Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια το p45 θα ειναι το τελευταιο chipset με socket 775 κ δεν εχει κατι εξεραιτικα νεο σε σχεση με τα p35,x38,x48 σε 6 μηνες θα βγουν οι nehalem με νεο socket LGA 1366 οποτε ποιος ο λογος για να παρει καποιος p45 με 775 λιγους μηνες πριν την αλλαγη socket?

Δημοσ.

MOΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟΝ Q9450 !!!! ΟΟΟΟΟΟΛΕ !!!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ !!!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ!!!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!

:lol::lol::lol::lol::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

Αντε μεγειες ultra!!! H υπομονή τώρα επιβραβεύεται!!! Από που το πήρες και ήρθε τόσο γρήγορα? Αντε βουρ για στήσιμο του μηχανήματος τώρα!

Δημοσ.

ευχαριστώ vaso7 !!!

Απο ΖΕRO1 (thessaloniki) ! (unstable_hero είσαι κορυφή! σου χρωστάω man!)

Κυριακή βράδυ παραγγελία απο internet και σήμερα παραλαβή. (307 euros) !!

Δημοσ.

μια χαρα τιμη σαβ/κου τα 307:p!τιποτα man να σαι καλα!!!χαρηκα που βοηθησα!ολοκληρη επιχειρηση αναζητησης ειχαμε στησει αλλα αξιζε τον κοπο!αληθεια το πλαισιο ποτε φερνει:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

Δημοσ.
μια χαρα τιμη σαβ/κου τα 307:p!τιποτα man να σαι καλα!!!χαρηκα που βοηθησα!ολοκληρη επιχειρηση αναζητησης ειχαμε στησει αλλα αξιζε τον κοπο!αληθεια το πλαισιο ποτε φερνει:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

Τους παίρνω τώρα να γελάσω !! Ε ΜΑ !! :lol::lol::devil:

ΕDIT : Παιδιά για όσους περιμένουν απο ΠΛΑΙΣΙΟ, πήρα τώρα και ακύρωσα την παραγγελία και μου έιπαν πως έχουν παραλάβει τους Q9450 εδώ και τρείς μέρες (!!!) και με ρώτησαν μάλιστα "ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ??" λέω "ΟΧΙ!!" και μου είπε πως τα περισσότερα κομμάτια πάνε σε προπαραγγελίες (299 euro)... καλά τα πήρα ε... ωραία ενημέρωση πάντως.. (προσωπικά εγώ αγοράζω πάντα απο ESHOP και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.. απεναντίας με το ΠΛΑΙΣΙΟ.. καθαρά προσωπική μου επιλογή..μην νομίζουν κάποιοι πως το θάβω.. χεχε)

Δημοσ.
ρε παιδια το p45 θα ειναι το τελευταιο chipset με socket 775 κ δεν εχει κατι εξεραιτικα νεο σε σχεση με τα p35,x38,x48 σε 6 μηνες θα βγουν οι nehalem με νεο socket LGA 1366 οποτε ποιος ο λογος για να παρει καποιος p45 με 775 λιγους μηνες πριν την αλλαγη socket?

http://www.bit-tech.net/news/2008/03/07/intel_talks_p45_g45_and_x48/1

That's not the only process that Intel is pushing though, because the entire 4-series range is now built on 65nm technology, as opposed to 90nm with the 3-series. So it turns out that X48 will be different to X38 after all...

The 65nm process should make the chipsets more overclockable, need less voltage and more energy efficient

Καλύτερη θερμική συμπεριφορά/overclockability.

Newsflash about Q9450 from Plaisio...

Πήγα σήμερα Στουρνάρη και μου είπε ένας πωλητής ότι τέλος του μήνα φέρνουν 75 κομμάτια, αλλά γίνεται χαμός με τις προπαραγγελίες, τρελλή ζήτηση.

Η τιμή σταθερή στα ?315.

Και το κερασάκι στην τούρτα: στην επιστροφή, με πήραν τηλ από Πλαίσιο (τρελλή σύμπτωση, ε?) για την προπαραγγελία που είχα κάνει long time ago (αρχές Απρίλη).

Τα κομμάτια έφτασαν και μου είπε ότι αν του δώσω το ΟΚ, αύριο μπορεί να είναι σπίτι μου.

Φυσικά έφαγε άκυρο, του είπα ότι βολεύτηκα ήδη με άλλο CPU, δεν μπορούσα να περιμένω...

• Super Moderators
Δημοσ.

το P45 θα πιάνει μεγαλύτερα fsb από άλλα chipsets (μάλλον και από το Χ48)

Δημοσ.

To νέο socket συμπεριλαμβανομένων και των νέω επεξεργαστών δε θα είναι λογικά στην αρχή πανάκριβοι κι επίσης δε θα χρειάζεται κάποιο 6μηνο πίστωσης και "στρωσίματος" του όλου θέματος; Μπαμ βγήκε νέο socket πάμε να το πάρουμε; Δεν ξέρω. Επίσης στο νέο socket με DDR2 φαντάζομαι θα είναι συμβατό ε; :rolleyes:

Δημοσ.

το chipset overclockability δεν σημαινει κ cpu overclockability οσο για την θερμικη συμπεριφορα ενταξει τωρα εχω NB SYSTEM temp 40c ME TO X48 ME TO P45 ΘΑ ΕΧΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 32c!και....τεσπα οποιος πιστευει οτι το p45 θα εχει παραπανω επιδοσεις απο τα χ38,χ48 κ οτι θα αξιζει τα λεφτα του, παρολο που θα βγει με το 775 2-3 μηνες πριν απο to νεο socket κ τους nehalem ας το αγορασει!

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είπα ότι σημαίνει και cpu overclockability...απλά κάποιοι μπορεί να το βρουν χρήσιμο

Δημοσ.
το chipset overclockability δεν σημαινει κ cpu overclockability οσο για την θερμικη συμπεριφορα ενταξει τωρα εχω NB SYSTEM temp 40c ME TO X48 ME TO P45 ΘΑ ΕΧΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 32c!και....τεσπα οποιος πιστευει οτι το p45 θα εχει παραπανω επιδοσεις απο τα χ38,χ48 κ οτι θα αξιζει τα λεφτα του, παρολο που θα βγει με το 775 2-3 μηνες πριν απο to νεο socket κ τους nehalem ας το αγορασει!

Σε μια βδομάδα βγαίνουν στην αγορά οι νέες P45 Motherboards. Τί 2-3 μήνες πριν τους Nehalem; Oι Nehalem αρχές 2009 δε βγαίνουν; :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

τέλη 2008, για την ακρίβεια Νοέμβριο Δεκέμβριο...ΑΝ δεν τους αναβάλουν

Δημοσ.
Σε μια βδομάδα βγαίνουν στην αγορά οι νέες P45 Motherboards. Τί 2-3 μήνες πριν τους Nehalem; Oι Nehalem αρχές 2009 δε βγαίνουν; :rolleyes:

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7513&Itemid=66 Intel also tells its partners that Bloomfield has four-cores, but it can cope with eight threads. The CPU fits in socket LGA1366, and this is the only new socket Intel plans for 2008.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...