ultraxmode Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Λιγο υπομονή και θα επιβραβευτείτε! Ο ultraxmode εξήγησε γιατί δεν παίρνει από εξωτερικό, εσύ N.I.C. γιατι τόσο διστακτικός? (κάνω προπαγάνδα να σε αφήσω μόνο σου να περιμένεις ultra ) ΡΕ!! NIC μην την ακούς ρε φίλε.. ξέρεις τώρα ε.. γυναίκες.. δεν πάμε να το συζητήσουμε με μία μπυρίτσα να σου πώ τα πλεονεκτήματα του να μην τον πάρεις απ'εξω ??? Έλα μωρέ !!! Ποιός θέλει PC τώρα.. αρχίζει και το EURO 2008.... :lol:
N.I.C Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 τώρα είδα τα posts.... :lol::lol:.. @ vaso7: 1ον) είχα παρατράγουδα με το εξωτερικό, όταν "πρόσπάθησα" να πάρω ένα blackberry (καινούργια σειρά πριν κυκλοφορήσει εδώ).... 2ον) ενισχύομεν και την ελληνική αγορά (λέμε τώρα )... 3ον) έχουμε και μια οικογένεια να θρέψουμε...:lol: 4ον) συμπαράσταση στον φίλο ultraxmode , και σε όποιον άλλον περιμένει από Ελλάδα... Σε κάλυψα;; @Thresh: φίλε εδώ θα συμφωνήσω με τον ultra...το είπες καλοπροαίρετα (σωστά; ), αλλά και πάλι η thermalright δεν απευθύνεται ΜΟΝΟ για overclockers.... ειδικά τώρα με τα 40άρια που θα πιάσουμε το καλοκαίρι πάλι....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 ναι ασφαλώς δεν απευθύνεται μόνο στους overclockers αλλά δεν παίρνεις, για παράδειγμα, μια 9800GX2 για να παίζεις Counterstrike έτσι? σιγά μην βράζει και ο Q9450...45nm ftw...δλδ με τους παλιούς σας Preshott/Northwood που πραγματικά βράζανε το καλοκαίρι, τι είχατε υδρόψυξη? δεν λεώ ότι δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε/αγοράζετε ότι θέλετε, αλλά το να βάζουμε την TOP αερόψυξη σε ένα cpu χωρίς να έχουμε προοπτική overclocking είναι υπερβολή ειδικά στους 45nm Core 2...ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας... υπάρχουν και άλλες ΠΟΛΥ καλές επιλογές ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ THERMALRIGHT ΣΕ STOCK CLOCKS, αλλά θέλουμε την καλύτερη κλασικά χωρίς να γνωρίζουμε ότι η Ultra 120 Extreme δείχνει τα δόντια της σε μεγαλύτερα Vcore ultraxmode όποιος έχει την μύγα να την φέρει πίσω, αν κατάλαβες από το προηγούμενο post μου ότι σε απαξίωσα, no offence έτσι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Zalman 9700, Scyth Ninja Plus Rev B, Enzotech Ultra-X, μια της Xigmatek την οποία έχουν αναφέρει αρκετές φορές στο forum, Thermalright Ultra 120 (non extreme), Thermalright Ultima 90 (φοβερή), Tuniq Tower 120 όλες πολύ καλές επιλογές
N.I.C Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Zalman 9700, Scyth Ninja Plus Rev B, Enzotech Ultra-X, μια της Xigmatek την οποία έχουν αναφέρει αρκετές φορές στο forum, Thermalright Ultra 120 (non extreme), Thermalright Ultima 90 (φοβερή), Tuniq Tower 120 όλες πολύ καλές επιλογές appreciate that man
Artist_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 με την μαμά ψύχτρα μαζί με την θερμοαγώγημη πάστα της, ο Q9450 πιάνει 55 βαθμούς θερμοκρασία, οπότε δεν έιναι και ο ποιο ψυχρός. Με νερό που τον δούλεψα μέχρι να κάνω μπάνιο την μητρική, με μονό ψυγείο και ψύξη cpu και chip μητρικής έπιανε 38 βαθμούς περίπου. Σε normal καταστάσεις. Καλά η 9800 gx2 παίζει για πλάκα με τα 65αρια θερμοκρασίας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 αν νομίζεις ότι είναι πολλοί οι 55 βαθμοί μου φαίνεται ότι δεν έχεις ακούσει θερμοκρασίες Q6600 B3 Revision... την 9800GX2 δεν την ανέφερα για τις θερμοκρασίες αλλά για τις επιδόσεις&τιμή...
unstable_hero Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 αν δεν παρουν τα φιλαρακια Ν.Ι.C κ ULTRAXMODE τον 9450 δεν ανοιγω φορουμ για overclocking του cpu σε ενδειξη διαμαρτηριας για την μεγαλη καθυστερηση να τον φερουν σε αρκετες ποσοτητες στην χωρα μας αλλα κ σαν ενδειξη συμπαραστασης σε ολους οσους περιμενουν!
