Skylined Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Για τον Q9450 τώρα... Πώς να μη μείνω με το στόμα ανοικτό, πώς να μη ξύσω το κεφάλι μου με απορία, πώς να μη χαρακτηρίσω αυτό το νήμα διαφημιστικό τμήμα της Intel; Ο Q9450 είναι λίγο καλύτερος του Q6600 και ελάχιστα εως καθόλου του 6700 σε στοκ συχνότητες. Στον υπερχρονισμό είναι χειρότερος. Θερμοκρασία και κατανάλωση ενέργειας ελάχιστα καλύτερος και μας μένει το SSE4.1 . Το οποίο μέχρι να το εκμεταλλευτεί κάποια εφαρμογή θα έχουν βγει οι Nehalem. Σε λίγο θα πούμε πως η 9800GTX μας είναι πολύ αναγκαία και ότι προσέφερε επαναστατικές επιδόσεις σε σχέση με τη δύο χρόνια παλαιότερη 8800GTX γιατί είναι καινούρια, έχει καινούριο όνομα και καινούρια τεχνολογία. Με κάθε σεβασμό, αλλά είμαι πρόθυμος να διαφωνήσω με τους πάντες αρκεί να κρατήσω τα λογικά μου στη θέση τους.
godslayerxp Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 πώς να μη χαρακτηρίσω αυτό το νήμα διαφημιστικό τμήμα της Intel; Δε νομίζω να αποτελεί διαφήμιση το γεγονός του ότι δεν υπάρχει stock σε q9450 ενώ έχει κυκλοφορήσει επίσημα ο επεξεργαστής εδώ και τόσο καιρό. Πραγματικά πιστεύεις ότι διαφημίζεται η intel σε αυτό το θέμα? Και αν ο άλλος θέλει ντε και καλά να πάρει τον q9450 τι ζόρι τραβάμε οι υπόλοιποι? Και γω παλιά είχα τον E6600 και ήθελα οπωσδήποτε να πάρω τον Ε8400. Και καμία διαφορά να μην έβλεπα το έκανα γιατί είμαι αρρωστάκι με το αντικείμενο και γιατί έτσι γούσταρα
Venisk Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ο ultraxmode δεν είναι άντρας αρκετά για να υπερασπιστεί μόνος του τις κοτσάνες που πέταξε; Θέλει βοήθεια; Μειώνεις τους φίλους σου μ' αυτό τον τρόπο. Δεν μπορεί να θεωρηθεί ανανδρεία, η απαξίωση στην βλακεία..κ φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει υποστήριξη σε κάποιον, που μπορεί να έχει δίκιο, μα το λέει με τον πιο άθλιο τρόπο.. Με κάθε σεβασμό, αλλά είμαι πρόθυμος να διαφωνήσω με τους πάντες αρκεί να κρατήσω τα λογικά μου στη θέση τους. Ωραία..κ για πες μας εσύ τι προτείνεις?να πάνε τα παιδιά να πάρουν τον 6600-6700?
bedazzled Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Λοιπόν, εγώ λέω ότι ο skylined είναι εγκάθετος υπαλληλάκος της Intel και προτρέπει τον κόσμο να πάρει Q6600/Q6700 για να ξεστοκάρει ο εργοδότης του! :lol: Γιατί όχι;
Skylined Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Πραγματικά πιστεύεις ότι διαφημίζεται η intel σε αυτό το θέμα?Πραγματικά πιστεύεις ότι έξυνα το κεφάλι μου απορρημένος ή ότι έχασα την ακοή μου; :confused: Λοιπόν, εγώ λέω ότι ο skylined είναι εγκάθετος υπαλληλάκος της Intel και προτρέπει τον κόσμο να πάρει Q6600/Q6700 για να ξεστοκάρει ο εργοδότης του! :lol: Γιατί όχι; Έτσι.
