N.I.C Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 327ε με courrier! δεν βαριέσαι..αρκεί να τον φέρουν..
NemesisUltra Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ε σήμερα ήταν 320 χωρίς κούριερ! Αύριο ποιος ξέρει... χαχαχα τι να πω ευτυχως και τον πειρα!! τεταρτη θα το συναρμολογεισω και θα στειλω εντιπώσεις !! ειμαι συγουρος οτι θα ειναι ΜΠΟΜΑ!! NIC και εσυ τον πειρες απο εκει που σας ειπα? Nic κανε ADD το MSN μου [email protected]
ultraxmode Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Κι εγώ απο εκεί (zero1) .. το ΠΛΑΙΣΙΟ θα μείνει με την π.... αραγγελία στο χέρι.. ΧΑΧΑΧΑ!!! 307.. παραγγελια Τετάρτη βράδυ ... ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΑΜΟΝΗ !!! ΟΟΟΟΛΕ!!!!
unstable_hero Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 να πως ενα μαγαζι τα οικονομαει,εχει 9450 κ πουλαει....εκανα κ στοιχακιτουλαχιστον οι ανθρωποι να ναι καλα αφου φεραν cpu στο λαο !οσο για την αυξηση 20euro σε μια νυχτα ενταξει κ εγω αμα ειχα μονοπωλιο του 9450 θα κοιταζα να βγαλω το ψωμι μου!τον ειχα αγορασει απο zeroone 2 απριλιου 297 ευρο κ τωρα εφτασε 322!!!!
double_k Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Άτε μεγιές σε όσους τον πήρανε! Και στα δικά μας πια... Κανείς Αθηναίος ρε παιδιά που να ξέρει για το topsystems.gr ? 280 με μεταφορικά τον έχει και το σκέφτομαι... αύριο ίσως πάρω κανά τηλ.
spdrosin Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δηλαδή ποιος ο λόγος για να περιμένει κάποιος το p45? μήπως η τιμή? Ε πιο σύγχρονο chipset ρε. Χαζή ερώτηση μου φαίνεται.
Venisk Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Το κουτάκι του επεξεργαστή μπλε δεν είναι; Σε σένα venisk μπλε δεν ήταν; Ρωτάω γιατί, σε πολλά sites βλέπω ένα γκρι, εκτός και εάν είναι τίποτα παλιό αυτό... Μην μας έρθει τίποτα περίεργο και την πάθουμε την καρδιακή προσβολή ! :lol: Μπλε είναι σίγουρα.. 327ε με courrier! δεν βαριέσαι..αρκεί να τον φέρουν. Μπράβο ρε..κ εγώ τον έχω τόσο καιρό από ebay με 320..:lol: βλέπω απελπισμένο κόσμο που δίνει όσο όσο..:lol:
GIANNISPATRA Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 ρε σεις αν πέσει η τιμή του q9550 ? Τότε θα συμφέρει να πάρουμε τον καλύτερο επεξεργαστή με λιγότερα χρήματα.. Τι απογοητεύεστε? Ελπίζω όμως να το κάνει σύντομα γιατί δεν μπορώ να έχω το μηχάνημα για quad και να είμαι με διπύρηνο ακόμα.
spdrosin Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 ρε σεις αν πέσει η τιμή του q9550 ? Τότε θα συμφέρει να πάρουμε τον καλύτερο επεξεργαστή με λιγότερα χρήματα.. Τι απογοητεύεστε? Ελπίζω όμως να το κάνει σύντομα γιατί δεν μπορώ να έχω το μηχάνημα για quad και να είμαι με διπύρηνο ακόμα. Ε ναι. Αρκεί να μη χρειαστεί να περιμένουμε 2 μήνες πάλι και να μας πιάσει Αύγουστος.
N.I.C Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μπράβο ρε..κ εγώ τον έχω τόσο καιρό από ebay με 320..:lol: βλέπω απελπισμένο κόσμο που δίνει όσο όσο..:lol: Έλα μωρέ τώρα, για 7 ευρώ... το πολύ να μείνω χωρίς κάρτα στο κινητό! Για την μείωση του 9550 και των υπολοίπων, η intel είπε Q3 αν θυμάμαι καλά, δηλαδή από Αυγουστό και μετά...
Venisk Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ε ναι. Αρκεί να μη χρειαστεί να περιμένουμε 2 μήνες πάλι και να μας πιάσει Αύγουστος. Μα είναι πολύ λογικό να περιμένετε 2 μήνες +...και δεν βλέπω κάτι το τόσο εντυπωσιακό στο p45.. Έλα μωρέ τώρα, για 7 ευρώ... το πολύ να μείνω χωρίς κάρτα στο κινητό! Δεν άξιζε όλη αυτή η αναμονή.. Για την μείωση του 9550 και των υπολοίπων, η intel είπε Q3 αν θυμάμαι καλά, δηλαδή από Αυγουστό και μετά... Έτσι είναι..μακάρι να μην περιμένουν 6 μήνες..όχι 3..δεν νομίζω πως είναι στα σχέδια της intel να ρίχνει την τιμή των επεξεργαστών της αν δεν έχει να βγάλει κάτι καινούριο..και τότε θα αρχίζει να ακούγεται η νέα αρχιτεκτονική πιο έντονα..και θα περιμένουν ακόμα πιο πολύ..
N.I.C Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Το P45 είναι αντικαταστάτης του Ρ35 και όχι του Χ48 απλά.... μόνο το southbridge αλλάζει σε ICHR10... τίποτα το ιδιαιέτερο, απλώς εάν δεν υπάρχουν χρήματα για Χ48, είναι το καλύτερο μετά...
Venisk Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ε πιο σύγχρονο chipset ρε. Χαζή ερώτηση μου φαίνεται. Ως προς τι σου φαίνεται χαζή η ερώτηση..υπάρχουν και καλύτερες επιλογές..
spdrosin Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Ως προς τι σου φαίνεται χαζή η ερώτηση..υπάρχουν και καλύτερες επιλογές.. Δεν ήθελα να σε προσβάλω. Ελπίζω να κατάλαβες πως το είπα - φιλικά. Όσο για τις καλύτερες επιλογές ανέφερε μερικές - αυτό που είπες δε λέει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.