόβω, ίσως και πιο νωρίς....

Δημοσ.

Πες τα ρε άνθρωπε. Ο άλλος δεν καταλαβαίνει να πούμε. ;)

Δημοσ.
ευχαριστώ vaso7 !!!

Απο ΖΕRO1 (thessaloniki) ! (unstable_hero είσαι κορυφή! σου χρωστάω man!)

Κυριακή βράδυ παραγγελία απο internet και σήμερα παραλαβή. (307 euros) !!

Καλα ρε εγω δεν ειπα το Site re ULTRAXMODE!!!!

(((παιδια τελικα εκανα παραγκελεια απο εδω δεν μπορεσα να κανο register στο overclockers και εκανα εδω για δειτε εχει καποια κοματια SOS SOS

http://www.zero1.gr))) (((Πανε δες σελ. 117!!!! 25-05-08, 22:40 ))))

ΕΕΕΕ Μας δουλεύειςςςςςςςς για πανε δες πιο πίσω που εγω ανεφερα το sytee στον αλλον χρωσταςςς και μολις το ειπα παρηγκειλες και εσυ ο αλλος λεει χαρηκα που βοηθησα!ολοκληρη επιχειρηση αναζητησης ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ τι να πω

εγω το ανεφερα στον αλλο λεει ευχαρηστω!

Δημοσ.
Καλα ρε εγω δεν ειπα το Site re ULTRAXMODE!!!! ΕΕΕΕ Μας δουλεύειςςςςςςςς για πανε δες πιο πίσω που εγω ανεφερα το sytee στον αλλον χρωσταςςς και μολις το ειπα παρηγκειλες και εσυ ο αλλος λεει χαρηκα που βοηθησα!ολοκληρη επιχειρηση αναζητησης ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ τι να πω δλδ!

εγω το ανεφερα στον αλλο λεει ευχαρηστω!

Πανε δες σελ. 117!!!! 25-05-08, 22:40 )

ΠΩ ΠΩ ΚΑΚΙΑ....Ο ULTRAXMODE ENHMEΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ 25-05-08 ΣΤΙΣ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΗΛΑΔΗ 11 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ K MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Κ Ο ΙΔΙΟΣ!ΕΣΥ ΣΤΙΣ 22:40 ΤΟ ΒΡΑΔΥ TO ΠΟΣΤΑΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 11 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ!ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ!ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΕΣΑΙ Κ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ?ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΛΠ Ε?ΤΕΣΠΑ ΟΚ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ Κ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ!

Δημοσ.
ΠΩ ΠΩ ΚΑΚΙΑ....Ο ULTRAXMODE ENHMEΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ 25-05-08 ΣΤΙΣ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΗΛΑΔΗ 11 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ K MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Κ Ο ΙΔΙΟΣ!ΕΣΥ ΣΤΙΣ 22:40 ΤΟ ΒΡΑΔΥ TO ΠΟΣΤΑΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 11 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ!ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΕΣΑΙ Κ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ?ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΛΠ Ε?ΤΕΣΠΑ ΟΚ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ Κ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ!

Στο συγκεκριμενο foroum εγω το εστειλα να το δουν και τα αλλα παιδια που ψαχνουν να το βρουν ας το ελεγες και εσυ βλεπεις οτι ψαχναμε πως και πως και το κρατουσες prv δλδ? μπραβο σου εγω τουλαχιστον το ειπα να το δουν και αλλοι! τεσπ

Q9450 μαζι με asus maximus extreme και ddr3 σκετη κολαση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...