Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τις θεωρεις καλες αυτες?

Εμενα δε μου φαινονται και τοσο...

Εγω με μια Enzotech στον 8400 που εχω 24/7 ανοικτο εχω max 34..Γενικα εχω περιπου 30 βαθμους.

Ο θόρυβος της ψήκτρας αυτής είναι αρκετά αισθητός ?

Γιατί οι thermalright έχουν εξαφανιστεί από την ελληνική αγορά...

Σε αυτό το site λέει ότι θα φέρει το Q9450 στης 3/6 λέτε να το φέρει και τo πλαίσιο τότε ?

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο θόρυβος της ψήκτρας αυτής είναι αρκετά αισθητός ?

Γιατί η thermalright έχουν εξαφανιστεί από την ελληνική αγορά...

Σε αυτό το site λέει ότι θα φέρει το Q9450 στης 3/6 λέτε να το φέρει και τo πλαίσιο τότε ?

Kαταρχιν η Ενζο εχει ποτενσιομετρο και παιζεις με τις στροφες του ανεμιστηρα οι οποιες φτανουν τις 2500+...Σε αυτα τα επιπεδα ακουγεται καπως παραπανω αλλα πιστευω οτι υποφερεται. Εγω παντως το εχω καπου στη μεση και ειμαι μια χαρα.

Αν θελεις να παιξεις με κλοκια κλπ νομιζω οτι επιβαλλεται να ανεβασεις τις στροφες στο full. Για μενα αφου δεν βρισκεις την thermal χτυπα ενζο...

• Super Moderators
Δημοσ.
Τελικά η μαμά ψύχτρα είναι για πέταμα. Με μια Thermalright μικρή δανεική έπιασα ποιο καλές.

αυτές να φανταστώ είναι με την Thermalright...με την μαμίσια πόσο πιο πάνω ήταν? :o

Δημοσ.

ναι ρε Βάσω αλλά τον δικό σου τον τρέχεις στα 2 και όχι στα 2,66 και γιαυτό έχεις χαμηλότερες θερμοκρασίες.Πάνω δεξιά στην φωτογραφία το λέει.

Με την μαμά ψύχτρα είχα μέχρι και 60αρια αλλά τώρα με μια http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0037/cl-p0037.asp και έχει πέσει η θερμοκρασία.

Ψάχνω καλό ψυγείο γιατί το μονό που έχω δεν κάνει δουλειά ψύχοντας και το chipset.

Δημοσ.

Σιγά μη τον έχω υποσυγχρονίσει κιόλας. Απλά είναι το σύστημα για εξοικονόμηση της ενέργειας που ρίχνει αυτόματα την συχνότητα όταν δεν χρησιμοποιείται.

Ορίστε και με 2,66

64944220sz9.th.png 81704853lp8.th.png

Δημοσ.

Μέσα τις άλλης εβδομάδας περιμένουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ τον Q9450...

(έτσι μου είπαν.. αλλά επειδή πλέον κρατάω μικρό καλάθι.. δεν λέω τίποτα..) :-)

Μακάρι ....

Έλα και έχει βγεί και το καινούργιο BIOS update για το Maximus formula και δεν μπορώ να περιμένωωω !!! :-)

Δημοσ.
Μέσα τις άλλης εβδομάδας περιμένουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ τον Q9450...

(έτσι μου είπαν.. αλλά επειδή πλέον κρατάω μικρό καλάθι.. δεν λέω τίποτα..) :-)

Μακάρι ....

Έλα και έχει βγεί και το καινούργιο BIOS update για το Maximus formula και δεν μπορώ να περιμένωωω !!! :-)

Ε άντε να δούμε επιτέλους. :mad:

Δημοσ.

To θέμα είναι τί κάνουμε τώρα.. που έχω τα άλλα parts και περιμένουν..

Αν δεν είχα αγοράσει τίποτα θα περίμενα ίσως...

Δημοσ.

και από που κατάλαβες φίλε bedazzled ότι θα έρθει Q3-Q4; Ξέρεις κινέζικα; :-)

Και στον πίνακα κάτω που έχει, Q2 λέει και έχει βγάλει και τιμή (316ε). Μην ψαρώνετε ρεεε...:lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...