godslayerxp Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Πραγματικά πιστεύεις ότι έξυνα το κεφάλι μου απορρημένος ή ότι έχασα την ακοή μου; :confused: Περίμενα να δώσεις βάση περισσότερο στα υπόλοιπα που έγραψα...Δεν έχω διαβάσει όλα τα posts από την αρχή αλλά ο σκοπός του θέματος αυτού δεν είναι για να βγάλουν τα παιδιά τον q9450 πολύ καλύτερο του q6600/q6700. Για μένα σε stock speeds είναι το μοναδικό προβάδισμα που έχει ο q9450. Σε overclock εκεί που σε σταματάει ο q6600 από την θερμοκρασία κάπου εκεί σταματάς και με τον q9450 εξαιτίας του 8 πολλαπλασιαστή (μιλάω πάντα για 24/7 overclock που δεν χρειάζεται να πιέζεις τσίτα την μητρική και τον επεξεργαστή με πολύ ρεύμα) Αν ο άλλος τον θέλει γιατί να του πας τόσο κόντρα? Εγώ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Εγώ δεν διαφωνώ με τα επιχειρήματά σου...με τον τρόπο σου διαφωνώ.
Skylined Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δεν μπορεί να θεωρηθεί ανανδρεία, η απαξίωση στην βλακεία..κ φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει υποστήριξη σε κάποιον, που μπορεί να έχει δίκιο, μα το λέει με τον πιο άθλιο τρόπο.. Όσο και αν πέρνω στα σοβαρά τα λεγόμενά σου, θα μου επιτρέψεις να έχω τον τρόπο μου απέναντι σε όσους με εκνευρίζουν και όχι τον τρόπο σου. Αυτό το θέμα έχει τελειώσει για εμένα. Ωραία..κ για πες μας εσύ τι προτείνεις?να πάνε τα παιδιά να πάρουν τον 6600-6700? Κάποιος με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες θα ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες του για multitasking με τον Q6600 και με επιδόσεις ελάχιστα υποδυέστερες του Q9450. Ο Q9450 είναι για κάποιον που αγοράζει τώρα και θέλει να κρατήσει τον επεξεργαστή για 3 χρόνια τουλάχιστο .
Venisk Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Αυτό το θέμα έχει τελειώσει για εμένα. Skylined εσύ το ξεκίνησες..δεν σε ρώτησε κανείς αν καταλαβαίνεις πως κάνουμε πλάκα ή όχι..μπορούσες να στείλεις pm..δεν είναι τρόπος αυτός.. Κάποιος με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες θα ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες του για multitasking με τον Q6600 και με επιδόσεις ελάχιστα υποδυέστερες του Q9450. Ο Q9450 είναι για κάποιον που αγοράζει τώρα και θέλει να κρατήσει τον επεξεργαστή για 3 χρόνια τουλάχιστο . Καλά τι λες?και γιατί όλοι εδώ πρέπει να είναι περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων?κ γιατί να μας ενδιαφέρει άλλωστε?όποιος δεν έχει, δουλεύει κ παίρνει ότι θέλει, οι υπόλοιποι συνεχίζουν μ αυτό που έχουν..Μα τι γράφεις? οι περισσότεροι από εμάς σίγουρα θα κλείσουμε 3ετία με τον ίδιο επεξεργαστή..γιατί να πάρουμε το παλιό?για να γυρίσουμε στο 2006?είναι λογικό κατά την γνώμη σου? Όσο για την διαφορά στις επιδόσεις..δούλεψες το q9450, ή απλά διάβασες benchmarks στο internet?
Skylined Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Αν ο άλλος τον θέλει γιατί να του πας τόσο κόντρα? Εγώ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Ούτε γω αυτό που έγραψες. Ο καθένας αγοράζει όπως νομίζει.
