vaso7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Για κάποιον που δεν ασχολειται με το oc και θέλει να φτιάξει ένα καλό και σταθερό σύστημα για τα επόμενα 3 χρόνια ΝΑΙ αξίζει η αναμονή και το ψάξιμο. Αυτό το νήμα άνοιξε τον Ιανουάριο μη σου πω και πιο μπροστά και με όλες τις καθυστερήσεις το γυρίσαμε στην πλάκα. Αν κάποιες από τις υπερβολές τις παίρνετε σοβαρά μάλλον δεν έχετε διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες και το πνεύμα με το οποίο γράφονται αυτά τα ποστ.
ultraxmode Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 ultraxmode είσαι γνήσιος παιδί μου; Σοβαρά έχεις κάνει επίκεντρο της ζωής σου εδώ και τόσο καιρό να αγοράσεις τον Κιου9450 και δε τον έχεις βρει; Δείξε συγκριτικό με τους παλιούς και φθηνότερους Κιου6600 και Κιου6700 για να μπορέσουμε να μοιραστούμε και μεις τον χαρωπό ενθουσιασμό σου. Μ' έχει αφήσει άναυδο η ανυπομονησία σου, η διαρκής παθιασμένη προσμονή και θέλω να δω πως δικαιολογείται αν δικαιολογείται. Μ' έχεις κουφάνει, πως το λένε, το νήμα αυτό είτε είναι το νήμα του παραλόγου είτε το νήμα του τομέα διαφήμισης της Intel στην Ελλάδα. Skylined.. γιατί το διαβάζεις τότε.. ??? (που μάλλον δεν έχεις διαβάσει τίποτα..) αν έχεις καταλάβει κάνουμε και λίγη πλακίτσα εδω μέσα.. αν δεν έχεις αίσθηση του χιούμορ ή απλά μπήκες για να πουλήσεις μούρη.. τί να σου πώ.. ελαφρά πηδηματάκια κι έξω.. σε ξέρω ρε φίλε και μιλάς έτσι για μένα.. ??? Πλάκα κάνεις ???
Venisk Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Έχεις σε φωτογραφία τον Q9450 ? http://www.imageshack.gr/view.php?file=7ok548df8x8e2mn38v4z.jpg
ultraxmode Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 delete delete Kαλά το έχω πεί εγώ !! ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!! :lol: Ωραίος.. μέτρησε.. ρε σύ venisk τον έχεις πάρει εσύ ε ?? απέξω αν θυμάμαι..
Venisk Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 ρε σύ venisk τον έχεις πάρει εσύ ε ?? απέξω αν θυμάμαι.. Ναι ρε φίλε..από ebay..σε 4 εργάσιμες μέρες..+2 μέρες το σαββατοκύριακο..Πέμπτη βράδυ έγινε η παραγγελία Τετάρτη μεσημέρι ήρθε.. είδες την εικόνα?
