N.I.C Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Τότε για την 9700ΝΤ θα πάω, γιατί πολύ το κουράσαμε.. πιστεύω να την φέρει το eshop, μέχρι την Έλευση του Q9450...
unstable_hero Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 φιλε N.I.C θα ερθει δεν παει αλλο τελη του μηνα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι κ στο ελλαδισταν διαθεσημος!καλη επιλογη η 9700 παντως θα με θυμηθεις σε 2 βδομαδες οταν θα αρχισεις το κλοκαρισμα του 9450!να ανοιξουμε κ ενα νεο θεμα μετα με τιτλο " q9450 overclocking,μεχρι να ρθει μας τα πρηξε " να λεει ο καθενας ποσο τον πηγε με τι ρυθμισεις κλπ
unstable_hero Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Τότε για την 9700ΝΤ θα πάω, γιατί πολύ το κουράσαμε.. πιστεύω να την φέρει το eshop, μέχρι την Έλευση του Q9450... την 9700 την εχει δε χρειαζεται να ξοδεψεις παραπανω χρηματα για την 9700ΝΤ δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ των 2!απλα φρεσκαραν λιγο την 9700 κ την καναν ΝΤ κολλησαν κ τη φιρμα της nvidia στον ανεμιστηρα για να προκαλει δεος κ αυξησαν την τιμη σαν καινουργιο προϊον κ καλα!παντως η ΝΤ πριν εξαντληθει ειχε 58.85Ε ΕΝΩ Η 9700 ΕΧΕΙ 47.01Ε
N.I.C Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 την 9700 την εχει δεν χρειζεται να ξοδεψεις παραπανω χρηματα για την 9700ΝΤ δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ των 2!απλα φρεσκαραν λιγο την 9700 κ την καναν ΝΤ κολλησαν κ τη φιρμα της nvidia στον ανεμιστηρα για να προκαλει δεος κ αυξησαν την τιμη σαν καινουργιο προϊον κ καλα!παντως η ΝΤ πριν εξαντληθει ειχε 58.85Ε ΕΝΩ Η 9700 ΕΧΕΙ 47.01Ε Είχε τόση μεγάλη διαφορά; Ούτε που το πρόσεξα ... έχει κανένα LED πάνω η 9700 η σκέτη;
unstable_hero Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Είχε τόση μεγάλη διαφορά; Ούτε που το πρόσεξα ... έχει κανένα LED πάνω η 9700 η σκέτη; αν πας εδω http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=9700+nt βλεπεις την τιμη που ειχε!πριν 3-4 μερες ειδα οτι εξαντληθηκε!η μια ειναι 9700NT LED κ η αλλη 9700 LED λογικα για να το λεει θα εχουν led k oι 2!μπλε χρωματος ειναι το led τους αν δεν κανω λαθος!
lantzoipyrgos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Τότε για την 9700ΝΤ θα πάω, γιατί πολύ το κουράσαμε.. πιστεύω να την φέρει το eshop, μέχρι την Έλευση του Q9450... κοίτα αυτή είναι φανταστική http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=1038796
N.I.C Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 καλή φαίνεται δεν λέω... αλλά που θα χωρέσει μέσα στο soprano, μου λες; edit: άκυρο το καλή ... τι 43.3 db διαβάζω εκεί ρε man; να με κουφάνεις θες;;
ultraxmode Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Για τον φίλο μου τον NIC ... ΕΧΩ την 9500 LED αυτή τη στιγμή πάνω σε έναν Pentium 4 at 3Ghz και πάει μια χαρά !!! Είναι φοβερή ψύκτρα. Το θέμα είναι όμως, πως η 9700ΝΤ ΕΙΝΑΙ πιό μεγάλη, οπότε έχει κ μία διαφορά. Δεν είναι ακριβώς η ίδια.. Σε έναν Server στην δουλειά που έβαλα, πάνω σε έναν Q6600 (που είναι συνέχεια online 24\7 ΑΛΛΑ με air-condition στο full - aka computer room - ) είναι κολλημένο όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο στους 22 βαθμούς !!! Φαντάζομαι σε κανονικό περιβάλλον θα πάει στους 30-32.. (a guess...) Πάντως έχει διαφορά ΣΙΓΟΥΡΑ με την 9500.. και αν δεν κάνω λάθος έχουν διαφορά και στο θέμα χαλκός\αλουμίνιο.. Εγώ (πρόλαβα και) αγόρασα την Thermalright Ultra 120 Extreme.. έχω ακούσει καλά λόγια.. Ίδωμεν.. Αυτάάάάά..