panos7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Για την coolermaster δεν ξέρω πάντως όποιον ρωτούσα για την 9700 μου έλεγε οτι δεν έχει και τόση διαφορά από τις άλλες για 20-30ευρώ παραπάνω.Θερμοκρασίες σύμφωνα με το εβερεστ είναι από 36-43. 2 πυρήνες έχουν 36-39 και οι άλλοι δύο 43. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστο το πρόγραμμα ή και κατα πόσο είναι καλές αυτές οι θερμοκρασίες. vaso7 κοιτα αυτο εδω ειναι το καλυτερο κατα πολλους και δεν ειναι απο τυχαιο φορουμ: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=179044 Για δοκιμασε το και πες μου
ultraxmode Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 ναι ασφαλώς δεν απευθύνεται μόνο στους overclockers αλλά δεν παίρνεις, για παράδειγμα, μια 9800GX2 για να παίζεις Counterstrike έτσι? σιγά μην βράζει και ο Q9450...45nm ftw...δλδ με τους παλιούς σας Preshott/Northwood που πραγματικά βράζανε το καλοκαίρι, τι είχατε υδρόψυξη? δεν λεώ ότι δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε/αγοράζετε ότι θέλετε, αλλά το να βάζουμε την TOP αερόψυξη σε ένα cpu χωρίς να έχουμε προοπτική overclocking είναι υπερβολή ειδικά στους 45nm Core 2...ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας... υπάρχουν και άλλες ΠΟΛΥ καλές επιλογές ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ THERMALRIGHT ΣΕ STOCK CLOCKS, αλλά θέλουμε την καλύτερη κλασικά χωρίς να γνωρίζουμε ότι η Ultra 120 Extreme δείχνει τα δόντια της σε μεγαλύτερα Vcore ultraxmode όποιος έχει την μύγα να την φέρει πίσω, αν κατάλαβες από το προηγούμενο post μου ότι σε απαξίωσα, no offence έτσι Έλα να βάλουμε τον Pentium 4 στα 3Ghz που έχω αυτή τη στιγμή σε μαμά ψύκτρα.. και αν δεν βάλεις πάνω στο γκαζάκι (εε.. sorry..επεξεργαστή) ένα μπρίκι με καφέ να φτιάξεις ελληνικό αρχοντικό με 45 "φυσαλήθρες" εμένα να μην με λένε ultraxmode....:lol: Άλλωστε και γιαυτό το λόγο έχω βάλει την 9500LED και βρήκα την ηρεμία μου!!!!no more coffee!!! (γιατί πειράζει και στα νεύρα και μάλλον αδελφέ πίνεις πολλούς..) Βγάλε την μύγα απο την τσέπη..φαίνεται..
Venisk Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Έλα να βάλουμε τον Pentium 4 στα 3Ghz που έχω αυτή τη στιγμή Το καλό ειναι πως θα δείς τεράστια διαφορά απο τον 3 άρη... Βγάλε την μύγα απο την τσέπη..φαίνεται.. Τί έχουμε εδώ ρε παίδες..? πάρτε κ καμιά μυγοσκοτώστρα..:lol:
ultraxmode Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Τί έχουμε εδώ ρε παίδες..? πάρτε κ καμιά μυγοσκοτώστρα..:lol: :lol: Πλάκα πλάκα, τώρα που έρχεται και το καλοκαιράκι, με την παντόφλα, το φραπέ, το τσιγάρο, κάτω απο την κλιματαριά.. θα χρειαστεί !!! BEST GADGET Summer 2008 Venisk !!! :lol: ΕDIT : Όπως και η απόχη.. ψψστ.. έτσι και δεί κανείς κανέναν Q9450 να τριγυρνάει.. χραπ !!! γραπώστε τον !! (για να μην ξεχνιόμαστε NIC.. στο θέμα μααααας !!!)
vaso7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Λοιπόν pano με real temp έχω. 31-36-34-27 ενώ το everest δείχνει 36-45-45-40. Επίσης το core temp 40-45-45-37. Τι να πιστέψεις τώρα! By the way pano και του χρόνου μ'αλλο ένα doyble (ελπίζω αυτό να σημαίνει το 7 και να μην παρερμήνευσα)
N.I.C Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 :lol: Πλάκα πλάκα, τώρα που έρχεται και το καλοκαιράκι, με την παντόφλα, το φραπέ, το τσιγάρο, κάτω απο την κλιματαριά.. θα χρειαστεί !!! BEST GADGET Summer 2008 Venisk !!! :lol: ΕDIT : Όπως και η απόχη.. ψψστ.. έτσι και δεί κανείς κανέναν Q9450 να τριγυρνάει.. χραπ !!! γραπώστε τον !! (για να μην ξεχνιόμαστε NIC.. στο θέμα μααααας !!!) :lol::lol: η κλιματαριά μ'άρεσε :lol::lol: εγώ ψαροντούφεκο θα πάρω ρε..., αλλά με σιλικόνη στην άκρη, μην πάθει και τίποτα το cpu, ακόμα δεν το πάρουμε... Vaso7: τις τιμές από το BIOS, τις είδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.