Skylined Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Skylined.. γιατί το διαβάζεις τότε.. ??? (που μάλλον δεν έχεις διαβάσει τίποτα..) αν έχεις καταλάβει κάνουμε και λίγη πλακίτσα εδω μέσα.. αν δεν έχεις αίσθηση του χιούμορ ή απλά μπήκες για να πουλήσεις μούρη.. τί να σου πώ.. ελαφρά πηδηματάκια κι έξω.. σε ξέρω ρε φίλε και μιλάς έτσι για μένα.. ??? Πλάκα κάνεις ??? Τί "πλάκα", τερηδόνα, ουλίτιδα και "σε ξέρω ρε φίλε " μου τσαμπουνάς εκεί πέρα; Για σοβαρέψου σε παρακαλώ και μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας. Τί είμαι ο μάγος Μέρλιν ή Ο Darth Vader για να με ειδοποιήσει μια ενόχληση στη δύναμη ότι κάνεις πλακίτσα; Για συμαζέψου λίγο που το γυρίζεις στον τσαμπουκά για να ξεφύγεις της ευθείας απάντησης. Ακούς εκεί που θα μου πεις να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια έξω. Η μούφα που σπέρνεις τόσο καιρό θα την κάνει με ελαφρά όχι εγώ που έχω την εξυπνάδα να τη διακρίνω. Και τώρα περιμένω να μου δικαιολογήσεις τον ενθουσιασμό σου με συγκρητικό εξυπνάκια. ΟΚ? Και για τρία χρόνια είναι υπό συζήτηση αν κάνει ο Κιου9450. Κάποιος άλλος μπορεί να θέλει να περιμένει ως τον Ιανουάριο.. Ε μα, με τα δήθεν αστεία σας που δε μπορώ να καταλάβω... Πάρτε και το δικό μου αστείο τώρα.. Ή θα μου φέρεις συγκριτικό ή το νήμα θα γίνει δυσφημιστικό για τον Κιου9450 γιατί η Intel δεν πρόσφερε τίποτα σπουδαίο με τη νέα γενιά αλλά μας έκανε πλάκα (εμπορικό κόλπο) με καινούρια ονόματα και καινούρια σειρά. Και αν θέλεις να διαψεύσεις με στοιχεία αντί να μου πεις πως "πουλάω μούρη".
NemesisUltra Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ρε δικιο εχει κανουμε και πλακα εδω ελεος ultraxmode για πες 1+1+1+1=4GB ddr3 1600 = 280E 2+2= 4 GB ddr3 1600 = 379E με το 1+1+1+1 χανω σε τπτ? ΑΤι ολεεεεεεεεεε HD3870x2 (HD4870x2DDR5 με το που βγεις θα σε αγορασω) χαχαχααχ Παιδια με το περιμενε το badget μου για CPU εχει ανεβει θα παρω μαλλον QX
freestyoler93 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 skylined..μου φαινεται ή κανεις πλακα.Αν δεν κανεις παντως ακου..μην νομιζεις πως μονο εσυ ξερεις καποια πραγμαγτακια απο δω μεσα..και μην υποτιμας τους αλλους που περιμενουν εναν αξιοπρεπεστατο και παραπανω επεξεργαστη..δν ειναι η καλυτερη λυση για overclock ΑΛΛΑ και αυτο πιστευω μπορει να γινει..ο Q9450 εχει καλη αρχιτεκτονικη "καιει" λιγο και εχει καλους χρονισμους για stock quad..αν σε εσενα δεν σου αρεσει τωρα μεινε με τον διπυρινο και ασε αυτους που θα αγορασουν τον q να χαιρονται και τα λεφτα τους αλλα και το multitasking οσο εσυ θα περιοριζεσαι..
Venisk Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ultraxmode για πες Φίλε μου εγώ σ ρώτησα...καλά έκανες..απλά μετά τ 2χ2 γίνεται 4χ2 δηλαδή 8gb.. Πάρτε και το δικό μου αστείο τώρα.. Ρε παιδιά αδιαφορίστε..εντάξει ένα γατάκι είναι..θα νιαουρίσει λίγο που δεν έχει τ καινούριο, θα μας πει 2 παπ@ριες για την σοβαρότητα κ πως κάπου διάβασε πως πετάει ο γάιδαρος..κ τέλος.. Μην ασχοληθούμε τώρα.. ultraxmode σ παρακαλώ μην απαντήσεις, πραγματικά δεν αξίζει..:lol:
N.I.C Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 skylined: φίλε ηρέμησε λίγο... δεν μπορείς να γνωρίζεις εσύ, τι ζητάμε, όλοι εδώ... εκτός και εάν έχεις διαβάσει ήδη 109 σελίδες, και έχεις μπει στο κλίμα... Φίλε η ζωή χωρίς λίγο χιούμορ, δεν είναι ευχάριστη... δείξε μας εσύ τα δικά σου συγκριτικά να δούμε... τι αρχίζεις και πετάς προσβολές στον έναν και τον άλλον, χωρίς να ξέρεις τι παίζεται... εγώ επείδη μιλάω πάντα με στοιχεία ορίστε: SSE4.1 εντολές... λιγότερη κατανάλωση, χαμηλότερες θερμοκρασίες, 12ΜΒ L2 cache memory κτλ,κτλ. Άστο αφού βλέπεις ότι δεν σε παίρνει... και απόρω πως εσύ, με τόσο πολύ μυαλό, που ναι ναι κατάφερες να βρεις ότι ο ultraxmode είναι δάχτυλος της Intel, κάθεσαι και ασχολείσαι με μας...
