ultraxmode Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 By the way pano και του χρόνου μ'αλλο ένα doyble (ελπίζω αυτό να σημαίνει το 7 και να μην παρερμήνευσα) Vaso.. (είδες που ούτε καν το γράφω το 7 , μου φέρνει αλεργία) αλλά σε είχα για εντάξει παιδί !! ... τέλοσπάντων.. ουδέν σχόλιον.. όχι τίποτα άλλο.. αλλά θα σκίσω τα χαρτιά μου με αυτά που ακούω !!! Φσσστ.. όχι των ενστάσεων.. τα άλλα.. εγώ ψαροντούφεκο θα πάρω ρε..., αλλά με σιλικόνη στην άκρη, μην πάθει και τίποτα το cpu, ακόμα δεν το πάρουμε... Πωπω τρελαίνομαι !! Και λίγη Arctic Cooling MX στην άκρη, να γλύψει την μύτη του ψαροντούφεκου, για να είναι κρύα κρύα... ΕΤΣΙ !!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΥΡΑ !!!! :lol: Πολύ saturday night fever σου λέω !!! :cool:
vaso7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δεν τις έχω κοιτάξει από βιος είναι η αλήθεια. Βαριέμαι να κάνω restart Αλλα πριν κλείσω θα τις δω κι αυτές. Και ένα οφ τοπικ (έλα πως το 'παθα! ) τις μνήμες γιατί μου τις αναγνωρίζει το εβερεστ ως 6400 και όχι 8500 που είναι οι 1066ρες. Τα timings όμως είναι σωστά! Vaso.. (είδες που ούτε καν το γράφω το 7 , μου φέρνει αλεργία) αλλά σε είχα για εντάξει παιδί !! ... τέλοσπάντων.. ουδέν σχόλιον.. όχι τίποτα άλλο.. αλλά θα σκίσω τα χαρτιά μου με αυτά που ακούω !!! Φσσστ.. όχι των ενστάσεων.. τα άλλα.. [/Quote] Εγώ παντως το είχα δηλώσει απ'την αρχή δεν φταίω εγώ που δεν το κατάλαβες Οσο για τα χαρτιά μη τα σκίζεις, μόνο εκεί μπορεί να δείτε πρωτάθλημα Τέλος το οφ τοπικ. Αυτός ο 9450 ρε παιδί μου πολύ αργεί! Το 'σωσα?
N.I.C Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Τώρα με προκαλείτε να μιλήσω... με την Καλαμαριά τι έγινε;; πόσο;; εκεί δεν πέσαν ΧΑΡΤΙΑ... (200άρικα και πάνω) :lol:. Το πέναλτι σήμερα;; ούτε ο Θεος δεν το ΄θελε... γιαυτό το χάσατε :lol: (no offence ...αλλά να λέμε και του στραβού το δικιό... Τώρα μωρέ έρχεται όπου να ΄ναι...Στον δρόμο είναι, σε κανένα από τα τζιπάκια της Intel..
vaso7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Επαιξε ή δεν έπαιξε αντικανονικά ο παίκτης? Αυτό πλεον δεν το αμφισβητεί κανείς. Τοτέ γιατί να μην γίνει η ένσταση? Απο του χρόνου να κατεβάζουμε και εμείς 12 παίκτες αν είναι να μην τηρούνται κάποιοι κανόνες Οσο για το πέναλτι ναι ήταν τραβηγμένο αλλά το σκορ ήταν ήδη 2-0 και ο άρης είχε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια παίζοντας με γιόμες no offence και απο μένα έτσι. Μη χαλαστούμε Μήπως τα τζιπάκια ήταν και αυτά θύματα της απεργίας των βυτιοφόρων και γι'αυτό καθυστερούν?
