Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ναι αυτά τα posts το "χάλασαν" :P

rofl

ημερολόγιο έχει καταντήσει το topic :P

Δημοσ.
ναι αυτά τα posts το "χάλασαν" :P

rofl

ημερολόγιο έχει καταντήσει το topic :P

Πραγματικά Thresh κι εγώ γελάω με όλα αυτά.. βέβαια όλα ξεκίνησαν απο τον Skylined και όποιοι έχουν διαβάσει τα προηγούμενα posts θα έχουν καταλάβει το γιατί... (γιαυτούς που δεν έχουν διαβάσει τα προηγούμενα posts ας τα διαβάσουν.. πραγματικά αξίζει τον κόπο :-D.. μιλάμε το παλικάρι με έχει κάνει να γελάω και να μπερδεύω την πραγματικότητα με το απίστευτο.. :lol::lol::lol:)

@Skylined :

Αγόρι μου.. δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις απο το να μας ζαλίζεις τα @@ (γιατί εμείς εδώ @@ έχουμε...και αν θές μπορείς να το δείς και μόνος σου.. μπορεί να κανονιστεί...)

Το να λές σε κάποιον που ούτε καν ξέρεις πως δεν είναι άνδρας και ειδικά μέσα απο ένα Post του κ@λου τα εννιάμερα (!!) σε κάνει εσένα άνδρα?.. Σκέψου το λίγο.. μην χρησιμοποιήσεις "υπολογιστήρα" και γιαυτό.. γιατί μάλλον αυτό μόνο χρησιμοποιείς.. (είδες ? κάνω ακόμα χιούμορ.. :devil:)

Το να μπαίνεις μέσα σε ένα thread 100 και βάλε σελίδων και να πετάς τέτοια μπουμπούκια..απλά σε κάνει.. .(πως να στο πώ.. είσαι κ ευαισθητούλης (aka "γατάκι") και ίσως να το πάρεις προσωπικά το θέμα..) ας το πώ "ρηχό" με επιοίκια.. νομίζεις πως κερδίζεις κάτι ??? :rolleyes:

Πραγματικά, δεν είμαι άντρας του καναπέ και του υπολογιστή.. σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο!!!

Όσο για τον Q9450 ρε φίλε.. ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΩ !.. ΕΧΩ ΦΕΤΙΧ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ "Q" ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ "0" (σαν κάποιον εδώ μέσα.. αλήθεια ποιόν να δείς ???..:whistle:)

Εδώ σταματάω το πανηγύρι απο πλευράς μου.. και παροτρύνω και τους υπόλοιπους να σταματήσουν αυτό το flaming για λόγους απλά και μόνο αισθητικής.. (όχι και καλά σαν τον μάγκα που παρασύρει τους άλλους, αλλά λόγω του ό,τι μιά χαρά στο κάτω κάτω γελούσαμε και αναμέναμε με χιούμορ τον αγαπητό και τόσο ζόρικο στο να πατήσει Ελλάδα Q9450 μας - που αυτό είναι και το θέμα του thread στο κάτω κάτω - ) και ας προχωρήσουμε στο θέμα μας... έλεος πιά.. αν κάποιος δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει και έχει προβλήματα.. ΟΧΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... έλεος...

Τώρα skylined είδες ? Σου έδωσα τροφή.. ξεκίνα την ανάλυση των όσων έγραψα.. είναι μεγάλη η νύχτα για σένα.. άλλο που δεν θές .. :lol:

Απο μένα έχεις σαν απάντηση απο τώρα ένα μεγάλο :X

Και μην χανόμαστε..να σε κεράσω και καφέ αν θές ...:devil:

Δημοσ.
Μα τόσο πολύ ζηλεύεις?άχου το μωρέ!!του πάρω εγώ πιπίλα για το ανοιχτό στοματάκι του..που μένει έτσι από την ζήλια:devil:..γατάκι..να ξέρα κ πόσο χρονών είσαι..για να συνέχιζα να γελάω:lol::lol:..21 και περνάω από πάνω σου..21 και συνεχίζω να σε κυνηγάω από πίσω στον γύρω που σου ρίχνω...πάρε κ 60 fps στο assassin's creed να ζηλέψεις λιγάκι παραπάνω..

Έχεις τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για τα 60 fps τα οποία εγώ όντως δε φτάνω. Και εις ανώτερα!

@Skylined :

Αγόρι μου.. δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις απο το να μας ζαλίζεις τα @@ (γιατί εμείς εδώ @@ έχουμε...και αν θές μπορείς να το δείς και μόνος σου.. μπορεί να κανονιστεί...)