NemesisUltra Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Φίλε μου εγώ σ ρώτησα...καλά έκανες..απλά μετά τ 2χ2 γίνεται 4χ2 δηλαδή 8gb.. Ρε παιδιά αδιαφορίστε..εντάξει ένα γατάκι είναι..θα νιαουρίσει λίγο που δεν έχει τ καινούριο, θα μας πει 2 παπ@ριες για την σοβαρότητα κ πως κάπου διάβασε πως πετάει ο γάιδαρος..κ τέλος.. Μην ασχοληθούμε τώρα.. ultraxmode σ παρακαλώ μην απαντήσεις, πραγματικά δεν αξίζει..:lol: 8 ε αξιοποιουνται? 4 καλα ειναι! 280 εδωσα αλλα με 100 extra θα επερνα 2+2 για 2+2+2+2 αργοτερα! αλλα δεν ξερω αν χανω σε κατι ετσι!! 1+1+1+1(DDR3 1600) τι λετε ???? καπιος μου ειπε οτι οι DDR3 αποδιδουν στα 1800 ε???? Sorry που το αλαζω το θεμα!
Venisk Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 8 ε αξιοποιουνται? Αν τρέχεις πολύ βαριές εφαρμογές τα πάντα αξιοποιούνται...πραγματικά δεν χάνεις κάτι..οπότε μην αγχώνεσαι..ο λόγος που σε ρώτησα ήταν για το 2χ4..
ultraxmode Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Τί "πλάκα", τερηδόνα, ουλίτιδα και "σε ξέρω ρε φίλε " μου τσαμπουνάς εκεί πέρα; Για σοβαρέψου σε παρακαλώ και μπλά μπλά μπλά.... ...απαξιώ.. έτσι κι αλλιώς δεν ρισκάρω να χάσω τον παχουλό μου μισθό απο την Intel..
Skylined Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 skylined..μου φαινεται ή κανεις πλακα.Αν δεν κανεις παντως ακου..μην νομιζεις πως μονο εσυ ξερεις καποια πραγμαγτακια απο δω μεσα..και μην υποτιμας τους αλλους Eγώ υποτιμάω ή κάποιοι δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται; Aυτό έλλειπε να αρχίσουμε να μιλάμε πεζοδρομιακά. Εκτός και αν το παιδί είναι άπειρο. Ρε παιδιά αδιαφορίστε..εντάξει ένα γατάκι είναι..θα νιαουρίσει λίγο που δεν έχει τ καινούριο, θα μας πει 2 παπ@ριες για την σοβαρότητα κ πως κάπου διάβασε πως πετάει ο γάιδαρος..κ τέλος.. Μην ασχοληθούμε τώρα.. ultraxmode σ παρακαλώ μην απαντήσεις, πραγματικά δεν αξίζει..:lol: Ο ultraxmode δεν είναι άντρας αρκετά για να υπερασπιστεί μόνος του τις κοτσάνες που πέταξε; Θέλει βοήθεια; Μειώνεις τους φίλους σου μ' αυτό τον τρόπο. ...απαξιώ.. έτσι κι αλλιώς δεν ρισκάρω να χάσω τον παχουλό μου μισθό απο την Intel.. Εγώ δεν απαξιώ να συναλλαγώ με κάποιον που μου λέει να την κάνω με ελαφρά και μετά παίζει κρυφτούλι; Δε θα σε προσβάλλω παραπάνω παρόλο που μου δίνεις όλη την ευχέρεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.