N.I.C Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Για τον φίλο μου τον NIC ... ΕΧΩ την 9500 LED αυτή τη στιγμή πάνω σε έναν Pentium 4 at 3Ghz και πάει μια χαρά !!! Είναι φοβερή ψύκτρα. Το θέμα είναι όμως, πως η 9700ΝΤ ΕΙΝΑΙ πιό μεγάλη, οπότε έχει κ μία διαφορά. Δεν είναι ακριβώς η ίδια.. Σε έναν Server στην δουλειά που έβαλα, πάνω σε έναν Q6600 (που είναι συνέχεια online 24\7 ΑΛΛΑ με air-condition στο full - aka computer room - ) είναι κολλημένο όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο στους 22 βαθμούς !!! Φαντάζομαι σε κανονικό περιβάλλον θα πάει στους 30-32.. (a guess...) Πάντως έχει διαφορά ΣΙΓΟΥΡΑ με την 9500.. και αν δεν κάνω λάθος έχουν διαφορά και στο θέμα χαλκός\αλουμίνιο.. Εγώ (πρόλαβα και) αγόρασα την Thermalright Ultra 120 Extreme.. έχω ακούσει καλά λόγια.. Ίδωμεν.. Αυτάάάάά.. ευχαριστώ φίλε... θα δω τι θα κάνω, θα περιμένω, με το που θα έρθει ο Q, κάποια από αυτές θα πάρω (9700-9500)....εκτός εάν είναι τόσο γουρλίδικος ο επεξεργαστής, και έρθει και η thermalright ταυτόχρονα!! Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας παιδιά... ααα και να μη ξεχνιόμαστε: Αντε μωρέ αυτή η intel... πότε θα βγει ο Q9450...
ultraxmode Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Χαχαχαχα!! Διαχυτικός όπως πάντα... μα σε ποιόν έμοιασες ??? χαχαχα!!! Εγώ θα έλεγα πάντως να πάρεις την 9700ΝΤ.. ξέχασα να σου πώ πως την έβαλε κι ένας φίλος σε Q9300 και έχει ήσυχο το κεφάλι του.. οπότε, χτύπα τον αλύπητα.. ΕΚΤΟΣ και αν φέρουν το άλλο το παλικάρι... τον Ultra 120.. χεχεχεχε.... ...τώρα που το λές.. που είναι αυτός ο Q ??? εδώ ο Q εκεί ο Q , πού είναι ο Q ??? Αυτός ντε.. ο ενενηντατεσσερας πενήντας....
vaso7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 ...τώρα που το λές.. που είναι αυτός ο Q ??? εδώ ο Q εκεί ο Q , πού είναι ο Q ??? Αυτός ντε.. ο ενενηντατεσσερας πενήντας.... Λιγο υπομονή και θα επιβραβευτείτε! Ο ultraxmode εξήγησε γιατί δεν παίρνει από εξωτερικό, εσύ N.I.C. γιατι τόσο διστακτικός? (κάνω προπαγάνδα να σε αφήσω μόνο σου να περιμένεις ultra )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 αν δεν overclockάρετε με την stock είστε μια χαρά...αφήστε την Thermalright για αυτούς που overclockάρουν
unstable_hero Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 αν δεν overclockάρετε με την stock είστε μια χαρά...αφήστε την Thermalright για αυτούς που overclockάρουν ετσι σωστος...
ultraxmode Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 αν δεν overclockάρετε με την stock είστε μια χαρά...αφήστε την Thermalright για αυτούς που overclockάρουν Ώπα.. θεωρείς ρε Thresh δηλαδή εσύ τον εαυτό σου overclocker οκ ? (και καλά κάνεις, αφού ασχολήσαι..) ΟΜΩΣ... μην νομίζεις πως κάποιος άνθρωπος (όπως και εγώ) που ΔΕΝ ασχολείται με overclocking ΔΕΝ θέλει να έχει έστω τρείς , δύο , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ βαθμό λιγότερο και να μην βλέπει το PC του να ψήνεται τα καλοκαίρια.. Ξέρεις, οι ψύκτρες δεν έχουν βγεί όλες ίδιες για τις stock ταχύτητες και για την διαφορετικότητα κάθε εποχής.. (πχ τώρα που έρχονται γεροί καύσωνες σιγά σιγά, μην νομίζεις ότι όλες οι ψύκτρες θα είναι κολλημένες στον ίδιο αριθμό θερμοκρασίας επεξεργαστή έτσι και ο επεξεργαστής δουλεύει σε stock ταχύτητες..). Απλά, κάποιος που ΔΕΝ ασχολείται με oveclocking δεν πάει να πεί αυτόματα πως ξέρει λιγότερα πράγματα απο σένα στον χώρο Πληροφορικής.. το να είσαι καλός σε τέτοια θέματα, το ξέρεις και ο ίδιος πως δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ στον εργασιακό χώρο έτσι.... και επίσης δεν σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς απαξιωτικά και με 2-3 κουβέντες να στέλνεις "στον πάγκο" τους άλλους συμφορουμίτες, που στο κάτω κάτω μπορεί να ξέρουν και περισσότερα πράγματα απο σένα και να δουλεύουν απο το ''97 στον χώρο της Πληροφορικής.. Αυτά, with no offence... of course.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.