Αν κατάλαβα καλά με προ(σ)καλείς να παίξουμε ξύλο για να μου δείξεις πως είσαι άντρας. Δε θα σου πω αν σε παίρνει ή δε σε παίρνει γιατί δεν ξέρω αν γυμνάζεσαι παραπάνω από μένα - μπορεί να είσαι κανένας πρωταθλητής της πυγμαχίας. Προτείνω να παλέψουμε με γνήσια σπαθιά σαμουράι. Πώς σου φαίνεται η ιδέα;

Όσο για τον Q9450 ρε φίλε.. ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΩ !.. ΕΧΩ ΦΕΤΙΧ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ "Q" ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ "0" (σαν κάποιον εδώ μέσα.. αλήθεια ποιόν να δείς ???..:whistle:)

Και ποιος σου είπε άλλο πράγμα; Mπορείς να αγοράσεις κάτι γιατί το χρειάζεσαι, μπορείς να αγοράσεις κάτι γιατί απλά θέλεις να καταναλώσεις και ας μη το χρειάζεσαι, μπορείς και να αγοράζεις γιατί οι διαφημιστές σε κάνουν ότι θέλουν. Αν γουστάρεις να ξοδέψεις, ξόδεψε! Και γω το κάνω.

Και μην χανόμαστε..να σε κεράσω και καφέ αν θές ...:devil:

Σίγουρα δεν είναι κόλπο για να με παρασύρεις σε συνάντηση με σκοπό να πλακωθούμε; Πονηρούλι! Αν όχι έρχομαι!

Δημοσ.

Όποιος θέλει το συνεχίζει.. όλοι λένε την γνώμη τους.. αλλά με σωστό τρόπο..

απλά ας αλλάξουμε τρόπο γιατι το ξεφτυλίσαμε.. πολύ το ζαλίσαμε..

Δημοσ.

Ειρήνη αδέρφια.... κάνα νέο του Q9450 έχουμε;; Πότε επιτέλους θα έρθει;; :lol::lol:

(δεν διαφημίζω, την προίκα σπαταλάω... στην γυναίκα μου τον υπολογιστή θα δώσουν οι γονείς μου σαν προίκα!! :mrgreen::mrgreen:)

Δημοσ.

A ρε ΝΙC !!! Τυχερή αυτή που θα σε πάρει !! χαχαχαχαχα!!! ΕΓΡΑΨΕΣ!.. χαχαχαχα!!:lol::lol::lol:

Εγώ περιμένω ακόμα το ΠΛΑΙΣΙΟ να φέρει τον Q9450 :-(.. και όσο περιμένω ακονίζω το σπαθί του σαμουράϊ. ;). ΧΑΧΑΧΑ!!! :lol:(Skylined, ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι το λέω για πλάκα ε?? be cool.... μην έχουμε πάλι τα ίδια.. ) :-D:-D

Δημοσ.

Παιδια δεν θέλω να σας απογητεύσω αλλά πριν λίγο πήγε ο Bro να ρωτήσει για τον Q στο πλαίσιο στον Περαία και του είπαν μεσα του άλλου μήνα και θα φέρουν πάλι 90 κομμάτια!Εγώ πραγματικά παραιτούμαι

θα τον πάρω μάλλον απο internet....

Δημοσ.
πριν λίγο πήγε ο Bro να ρωτήσει για τον Q στο πλαίσιο στον Περαία και του είπαν μεσα του άλλου μήνα και θα φέρουν πάλι 90 κομμάτια!

ελα αλεκο ποτε ειπες θα φερει το πλαισιο 9450????ποτε????αχααχχααααχααααααα:lol::lol::lol: καλα ειναι απιστευτο απο 31 μαρτιου ερχονται 90 κομματια για ολα τα υποκαταστηματα της χωρας τα οποια τα περιμενουν τα παιδια που εργαζονται εκει κ οτι μεινει σε προπαραγγελειες!

Δημοσ.

Βασικά και ο δικός μου bro παρήγγειλε όλο το hardware μέσο κατασκευαστικής εταιρίας στην θεσσαλονίκη που προμηθεύονται απευθείας από τις εταιρίες...e λοιπόν όταν πείρε στον αντιπρόσωπο τις Intel και ρώτησε άμα έχουν το Q9450 αυτός απάντησε χωρίς πλακα "ποιον?!?"...νομίζω αυτό τα λέει όλα.και για αυτό τον παραγγείλαμε από oc.co.uk

Δημοσ.

Ώπα ??? με κόβω να τον παίρνω κι εγώ απέξω .. Θα περιμένω μέχρι τέλος του μήνα.. κι αν ΔΕΝ... τότε σίγουρα απέξω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...