Artist_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ας μας πει και κάποιο άλλο παιδί που έχει τον q9450 τί θερμοκρασίες πιάνει γιατί τώρα έχω μπει σε αναζήτηση 3πλού ψυγείου για επαρκή υδρόψυξη.
ultraxmode Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μα απο ό,τι έχω καταλάβει δεν σηκώνει και τρελές θερμοκρασίες.. κάνω λάθος ?? EDIT : Ελπίζω να ισχύει το "η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται" γιατί μπήκα στο site της Asus και έχουν βάλει προς download καινούργιο BIOS για το Maximus Formula !!! (1102) το οποίο φαίνεται πως είναι και OFFICIAL !!! Ω ρε μάνα μου !!!! Όποιοι MaximoFormuliarides, προσέλθετε !!!!
gfdimopo Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Να ρωτήσω μία απορία? Έστω ότι έχουμε εναν Q9450 κλοκαρισμένο στα 3.00 Ghz και έναν QX9650 στην εργοστασιακή συχνότητα πάλι στα 3. Ο 9450 O.C. θα πηγαίνει εξίσου καλά με τον 9650? ή θα έχουν τεράστιες διαφορές? Λογω διαφοράς τιμής φαντάζομαι οτι όλο κάτι περισσότερο θα έχει να προσφέρει η extreme σειρά
Venisk Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Artist_ ας μας πει και κάποιο άλλο παιδί που έχει τον q9450 τί θερμοκρασίες πιάνει Με το reserator 1 και τον επεξεργαστή να είναι στα 3.54GHZ πάει από 21, έξω στα windows, μέχρι 35 σε παιχνίδι όπως το assassin's creed.. Οπότε δεν νομίζω πως θα χρειαστείς 3πλο ψυγείο.. Μα απο ό,τι έχω καταλάβει δεν σηκώνει και τρελές θερμοκρασίες.. κάνω λάθος ?? Δεν έχω δει ακόμα 40 φίλε..
unstable_hero Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δεν τις έχω κοιτάξει από βιος είναι η αλήθεια. Βαριέμαι να κάνω restart Αλλα πριν κλείσω θα τις δω κι αυτές.Και ένα οφ τοπικ (έλα πως το 'παθα! ) τις μνήμες γιατί μου τις αναγνωρίζει το εβερεστ ως 6400 και όχι 8500 που είναι οι 1066ρες. χμμμ μπηκες στο bios να δεις σε ταχυτητες τις τρεχει η μητρικη?
panos7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Λοιπόν pano με real temp έχω. 31-36-34-27 ενώ το everest δείχνει 36-45-45-40. Επίσης το core temp 40-45-45-37.Τι να πιστέψεις τώρα! By the way pano και του χρόνου μ'αλλο ένα doyble (ελπίζω αυτό να σημαίνει το 7 και να μην παρερμήνευσα) Εγω παντως απ'οτι ξερω το real temp θεωρειται το πιο αξιοπιστο! Σωστα ερμηνευσες το 7...Και με double του χρονου και με ακομα καλυτερη πορεια στην Ευρωπη!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Έλα να βάλουμε τον Pentium 4 στα 3Ghz που έχω αυτή τη στιγμή σε μαμά ψύκτρα.. και αν δεν βάλεις πάνω στο γκαζάκι (εε.. sorry..επεξεργαστή) ένα μπρίκι με καφέ να φτιάξεις ελληνικό αρχοντικό με 45 "φυσαλήθρες" εμένα να μην με λένε ultraxmode....:lol: Άλλωστε και γιαυτό το λόγο έχω βάλει την 9500LED και βρήκα την ηρεμία μου!!!!no more coffee!!! (γιατί πειράζει και στα νεύρα και μάλλον αδελφέ πίνεις πολλούς..) Βγάλε την μύγα απο την τσέπη..φαίνεται.. τον Pentium 4 τον είχες με 9500 Zalman...νομίζεις ότι ο Q9450 θα έχει χειρότερες θερμοκρασίες? ή ότι επειδή θα έχει χαμηλότερες θα τρέχει καλύτερα? για αυτό λέω ότι η Thermalright είναι υπερβολή αν δεν κάνεις overclocking... δεν έχω μύγα...δεν είπες κάτι το οποίο με έθιξε
ultraxmode Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 δεν έχω μύγα...δεν είπες κάτι το οποίο με έθιξε ...μυγιάσαμε..
Artist_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Τελικά η μαμά ψύχτρα είναι για πέταμα. Με μια Thermalright μικρή δανεική έπιασα ποιο καλές.
panos7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Τελικά η μαμά ψύχτρα είναι για πέταμα. Με μια Thermalright μικρή δανεική έπιασα ποιο καλές. Τις θεωρεις καλες αυτες? Εμενα δε μου φαινονται και τοσο... Εγω με μια Enzotech στον 8400 που εχω 24/7 ανοικτο εχω max 34..Γενικα εχω περιπου 30 βαθμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.