Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όντως, ήρθε ο τιμημένος -> http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=43407

Ιούνη έλεγαν, λίγες μέρες πιο πριν ήρθε... τσιμπημένη η τιμούλα βέβαια.

Δεν με καίει, από Χριστούγεννα βλέπω να παίρνω κανά Q9550 με 200 γιούρια (ενόψει Nehalem) και βλέπουμε...

Μην μου θυμιζεις την τιμη (150 σουβλακια με σοσ και κοτοπουλο, ή 42 Burn out, ή 2 μηνες βενζινη χαχαχαχα

Q9450, Asus Maximus Extreme, CM 850W, 4GB DDR3 1600,Asus Ati 3870X2, 2x HDD Seagate 500GB τεταρτη-πεμπτη θα στείλω info

intel-45nm-ces.jpg

q9450 και q9550 ειναι σχεδον το ιδιο καπου ειδα μια καρτελα αν κανεις ακομα και τον Q9300 O/C ξεπερναει και τους QX οποτε βασικο ειναι το L2 12MB του Q9450 με ελαφρο O/C εχουμε την καλυτερη αποδοση!

οσο για τους νεους επεξεργαστες αντε καλο 2009 τωρα θελουμε κατι καλο!!!

Εγω την 2 βδομαδα θα τον ανεβασω σταδιακα στα 3 -3,2GHZ οπου θα τον αφησω!

θα χρησιμοποιησω και τη δυνατοτητα για Water cooler του MB μου με καπιο συστημα που θα ψαξω και ειμαι κομπλε!

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι προφανώς ο Q9300 ανεβαίνει πιο πάνω από τα 3-3.2ghz που είναι οι Quad Extreme...αλλά οι quad ανεβαίνουν ακόμα πιο πάνω :P

μόνο στα 3.2ghz τον Q9450? ντροπή πάει και πιο πάνω εύκολα :P

• Super Moderators
Δημοσ.
πειρα απο e-shop εδω και μερες αυτη την ψυκτρα αλλα δεν ξερω δεν με πειθει δειτε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806612 μου φενεται εκανα πατατα

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7504&Itemid=1

μάλλον δεν τα αξίζει τα χρήματά της...

δεν ξέρω αν είχε "στραβή" βάση η συσκεκριμένη ψύκτρα του review ή "στραβό" heatspreader o QX6850 αλλά 78 βαθμούς full load στα 3ghz έστω και στα 65nm είναι πολλοί...

Δημοσ.

Παιδιά εγώ είμαι σε δίλλημα: Q9450 ή Q9550. Η διαφορά των 2 είναι τα 0,17 Ghz υπέρ του δεύτερου που με ένα overclocking της πλάκας όμως στον Q9450 η διαφορά εκμηδενίζεται τη στιγμή που ο Q9550 είναι αρκετά ακριβότερος. Αυτό που με κάνει να το σκέφτομαι όμως είναι πως μου έχουν μπει ψίλοι στα αυτιά που αποσύρεται ο Q9450.

Δημοσ.

Τί να πώ.. κι εμένα μου κάνει κάπως αυτό που λές.. αλλά να σου πώ και κάτι.. 3 χρόνια εγγύηση είναι αυτά.. ξέρω γώ ? Στην τελική τον πάμε πίσω.. αν και δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα..

10 χρόνια ασχολούμαι σοβαρά με την Πληροφορική και δεν μου έχει κάτσει ποτέ τέτοια περίπτωση.. όντας Intelάκιας.. (δεν μπορώ φυσικά να πάρω κι όρκο πώς δεν μπορεί να τύχει κάτι τέτοιο.. ) --- cross fingers..---- :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά εγώ είμαι σε δίλλημα: Q9450 ή Q9550. Η διαφορά των 2 είναι τα 0,17 Ghz υπέρ του δεύτερου που με ένα overclocking της πλάκας όμως στον Q9450 η διαφορά εκμηδενίζεται τη στιγμή που ο Q9550 είναι αρκετά ακριβότερος. Αυτό που με κάνει να το σκέφτομαι όμως είναι πως μου έχουν μπει ψίλοι στα αυτιά που αποσύρεται ο Q9450.

όταν βγει EOL o Q9450, ο Q9550 θα πέσει στην τιμή που είχε ο πρώτος, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει ο Q9650 στην τιμή του δεύτερου

Δημοσ.

ultrax see your damn incoming messages man!!! ;)

το Zero1 από αξιοπιστία τι λέει;; Δεν έχω ξαναπάρει από κει... Πείτε γρήγορα παίδες!!:shifty::shifty:

Δημοσ.

ultrax see your damn incoming messages man!!! ;)

το Zero1 από αξιοπιστία τι λέει;; Δεν έχω ξαναπάρει από κει... Πείτε γρήγορα παίδες!!:shifty::shifty:

Άριστο (δεν είμαι μέτοχος :-) )

Δημοσ.

Αξιόπιστο είναι έχωαγοράσει πριν καναδύο χρόνια.

Εμένα όμως με χάλασε το γεγονός που από χθες (Σ/Κ) μέχρι σήμερα ανέβασε την τιμή κατά 20 euro :mad:

Για το topsystems ξέρει κανείς κάτι? Πολύ πιο φτηνά αλλά δεν γνωρίζω το site.

http://www.topsystems.gr/pd1124466968.htm?ref=pathfinder

Δημοσ.

Έκανα και εγώ την παραγγελία...άντε να δούμε... Κάτι άλλο: το κουτί του, αυτό το γκρι είναι;; μπλε δεν είναι κανονικά;

Δημοσ.
Έκανα και εγώ την παραγγελία...άντε να δούμε... Κάτι άλλο: το κουτί του, αυτό το γκρι είναι;; μπλε δεν είναι κανονικά;

εγω εκτες απόγευμα εκανα παραγγελια ελπιζω αυριο (τακ τακ Courieeerrr οοο μου φερατε τον Super Q9450 Bammmm την πορτα και το φτιαχνω γ@@@@

ThReSh ενα παιδι εχει την ιδια ψυκτρα και μου ειπε ανεβασε ενα giga pano και παει καλα<1

78 βαθμους ελεοςςςςςςςς την πεταω τωρα απο το μπαλκονι μου! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ThResh μου βαλες υποψιες <78 ε τα 20 μετρα θα τα αντεξει τι λετε? CM Crash test Part1 + θηκη

οχιιιιιιι αγαπη μουυυυ δεν θα αφησω να ψηθειςςςςςςςςςςς

u2B5WO226634-02.jpg

Δημοσ.
όταν βγει EOL o Q9450, ο Q9550 θα πέσει στην τιμή που είχε ο πρώτος, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει ο Q9650 στην τιμή του δεύτερου

Α μπράβο, αυτό που λέω τόσα posts...

Δημοσ.
Α μπράβο, αυτό που λέω τόσα posts...

Ε και γω μάλλον για Q9550 θα πάω. Έτσι κι αλλιώς περιμένω και τις νέες μητρικές με P45.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...