Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και από που κατάλαβες φίλε bedazzled ότι θα έρθει Q3-Q4; Ξέρεις κινέζικα; :-)

Δεν κατάλαβες τι θέλω να πω... έρχονται μειώσεις και ο Q9550 θα είναι στην τιμή του Q9450

Ο Q9450 δεν έχει καμία μείωση, άρα?

Και στον πίνακα κάτω που έχει, Q2 λέει και έχει βγάλει και τιμή (316ε). Μην ψαρώνετε ρεεε...:lol::lol:

Άλλο ευρώ, άλλο δολάρια...

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά μου ήρθε φλασιά...

Τι θα απογίνει αυτο το topic άμα πάρουμε τους Q όλοι:fear::lol:...

Είπα κάτι κρύο λόγο απίστευτης ζέστης και απάλευτης αναμονής....

Αντε να δούμε μια ακόμα ψεύτικη βδομάδα...

Δημοσ.
Δεν κατάλαβες τι θέλω να πω... έρχονται μειώσεις και ο Q9550 θα είναι στην τιμή του Q9450

Ο Q9450 δεν έχει καμία μείωση, άρα?

Άλλο ευρώ, άλλο δολάρια...

Sorry man, δικό μου λάθος... Δεν είναι μεγάλη η διαφορά του δολλαρίου με το ευρώ απότι ξέρω...

Δηλαδή για να κατάλαβω, θα αντικαταστήσουν τον πολυαναμενόμενο Q9450, με τον Q9400;;

Δημοσ.

Bασικά δεν μας νοιάζει... έτσι κι αλλιώς εμείς συγκεκριμένα περιμένουμε τον Q9450.. που είναι και καλύτερος.. οπότε.. ?

Δημοσ.
Bασικά δεν μας νοιάζει... έτσι κι αλλιώς εμείς συγκεκριμένα περιμένουμε τον Q9450.. που είναι και καλύτερος.. οπότε.. ?

Ναι δεν λέω, εννοείται αυτό... άπλως έτσι που το είπατε, τρόμαξα, νόμισα ότι δεν θα βγει καθόλου...:shock:, ο δικός μας ;)

Δημοσ.
Sorry man, δικό μου λάθος... Δεν είναι μεγάλη η διαφορά του δολλαρίου με το ευρώ απότι ξέρω...

Δηλαδή για να κατάλαβω, θα αντικαταστήσουν τον πολυαναμενόμενο Q9450, με τον Q9400;;

Nope, με τον Q9550 που θα είναι και αυτός στα $316, όπως και ο Q9450. Άρα αυτονόητο τι θα γίνει...

Η διαφορά δολαρίου/ευρώ είναι ~1.5 προς 1

Δημοσ.

Παιδιά πάντως εγώ θα τον αγοράσω.. δεν μπορώ να περιμένω άλλο τί θα γίνει !!! Σε λίγο θα μπεί το 2009 !!! :-)

Δημοσ.

Ultraxmode και εγω φιλε μου εχω στο γραφειο ετοιμο το Stacker 830 evo, Asus Maximus Extreme, CM 850W, 2 x 500 GB Seagate 32MB = 1TB HDD , 4 x 1GB Ocz gold DDR3, Asus HD 3870 x2, και περιμενω το γ@@@ επεξεργαστη!

Δημοσ.

Γ@@@τα κι άφησέ τα.. σχεδόν όλοι έτσι είμαστε... τέλοσπάντων.. επιλογή μας είναι.. τί να κάνουμε..

υπομονή.. (αν και δεν θέλω να ξανακούσω αυτή τη λέξη.. )

ελπίζω την άλλη βδομάδα να έχουμε καλά μαντάτα απο τα μαγαζιά εδώ στην Ελλάδα.. διαισθάνομαι (για πρώτη φορά) πως κάτι καλό θα γίνει..

Δημοσ.
4 x 1GB Ocz gold DDR3

Καλά γιατί? Υπάρχουν κ τα 2χ2..

διαισθάνομαι (για πρώτη φορά) πως κάτι καλό θα γίνει..

Τώρα τα θέλεις όμως...να σου δείξω με τι θα μείνεις την άλλη εβδομάδα?:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Τώρα τα θέλεις όμως...να σου δείξω με τι θα μείνεις την άλλη εβδομάδα?:lol::lol::lol:

Έχεις σε φωτογραφία τον Q9450 ? :-D

Δημοσ.

ultraxmode είσαι γνήσιος παιδί μου; Σοβαρά έχεις κάνει επίκεντρο της ζωής σου εδώ και τόσο καιρό να αγοράσεις τον Κιου9450 και δε τον έχεις βρει; :rolleyes:

Δείξε συγκριτικό με τους παλιούς και φθηνότερους Κιου6600 και Κιου6700 για να μπορέσουμε να μοιραστούμε και μεις τον χαρωπό ενθουσιασμό σου. Μ' έχει αφήσει άναυδο η ανυπομονησία σου, η διαρκής παθιασμένη προσμονή και θέλω να δω πως δικαιολογείται αν δικαιολογείται. Μ' έχεις κουφάνει, πως το λένε, το νήμα αυτό είτε είναι το νήμα του παραλόγου είτε το νήμα του τομέα διαφήμισης της Intel στην Ελλάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...