Skylined Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Skylined εσύ το ξεκίνησες..δεν σε ρώτησε κανείς αν καταλαβαίνεις πως κάνουμε πλάκα ή όχι..μπορούσες να στείλεις pm..δεν είναι τρόπος αυτός.. Ξεκίνησα; Έλα σε παρακαλώ, σε παρακαλώ πάρα πολύ. Και για τρόπους δες πώς με αποκάλεσες παραπάνω. Καλά τι λες?και γιατί όλοι εδώ πρέπει να είναι περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων?..Μα τι γράφεις? οι περισσότεροι από εμάς σίγουρα θα κλείσουμε 3ετία με τον ίδιο επεξεργαστή..γιατί να πάρουμε το παλιό?για να γυρίσουμε στο 2006?είναι λογικό κατά την γνώμη σου? Έχεις κάνει έρευνα των χρηστών του ινσόμνια και γνωρίζεις τη φορολογική δήλωσή τους βλέπω. Και βέβαια κάνεις ένα τρανότατο λάθος. Οι περισσότεροι πορωμένοι εδώ μέσα θα αλλάξουν επεργαστή μόλις βγεί κάτι πρωτοποριακό. ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΛΟΓΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ XΩΡΙΣ NA ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ Έτσι δεν είναι;
Skylined Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Nα το γράψω πιο ολοκληρωμένα: Με αρκετά λιγότερα χρήματα κάποιος θα ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες του για multitasking με τον Q6600 και με επιδόσεις ελάχιστα υποδυέστερες του Q9450. Ο Q9450 είναι για κάποιον που αγοράζει τώρα και θέλει να κρατήσει τον επεξεργαστή για 3 χρόνια τουλάχιστο. Τώρα, γιατί σε μισό χρόνο βγαίνουν οι καλύτεροι Nehalem και τουλάχιστο τρία χρόνια γιατί θα πάρει καιρό για να εμφανιστούν αρκετές εφαρμογές που να χρησιμοποιούν τη δέσμη εντολών SSE4.1 .
Venisk Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Και για τρόπους δες πώς με αποκάλεσες παραπάνω. Γατάκι σε αποκάλεσα κ συνεχίζω..δεν κρύβομαι πίσω άπω τ δάχτυλό μου..κ τ ευχαριστήθηκα, δεν στο κρύβω... Έχεις κάνει έρευνα των χρηστών του ινσόμνια και γνωρίζεις τη φορολογική δήλωσή τους βλέπω. Επιτέλους περίμενα πως κ πως αυτήν την στιγμή..Ζηλέυεις...Δεν με απασχολεί καθόλου ..διάβασες τον τίτλο του θέματος?.. Οι περισσότεροι πορωμένοι εδώ μέσα θα αλλάξουν επεργαστή μόλις βγεί κάτι πρωτοποριακό. ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΛΟΓΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ XΩΡΙΣ NA ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ :lol: και εσύ είσαι ο ρομπεν των δασών που ήρθες να τους σώσεις?:lol: γιατί σε μισό χρόνο βγαίνουν οι καλύτεροι Nehalem Τους δοκίμασες κ αυτούς κ είσαι σίγουρος για την επαναστατική τους διαφορά?..κάποιος που έχει μείνει με τον p4 πραγματικά αδιαφορεί τι θα βγει σε 3 μήνες όχι σε μισό χρόνο..
Skylined Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 .... Μ' αρέσουν τα γατάκια πολύ οπότε δεν έχω πρόβλημα. Γατάκια είναι και οι τίγρεις άλλωστε.. Τα υπόλοιπα φαιδρά παιδιαρίσματα είναι αποτέλεσμα έλλειψης επιχειρημάτων. Κουβαδάκια, μαμ, κακά και νάνι λοιπόν. Ε, σε πήρα και στα σοβαρά.
Venisk Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Κουβαδάκια, μαμ, κακά και νάνι λοιπόν. Ε, σε πήρα και στα σοβαρά. Μα τόσο πολύ ζηλεύεις?άχου το μωρέ!!του πάρω εγώ πιπίλα για το ανοιχτό στοματάκι του..που μένει έτσι από την ζήλια..γατάκι..να ξέρα κ πόσο χρονών είσαι..για να συνέχιζα να γελάω:lol:..21 και περνάω από πάνω σου..21 και συνεχίζω να σε κυνηγάω από πίσω στον γύρω που σου ρίχνω...πάρε κ 60 fps στο assassin's creed να ζηλέψεις λιγάκι παραπάνω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 yes that's the famous e-pennis...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.