Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ααα επίσης τελικά το beta bios update το έχει βάλει κανείς?

Kι εγώ ήθελα να το ρωτήσω αυτό !! Καλά αυτή η ASUS θα τα κάνει ποτέ official για ψυχολογικούς λόγους κ μόνο ?? :whistle:

EDIT : ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΜΕ ΤΟ POST ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ THREAD 100 ΣΕΛΙΔΕΣ !!!! ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΤΙ ??? ΧΑΧΑΧΑ!!!

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με την δύναμη του kyuubi?

σιγά ρε narutard

:P

@untraxmode: ανάλογα πως το βλέπεις....εμένα ειναι ακόμα στις 50 σελίδες! hehehe

Δημοσ.
:P

@untraxmode: ανάλογα πως το βλέπεις....εμένα ειναι ακόμα στις 50 σελίδες! hehehe

Και πάλι στρογγυλό είναι .. :lol:

Δημοσ.

Να'μαι και εγώ! Οχι δεν κλοκάρω και δεν ξέρω και αν θα το κάνω απλά έκανα τη λαλακία και πέρασα αρχικά σβηστα αλλά με το που άνοιγε έτρωγε το 40-50% της μνήμης και σήμερα περνούσα από την αρχή τα ΧΡ.

Το multiplier του επεξεργαστή είναι 6? Γιατί τόσο μου το λέει το cpuz.

Δημοσ.

Ναι λάθος μου που ανέφερα το cpuz και στο bios 6 λέει. Μήπως εκεί να το βάλω στο μέγιστο δηλαδή 8 ή όχι?

Δημοσ.
Να'μαι και εγώ! Οχι δεν κλοκάρω και δεν ξέρω και αν θα το κάνω απλά έκανα τη λαλακία και πέρασα αρχικά σβηστα αλλά με το που άνοιγε έτρωγε το 40-50% της μνήμης και σήμερα περνούσα από την αρχή τα ΧΡ.

Το multiplier του επεξεργαστή είναι 6? Γιατί τόσο μου το λέει το cpuz.

να σε ρωτήσω, έβαλες την stock ψύκτρα ή aftermarket;

Τι τα ήθελες τα Vista...:-)

Δημοσ.

να σε ρωτήσω, έβαλες την stock ψύκτρα ή aftermarket;

Τι τα ήθελες τα Vista...:-)

Αυτό αναρωτιόμουν και εγώ σήμερα το πρωί που καθόμουνα με τις ώρες και περνούσα προγράμματα πάλι :mad:

aftermarket εβαλα και συγκεκριμένα την scythe cooler ninja μιας και η thermalright ήταν άφαντη. Αλλά κι αυτή μεγάλη είναι. Αφού για να χωρέσει βγήκε ο πλαινός ανεμιστήρας από το armor junior.

Δημοσ.

ενδιαφέρον...από θερμοκρασίες πως πας; εγώ ακόμα ψάχνω... είδα αυτήν τώρα, την scythe cooler ninja, και μια zalman 9700 κάτι (δεν θυμάμαι ακριβώς)... θα δείξει..

Δημοσ.

Για την coolermaster δεν ξέρω πάντως όποιον ρωτούσα για την 9700 μου έλεγε οτι δεν έχει και τόση διαφορά από τις άλλες για 20-30ευρώ παραπάνω.

Θερμοκρασίες σύμφωνα με το εβερεστ είναι από 36-43. 2 πυρήνες έχουν 36-39 και οι άλλοι δύο 43. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστο το πρόγραμμα ή και κατα πόσο είναι καλές αυτές οι θερμοκρασίες.

Δημοσ.

η zalman 9700 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912214 ειναι απο τις κορυφαιες!δειτε ενα τεστ http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2967&p=5 παντως vaso7 αν κλεισεις το EIST απο το bios θα δειχνει το cpuz 8x αλλα αστο καλυτερα τι πειραζει?εγω το εκλεισα αναγκαστικα λογο του ο/c για θερμοκρασιες δοκιμασε κ το coretemp http://www.alcpu.com/CoreTemp/CoreTemp.zip :-)

Δημοσ.

οσο πιο βαρια τοσο πιο καλα:-D κ η 9500 καλη ειναι για το βαρος της!την 9500 την εχει ενας φιλος κ ειναι αρκετα καλη για τα λεφτα της!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...