Προς το περιεχόμενο

κανένα νέο για Q9450 ?

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άλλη φορά δεν βοηθά κανέναν.. άμα πιά.. ένα καλό πήγα να κάνω και με δουλεύετε .. :mad:

Δεν πρόκειται να τον πάρω απο εξωτερικό.. τα 55 ευρώ που θα βγάλω απο το ΦΠΑ θα αγοράσω ένα Linksys.. οπότε.. γιατί να τα χάσω?.. τους τα χρώσταγα?.. χεχεχε... (ή και σουβλάκια.. παίζει.. ) :lol::lol::lol:

Θα πάμε να κεραστούμε μόνοι μας ρε ς... :lol::lol: με κανένα Linksys... τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι κακή ιδέα...

Δεν σε δουλεύω εγώ ρε man.... ;)

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πλάκα κάνουμε βρε ;)

Πάντως σωστή η σκέψη σου. Αφου μπορείς να πάρεις πίσω το ΦΠΑ γιατί να τους το χαρίσεις! 15 μέρες μείνανε ακόμα!

Δημοσ.

παντως ρε παιδια οσοι βρηκατε τον 9450 απο εξωτερικο κλπ πειτε μου οταν θα σας παιρνουν τηλ. σε 2-3 βδομαδες κ θα σας λενε ηρθε η παραγγελεια σας δεν θα χαρητε ριχνοντας τους ακυρο για το δουλεμα που σας εριχναν απο μηνα σε μηνα!εγω παντως πολυ γουσταρα ειδικα οταν μου τηλ απο το μεγαλο μαγαζι:-D:-D:-D για να μου προτεινουν κατι αλλο!μακαρι να αγοραζα κ εγω απο εξωτερικο αλλα δεν πειραζει στηριξα ενα μαγαζι που ειναι κοντα στη γειτονια μου!οι οποιοι ηταν εξαρχης ειλικρηνεις απεναντι μου πραγμα που σπανιζει στα μαγαζια η/υ σημερα στα πιο πολλα μαγαζια το μονο που τους νοιαζει ειναι πρωτα να πουλησουν οτι εχουν στοκ σε κανα ασχετο που δεν ξερει κ πολλα!κ να κρατανε την πελατια δουλευοντας τον κοσμο απο βδομαδα σε βδομαδα οταν αργουν να φερουν κατι!κρατα γερα ultraxmode σωστος λογο φπα 55Eυρο =1 linksys=25 πιτες σουβλακια=15 φραπεδακια σε καφετερια=7 κουτια των 10 τεμαχιων προφυλακτικα κλπ....:-)

Δημοσ.
παντως ρε παιδια οσοι βρηκατε τον 9450 απο εξωτερικο κλπ πειτε μου οταν θα σας παιρνουν τηλ. σε 2-3 βδομαδες κ θα σας λενε ηρθε η παραγγελεια σας δεν θα χαρητε ριχνοντας τους ακυρο για το δουλεμα που σας εριχναν απο μηνα σε μηνα!εγω παντως πολυ γουσταρα ειδικα οταν μου τηλ απο το μεγαλο μαγαζι:-D:-D:-D για να μου προτεινουν κατι αλλο!μακαρι να αγοραζα κ εγω απο εξωτερικο αλλα δεν πειραζει στηριξα ενα μαγαζι που ειναι κοντα στη γειτονια μου!οι οποιοι ηταν εξαρχης ειλικρηνεις απεναντι μου πραγμα που σπανιζει στα μαγαζια η/υ σημερα στα πιο πολλα μαγαζια το μονο που τους νοιαζει ειναι πρωτα να πουλησουν οτι εχουν στοκ σε κανα ασχετο που δεν ξερει κ πολλα!κ να κρατανε την πελατια δουλευοντας τον κοσμο απο βδομαδα σε βδομαδα οταν αργουν να φερουν κατι!κρατα γερα ultraxmode σωστος λογο φπα 55Eυρο =1 linksys=25 πιτες σουβλακια=15 φραπεδακια σε καφετερια=7 κουτια των 10 τεμαχιων προφυλακτικα κλπ....:-)

ΕΕ είμαι και εγώ εδώ μην με ξεχνάς!! :P :-)

Έτσι φίλε σωστός... όχι ότι δεν εγκρίνω τα παιδιά που έκαναν την κίνηση και τον πήραν από το εξωτερικό... αλίμονο, καλά κάνατε ;)

Δημοσ.

Απλά ρε NIC το λέει ο unstable γιατί εμείς είμαστε κ λίγο λυγούρια και θέλουμε να τα φάμε σε σουβλάκια ρε συ.. χαχαχαχα!!! ηρέμησε... !!

Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει και τον εκφράζει.. καλά έκαναν τα παιδιά και τον αγόρασαν απέξω.. γιατί όχι ? μην τρελαθούμε! Κι εγώ αν μπορούσα απο έξω θα τον αγόραζα..

Αλλά δεν βαριέσαι ???? ντάξ μωρέ..

χαχαχα!!!

Δημοσ.
....15 μέρες μείνανε ακόμα!

