Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως Q9650 με τέτοια τιμή απλά δεν πουλιέται...εδώ δίνουν QX9650 μεταχειρισμένους με 600 euro και δεν φεύγουν!

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εάν πράγματι γίνει έτσι, και εγώ για Q9550 με βλέπω...θα δείξει..

Ο Q9550 πότε ακριβώς υπολογίζεται να βγει; Ξέρω στο 3ο τρίμηνο του έτους, άλλα πότε περίπου ξέρουμε; :rolleyes:

Δημοσ.

Κάτι για Ιούλιο είχα ακούσει, αλλά δεν είμαι και σίγουρος... θα δούμε.. :shifty:

Δημοσ.

Ο 9550 θα κυκλοφορήσει Ελλάδα τουλάχιστον την ίδια μέρα με τον 9450. Απλα η τιμή του ήταν περίπου 200 ευρό παραπάνω απο αυτή που είχε ο 9450...εκτός και αν γίνει η μείωση που ανακοινώθηκε...αλλα το βλέπω δύσκολο αυτό να γίνει με την κυκλοφορία...απο Σεπτέμβρη Οκτώβρη ίσως..

Δημοσ.

Υπομονή ρε παιδιά να βγούν πρώτα οι καρτούλες να της στρώσουμε και απο οκτώμβριο θα μπορείτε να αποφασίσετε.Πάντως είναι επιηκός απαράδεκτο να υπάρχουν στην εύρώπη οι 9450 εδώ και περίπου μήνα και στην ελλάδα ακόμα να τους περιμένουμε.Το πιο λογικό σενάριο που μου έρχετε είναι οτι οι έξυπνοι έλληνες μάλλον ήξεραν τις εξελίξεις για την καινούρια τιμολογιακη πολητική της intel και δεν παράγγειλαν κομάτια φοβούμενοι να μην τους μείνουν.Δεν εξηγείτε αλλίως.

• Super Moderators
Δημοσ.
Άϊ καλά. Εγώ τί είπα. :-(

το 3ο τρίμηνο έχει και Σεπτέμβριο μέσα...εγώ είπα το καλοκαίρι (Ιούλιο-Αύγουστο δλδ στην συγκεκριμένη περίπτωση) άρα το περιόρισα κάπως :P

Δημοσ.

Δηλ. ρε παιδιά...αξίζει πλέον να ρωτάμε ''κανενα νεο για Q9450'' και στην τελική να το αγοράσουμε από ιντερνετ ή να περίμενουμε για Q9550....δεν ξέρω τα έχω παίξει δεν την παλεύω άλλο....

Δημοσ.

Κανείς δεν την παλεύει.. καθόμαστε και κλαψουρίζουμε να μας φέρουν επεξεργαστές που έξω κυκλοφορούν ήδη και σε μεγάλες ποσότητες..

Ελληνική νοοτροπία...δυστυχώς...

Δημοσ.

Χαιρετάω την όλη παρέα της γνωστής "αναμονής"!

Εδώ και 2 μήνες παρακολουθώ το θέμα και περιμένω κι εγώ τον πολυπόθητο Q9450 αλλά τα σημερινά νέα δεν μου πολυάρεσαν μπορώ να πω :fear:

Το θέμα, όπως το βλέπω εγώ, είναι το εάν η τιμή του Q9550 όταν έρθει και όποτε έρθει που θα κυμαίνεται? Στην τωρινή του 9450 ή θα ανέβει και πόσο θα άραγε?!

Επίσης θέλω να ρωτήσω όσους τον έχουν είδη τσιμπήσει εάν τον βλέπουν αξιόπιστο ή η απόσυρση σημαίνει τυχών κρυφά προβλήματα που πάνε να διορθώσουν.

Γιατί κι εγώ όπως και άλλοι από 'τι έχω διαβάσει έχω τα υπόλοιπα κομμάτια για το νέο pc και έχω κολλήσει στον επεξεργαστή. :mad:

Δημοσ.

Πώς μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν όμως χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....πολύ συνδικαλιστικό....τι να πω ρε ultra πραγματικά δεν ξέρω είμαστε αιώνες πίσω είμαστε γραφικοί!

Δημοσ.
Χαιρετάω την όλη παρέα της γνωστής "αναμονής"!

Εδώ και 2 μήνες παρακολουθώ το θέμα και περιμένω κι εγώ τον πολυπόθητο Q9450 αλλά τα σημερινά νέα δεν μου πολυάρεσαν μπορώ να πω :fear:

Το θέμα, όπως το βλέπω εγώ, είναι το εάν η τιμή του Q9550 όταν έρθει και όποτε έρθει που θα κυμαίνεται? Στην τωρινή του 9450 ή θα ανέβει και πόσο θα άραγε?!

Επίσης θέλω να ρωτήσω όσους τον έχουν είδη τσιμπήσει εάν τον βλέπουν αξιόπιστο ή η απόσυρση σημαίνει τυχών κρυφά προβλήματα που πάνε να διορθώσουν.

Γιατί κι εγώ όπως και άλλοι από 'τι έχω διαβάσει έχω τα υπόλοιπα κομμάτια για το νέο pc και έχω κολλήσει στον επεξεργαστή. :mad:

Ναι ρε γαμ@το!μετά από όλα όσα έχουν ειπωθεί και ειδικά τώρα με την απόσυρση και μένα κάτι μου βρωμάει με του Q9450....:eek:

Δημοσ.
όχι οι Nehalem μπαίνουν σε νέο socket...με παραπάνω pins...δεν παίζει στα υπάρχοντα mobos

Απ`ότι κατάλαβα δεν είναι και η καλύτερη περίοδος να πάρεις καλό PC...

• Super Moderators
Δημοσ.

έχουν υπάρξει και πολύ χειρότερες, αν σκεφτούμε ότι οι Nehalem θα βγουν προς Δεκέμβριο λογικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...