λέεεεμε τώρα..:P

Πως λέμε το γνωστό: δεν θα πάρεις κύπελλο ποτέ .... (συμπηρώστε αναλογα με τις ορέξεις σας)

εεε κάπως έτσι δεν θα πάρετε quad ποτέ!! :)

Υ.Γ. Μιλάει τώρα ο τύπος με την καμμένη 9800 και τον 9450 κάτω από τιν 120extreme να περιμένει....*^&*@##@§¤ αντιπροσωπείες!

Υ.Γ.2

Απλά ρε NIC το λέει ο unstable γιατί εμείς είμαστε κ λίγο λυγούρια και θέλουμε να τα φάμε σε σουβλάκια ρε συ.. χαχαχαχα!!! ηρέμησε... !!

Αχχχχ σουβλάκια...την Τρίτη το βράδυ θα ξαναφάω μετά από 2 μήνες! :):):)

Δημοσ.
λέεεεμε τώρα..:P

Πως λέμε το γνωστό: δεν θα πάρεις κύπελλο ποτέ .... (συμπηρώστε αναλογα με τις ορέξεις σας)

εεε κάπως έτσι δεν θα πάρετε quad ποτέ!! :)

Υ.Γ. Μιλάει τώρα ο τύπος με την καμμένη 9800 και τον 9450 κάτω από τιν 120extreme να περιμένει....*^&*@##@§¤ αντιπροσωπείες!

Και εγώ σου λέω ότι θα έρθει, και εσύ ακόμα να πάρεις την 9800GTX :lol::lol: (πλάκα έτσι; ;)). Ακόμα τίποτα; δεν είχες κανένα νέο;

Δημοσ.

Είχα...τους πήρα τηλέφωνο και μου λέει η τύπισσα ότι τους ήρθε η κάρτα και ότι την τσέκαραν και ότι πράγματι είναι χαλασμένη και ότι την έστειλαν στην αντιπροσωπεία.... Ε τη ρωτάω και εγώ πόσο καιρό θα κάνει η αντιπροσωπεία, και μου απάντησε 3-4 βδομάδες!! Κάπου εκεί έβγαλα μια κραυγή (θα την τρόμαξα μάλλον) και την αποχαιρέτησα... Τι να κάνουμε mate υπομονή....

Δημοσ.

Steven, έκανες δίαιτα ?? χαχαχα... ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

Εκεί μας έχουν καταντήσει.. απο την στενοχώρια (λέμε τώρα..) θα το ρίξουμε στο φαΐ .. !! χαχα!

Δημοσ.
Είχα...τους πήρα τηλέφωνο και μου λέει η τύπισσα ότι τους ήρθε η κάρτα και ότι την τσέκαραν και ότι πράγματι είναι χαλασμένη και ότι την έστειλαν στην αντιπροσωπεία.... Ε τη ρωτάω και εγώ πόσο καιρό θα κάνει η αντιπροσωπεία, και μου απάντησε 3-4 βδομάδες!! Κάπου εκεί έβγαλα μια κραυγή (θα την τρόμαξα μάλλον) και την αποχαιρέτησα... Τι να κάνουμε mate υπομονή....

Ούτε μάντης να ήμουν... 3-4 εβδομάδες! δεν πειράζει man, υπομονή....

Δημοσ.
Steven, έκανες δίαιτα ?? χαχαχα... ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

Όχι ρε είσαι σοβαρός?? ΠΟΤΕ δίαιτα! Απλα κατοικοεδρεύω στο Μόναχο..και θα κατέβω την τρίτη στο Athens city για μια βδομάδα... έχουμε και εδώ βέβαια πιτόγυρα αλλά ντάξει τώρα δεν συγκρίνονται... άμα δεν έχει καλό τζατζικάκι, πατάτα τηγανιτή και λαδίλα δε λέει... Εδώ είναι καθαρά... Άντε και μου τρέχουν τα σάλια τώρα!

Δημοσ.

Σου τρέχουν τα σάλιαααα ???? .... :devil::devil::devil:

Μήπως πρέπει να γυρίσεις λίγο πιό σύντομα στο Ελλάντα ??? .... :devil::devil::devil:

Λέω εγώ τώρα... :devil::devil::lol:

Ξέρω, ξέρω.. OFFTOPIC.. sorry.. :-)

post-36667-12906296736_thumb.jpg

Δημοσ.

Btw το σύντομο ταξίδι στο Athens θα βοηθήσει,πέρα από την στομαχική ηρεμία μου, και στην ψυχική, μιας και δεν θα βλέπω καθημερινά το άψυχο και ακέφαλο pc μου κάτω από το τραπέζι να περιμένει νωχελικά την 9800 για να ανάψει ξανά τις κόκκινες και μπλε νέον λάμπες του, να στριφογυρίσει τα 2ΤΒ δίσκους του και να ξεδιπλώσει στο desktop την δύναμη του kyuubi που κρύβει μέσα του ο 9450....

Άμα δεν έχει έρθει η κάρτα όταν γυρίσω θα τα πάρω στην κράνα, θα πουλήσω τον 9450 και θα πάρω mac! :P

Τι γίνεται vasoula? overclockaρεις?? έχεις λιώσει στα ρεύματα και δεν συμμαζεύεται? :P

ααα επίσης τελικά το beta bios update το έχει βάλει κανείς?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...